Bedankt voor deze fantastische beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering !
Verbeterpunten/
Bedankt voor deze mooie beoordeling en uw leuke reactie! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Geweldige service. Er was een kleine vertraging en ik werd hier onmiddelijk telefonisch van op de hoogte gebracht.
Bedankt voor deze fantastische beoordeling en uw leuke reactie! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Ik bestelde een ijsschepper. een medewerker belde me terstond op om te zeggen dat het bestelde item pas na enkele weken leverbaar zou zijn. Ik bestelde met zijn deskundige uitleg een ander maat die wel onmiddellijk leverbaar was. Enkele dagen later werd het pakketje afgeleverd. Het is een professionele ijsschep van het merk Zeroll die niet alleen mooi is maar ook heel gemakkelijk is in gebruik: de perfecte bolletjes vallen er zo uit. Prachtige attente service noem ik dat!!!
Pluspunten
Uiterst vriendelijk en deskundig aan de telefoon en snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goede communicatie, top service en hele goede prijzen!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goede, meedenkende en vriendelijke service!
Pluspunten
Vriendelijk Snelheid
neen
Pluspunten
ALLES WAS NAAR WENS , GOEDE AFHANDELING, SNELLE LEVERING, GOEDE COMMUNICATIE, EN ALLE PRODUKTEN WAREN NETJES VERPAKT EN BESCHERMD VOOR TRANSPORT.
Pluspunten
Onderscheidend in service en communicatie. Er wordt actief meegedacht aan de wensen en oplossing van de klant. Vrijwel altijd bereikbaar, duidelijke afspraken, efficiënte werkwijze. Rijke ervaring in de Horeca, die zich weer reflecteert in pragmatische advies.
VerbeterpuntenBlijven groeien
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goed aanbod, ook voor particulieren en snelle levering.
Pluspunten
Super vriendelijke, snelle en duidelijke informatie!
VerbeterpuntenHelemaal niets op aan te merken! TOP!
Pluspunten
Heel vriendelijk personeel Die uitlegde voor de telefoon waarom mijn levering een dagje langer duurde. Dit heb ik als positief ervaren.
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.