Pluspunten
Goede service, goede prijs, snelle levering.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
een goede medewerking en meedenken. Interesse en vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt voor deze positieve beoordeling en de mooie woorden! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle vlotte levering, en na een email werd er direkt opgebeld. Super.
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
+ Assortiment + Productkennis + Snel schakelen en Servicegericht
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Erg fijn dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Positive
I'm very happy with the service, communication, and alternatives provided for the purchase. Very good Service.
SuggestionsExcellent website to visit
Thank you very much for your awesome review and the kind words! Best regards, Customer Service
Vervelend als toch blijkt dat iets niet voorradig is
Beste, Excuses dat uw bestelling een dag vertraging heeft opgelopen. Wij doen ons uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Helaas komt het wel eens voor dat een zending wat vertraging oploopt. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Geweldige persoonlijke service. Zelfs nog een keer nagebeld door horecarama om er zeker van te zijn dat de levering goed verloopt en er geen fouten ontstaan. Houd dit vast, jullie onderscheiden je hier echt mee t.o.v. alle andere bedrijven.
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en uw toelichting! Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Hopelijk een goede afhandeling over de klacht
VerbeterpuntenDe Frituur die wij hebben besteld werkt redelijk na behoren. een groot Minpunt is dat de mandjes van de frituur niet blijven hangen aan de houders die zijn niet goed. daar zal een oplossing voor moeten komen. graag horen wij van u wat u aanbied als oplossing.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Na deze beoordeling is direct contact met u opgenomen en geconstateerd dat er waarschijnlijk een productiefout zat in uw frituurmanden. U heeft direct nieuwe frituurmanden toegestuurd gekregen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goede service en adviezen van de medewerkers.
Pluspunten
snel en geen problemen
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Bedankt voor deze fantastische beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering !
Verbeterpunten/
Bedankt voor deze mooie beoordeling en uw leuke reactie! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Geweldige service. Er was een kleine vertraging en ik werd hier onmiddelijk telefonisch van op de hoogte gebracht.
Bedankt voor deze fantastische beoordeling en uw leuke reactie! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Ik bestelde een ijsschepper. een medewerker belde me terstond op om te zeggen dat het bestelde item pas na enkele weken leverbaar zou zijn. Ik bestelde met zijn deskundige uitleg een ander maat die wel onmiddellijk leverbaar was. Enkele dagen later werd het pakketje afgeleverd. Het is een professionele ijsschep van het merk Zeroll die niet alleen mooi is maar ook heel gemakkelijk is in gebruik: de perfecte bolletjes vallen er zo uit. Prachtige attente service noem ik dat!!!
Pluspunten
Uiterst vriendelijk en deskundig aan de telefoon en snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goede communicatie, top service en hele goede prijzen!
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.