Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Citrusper besteld, deze werd rechtstreeks uit Duitsland geleverd. Het duurde daardoor langer. De klantenservice pakte onze vragen hierover heel adequaat en vlot op. We werden sneller teruggebeld dan beloofd. Fijn!
VerbeterpuntenAls een product anders dan de normale weg wordt besteld dan is het verstandig de klant hierover te informeren. Dit voorkomt teleurstelling over de verwachte snelle levering.
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Het heeft inderdaad langer geduurd dan we hadden gepland en initieel aan u beloofd, fijn dat u hierin flexibel bent geweest en veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Fijne en vriendelijke communicatie. Meedenken met de klant ook door goede vakkennis. Goede en leuke website met zeer relevante en interessante side nieuws voor de horeca.
VerbeterpuntenTip: Aangeven ook producten buiten assortiment leverbaar.
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Erg fijn om te lezen dat u het meedenken en adviseren zo op prijs stelt. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Zeer snelle levering en mooie prijzen
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering Goede communicatie over levertijd Zeer overzichtelijke website
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
- Professionele houding; - Veel kennis van zaken; - Zeer klantvriendelijk!
VerbeterpuntenN.v.t.
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Het was een aangename verrassing om te merken hoe zeer klantgericht de mensen van Horecarama zijn. Zelfs voor een kleine order geven ze maximale service.
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Grote én kleine bestellingen, wij leveren altijd klantgerichte service! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Voor de aankoop eerst gemaild voor informatie over de juiste afmeting van de losse pannendeksels. Perfect snel en uitvoerig geholpen en met een goed gevoel de bestelling online geplaatst. De pannendeksels passen gewoon.
VerbeterpuntenZelf niets op te merken.
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Wij streven er naar om alle e-mails binnen het uur te voorzien van een uitgebreid antwoord en advies! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter verpakken nog een doos erom heen zo fijn zijn geweest
Inmiddels hebben wij contact met u gehad. Bedankt voor uw feedback omtrent de verpakking, wij nemen dit mee voor in de toekomst! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Levering optijd en volgens bestelling
VerbeterpuntenN.v.t.
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goed product, prijs/kwaliteit en snelle levering.
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Zoals het hoord.
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
zeer tevreden
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
prima, snelle levering van goed verpakt product wat aan verwachtingen voldoet
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.