Pluspunten
Duidelijke communicatie.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Wordt alles opgelost. Ze denken met je mee.
Bedankt voor uw positieve review! Mvg, HorecaRama
Pluspunten
snelheid levering
Verbeterpuntenhandling kosten en dan ook nog eens de verzendkosten in totaal 30% boven de aanbieding prijs. komt niet erg duidelijk over in de aanbieding.
Pluspunten
Netjes dat ze even contact opnemen om te melden dat het product later komt. Jammer dat ze er dan nog twee dagen naast zaten.
VerbeterpuntenSneller leveren volgens afspraak.
Pluspunten
Na 1 telefoontje binnem 5 min. Bestelling kunnem plaatsen waardoor mijn bestelling dezelfde dag nog met de post mee kon! Super, haast was geboden en daarop.werd perfect ingespeeld. Veel dank.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Bedankt voor uw positieve review! Mvg, HorecaRama
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
Ook nu weer snelle levering en product van goede kwaliteit. Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.
Pluspunten
Duidelijke website en communicatie
VerbeterpuntenLevertijd zou iets sneller kunnen, maar 3 werkdagen was ook geen probleem. Verzendkosten waren wel aan de hoge kant.
Bedankt voor uw positieve review! Mvg, HorecaRama
Pluspunten
ook voor particulieren , heel fijn !!
Pluspunten
Pluspunten
Zo'n groot bedrijf en toch een persoonlijke benadering en afhandeling.
Bedankt voor uw positieve review! Mvg, HorecaRama
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit. Ga het in de toekomst vaak gebruiken.
Bedankt voor uw positieve review! Mvg, HorecaRama
Pluspunten
1 artikel was niet (meer) leverbaar of werd pas over een aantal maanden verwacht. Werd netjes gebeld. Aangeboden werd het artikel tegen een ander artikel om te ruilen. Hoewel dat artikel iets duurder was. DAT is nog een meedenken. Heel blij met het vervangende product overigens. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
Pluspunten
Snelle verzending Product van degelijke kwaliteit
Bedankt voor uw positieve review! Mvg, HorecaRama
Pluspunten
Concurrerende prijzen. Snelle levering. Goede update van levering produkt.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Bedankt voor uw positieve review! Mvg, HorecaRama
Pluspunten
Denken mee
Pluspunten
Snelle levering, communicatie over stand van zaken bestelling.
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.