Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Beste Horecagroothandel die ik ken.
Enorm bedankt voor uw beoordeling en de mooie woorden! Daar worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Vond het jammer dat ik boven de 10 euro moest kopen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Via onze webshop is het inderdaad niet mogelijk om bestellingen onder de € 10 door te voeren. Mocht u in de toekomst iets willen bestellen met een orderwaarde onder de € 10 kunt u dit bij ons op locatie, telefonisch of per e-mail doen. Wij kunnen dan handmatig de bestelling voor u invoeren. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Ik ben heel goed geholpen toen ik telefonisch de bestelling wou doorgeven het werd snel geleverd
VerbeterpuntenN.v.t
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
vlotte afhandeling van bestelling
Enorm bedankt voor deze prachtige beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Enorm bedankt voor deze geweldige beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
prima behandeling en goede snelle levering
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de positieve woorden! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle reactie met chat!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Verbeterpuntenvoor mij er niks te verbeteren
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Fijne communicatie en snelle levering
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling en uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
De vriendelijkheid tegen over de klant en overzichtelijk in het bedrijf.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn te vernemen dat u onze service zo ervaart! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Prima service , goede website
Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goede kwalteit voor goede prijs
Pluspunten
Duidelijke website, goed spul en een erg goede klantenservice
Verbeterpunten2 keer contact moeten hebben over een foutieve of defecte bestelling. Desondanks erg goed geholpen na contact!!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de toelichting! Helaas heeft u een verkeerde thermoskan ontvangen, een dagje later heeft u de juiste kan gekregen en de verkeerde mogen houden. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling! vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.