Betrouwbare partner.

Mijn bestelling was door de fabriek verkeerd uitgevoerd. Na daarover contact te hebben opgenomen, werd de verbeterde levering snel en foutloos uitgevoerd. De communicatie was uitstekend.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering

correct.

volgens afspraak

Vriendelijk en snel!

Voor het plaatsen van de bestelling enkele vragen al telefonisch beantwoord. De bestelling is ook keurig op locatie geleverd volgens opgegeven tijdstip met eigen vervoer, daardoor niet afhankelijk van een derde partij.

Prima steiger

Veilige, hoog kwalitatieve, betaalbare bordestrap en een top service!

Zoekende naar een veilige, stevige en hoge bordestrap (t.b.v. dakgoot w.z.h.) en met de ervaring van onze hovenier met een ASC bordestrap, de Premium bordestrap BT-9 gekocht. De degelijkheid straalt niet alleen van deze trap af, maar is ook voelbaar als je erop staat. De eerste w.z.h. met deze bordestrap zijn uitgevoerd naar volle tevredenheid. En wat voor een service! Na een snelle levering, bleek de trap een beschadiging te hebben opgelopen tijdens het transport. Een melding hiervan richting ASC werd professioneel opgepakt en een nieuwe trap werd geleverd. TOP!!

correct en zakelijk

helder en uiterst correct aan de telefoon. komt afspraken na. keurig afgeleverd, komt vertrouwd over.

top service

goede opvolging, vlotte levering

Op zich goed maar er is nog niets geleverd

Betaling verricht, geen vervolgactie of stand van zaken ontvangen. Ik wacht nog even af wanneer het wiel met rem wordt geleverd

Snel geleverd en mooi materiaal

De levering verliep netjes en op tijd. De materialen zijn degelijk

HEEL GOED GEHOLPEN

GOEDE UITLEG, OVER KEUZE WELKE STEIGER

Perfecte service

Onlangs een bestelling en aangegeven dat ik het zelf zou afhalen. Bestelling liep een dag vertaging en men heeft proactief gehandeld om de zending kosteloos de volgende dag af te leveren . Perfecte service en werd gedurende het hele traject op de hoogte gehouden . Dit soort bedrijven zijn tegenwoordig zeldzaam die uit hun zelf dus vooruit meedenken,klasse

Top steiger en service

Er werd netjes naar mij gebeld wanneer ze in de buurt waren voor het afleveren van de steiger. Aardige man, keek alles eventjes na bij afleveren plus een keuringsrapport. Heb de steiger al getest plus uitbouwconsole naar dakkapel toe. Helemaal tevreden. Aanrader voor iedereen die op hoogte moet werken.

perfect bedrijf afspraak is afspraak

onze ervaring met ASC met deze order is perfect.op tijd geleverd door een prettige chauffeur en goede uitleg. VDB bouwactiviteiten bv

Van begin tot eind goed geregeld.

Duidelijke site om te bekijken en te bestellen en wat ik als groot voordeel vind, dat ze voor een groot gedeelte zelf de bezorging doen.

Gewoon geleverd wat er wordt gevraagd

Snelle servive

Binnen 24 uur waren de onderdelen geleverd. Top service

Een uitstekende partij waar je op kan vertrouwen en meedenkt

Aantal bestellingen bij gedaan, materiaal ziet er erg goed en stevig uit. Vriendelijk personeel dat meedenkt

zeer tevreden over het volledige proces

goeie overzichtelijke webshop zodat je de juiste materialen snel gevonden hebt. ook fijn dat men vanaf Asc je op de hoogte houd over de status van de bestelling. al met al zeer tevreden.

Goede opvolging en een snelle levering.

Duidelijke webshop, en zeer uitgebreid. Goede opvolging en een snelle levering.

Goed, snelle service

Goed.

Steigeronderdelen besteld via de website.

Onderdelen keurig op kort termijn afgeleverd door een vriendelijke en behulpzame chauffeur. (i.v.m. mijn verdraaide knie).

Goede steigers

Goede after sale

De bestelling kwam niet met de goede rekbreedte. Ter plekke is e.e.a met het ASC-kantoor overlegd. Binnen 2 dagen waren de juiste rekken alsnog geleverd. Hét voordeel van eigen vervoer ipv Post NL of DHL of zo.

Chris Lebeauhof 10/

3059 LN Rotterdam