Ondanks dat de voorraad op was heb ik alsnog het product gekregen. Klopte helemaal precies. Ik had een hele blije moeder. Mijn dank daarvoor
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Bestelling geplaatst, direct contact en snelle levering
Heb vrijdag gebeld naar Ivo vroeg naar een opzetkoeling die ik eerder al bij hun had aangeschaft kreeg al binnen 3 werkdagen al geleverd dat noem ik echt een service bij een autodealer koop je een auto krijg je pas over 3 weken geleverd
Netjes aan de telefoon geholpen. Mijn vraag werd gelijk uitgezocht en het antwoord werd gelijk op eee mailb gezet. Wij zijn zeer tevreden
Een goede communicatie en een correct alternatief aangeboden. Top
Heb niet hetzelfde product ontvangen als weergegeven op de foto.
Heel erg bedankt voor deze review! Wij proberen onze website zo goed mogelijk bij te houden, helaas vinden er wel eens wijzigingen plaats in producten waar wij geen weet van hebben. In dat geval is het altijd mogelijk om de bestelling kosteloos te retourneren uiteraard. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Op een vlotte, snelle manier antwoord gekregen op alle vragen. Ook van bestelling tot levering verliep alles zoals het moet.
Mijn ervaring is uitstekend. Ons oog was gevallen op een mooi snijmes bij een lunchgelegenheid en heb toen om advies gevraagd mbt een mooi vork en lepel wat bij het mes zou passen. En het advies wat ik kreeg was super qua meedenken en stijl van het bestek. En heb toen meteen de bestelling geplaatst.
Artikelen werden snel geleverd
De servicemedewerkster Daisy is zeer goed bereikbaar en behulpzaam. Als je iets verkeerd heb besteld kun je het retour sturen en krijg je je geld terug.
Foute stuken geleverd
Heel erg bedankt voor deze review! Excuses voor het ongemak, de foute stukken zijn geretourneerd. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Duidelijke website met goede prijs/kwailiteit producten En nog eens vlot geleverd
Alles perfect en op tijd geleverd
Snelle en correcte levering
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Mooie kwaliteit en snel in huis.
Professional & Speedy service
Product was eerst niet op voorraad, heeft lang geduurd maar werd goed op de hoogte gehouden over de leveringstermijn.
uitstekend
Alles op tijd binnen
goede service besteld en binnen 1 week binnen dat vind ik fijn
Was slecht voorbereid en waren blind gegaan op info die ze zekf niet gecontroleerd hebben. Is verder niet gekeken naar evt warmte die van de koel en vries kasten afkomt. Monteur die “geen idee” heeft waar alles moet komen en alles zo achterlaat dat t niet werkbaar was. Voor zoveel geld, bijna tot geen begeleiding, uitleg etc. Er moeten nog wat bijbesteld worden maar dat gaan we niet hier doen.
Heel erg bedankt voor deze review! Vervelend te vernemen dat u niet geheel tevreden bent. Wij zullen dit oppakken met de partij die bij u op locatie is geweest en de levering heeft verzorgd. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Snel en goed geleverd.
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.