goede deskundigheid in een wereld die ik niet kan vatten

moeilijk afweging maken in een wereld waar de computers al 'waardeloos' worden gemaakt voordat ze dat werkelijk zijn. gaat over omschakeling van window 10 naar 11. Deze computerstudent schuwt niet de werkelijkheid en ''dwingt'' me tot een keuze.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Fantastisch geholpen met jaarlijkse APK en diverse vragen

De meest uiteenlopende vragen werden met deskundigheid beantwoord dan wel opgelost. Matthijs is al meer bij mij thuis geweest. Maakt prima indruk.

Prima geholpen

Direct en snel , geen bla bla.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Precies wat ik nodig had

Vriendelijk, inhoudelijk goed, to the point.

snel en efficiënt

geen onzin praatjes, of nutteloze informatie, gewoon zoals het moet kunnen.

Ongeduldig

Het contact liep stroef hij was volgens mij met meer dingen bezig

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Kundig, communicatief, prettig in de omgang en betrouwbaar

Wij zijn meerdere keren door deze computerstudent geholpen. Een aanrader om het zo te doen, omdat de situatie meteen wordt herkend.

keurig geholpen

keurig geholpen

Zeer klantgericht en behulpzaam

Student luister goed naar de klant en geeft advies over oplossing van zijn probleem. Adviseert aankoop van bepaalde typen PC's wanneer nodig die in het belang van de klant zijn.

prima geholpen door Mats

Hij luisterde goed en verder vertrouw ik op zijn kennis

He did his best

For the APK, he checked the computer with his instruments.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik ben op een rustige en efficiënte manier geholpen. Het contact was prettig

Goed gedaan!

Heldere uitleg en snel begrijpen wat ik wilde, dat ging goed vanmiddag. Emiel heeft mij perfect geholpen, bedankt

Werd goed geholpen door Vera dikke 10

PERFECT

Aardig, behulpzaam, efficient, op tijd voor herhaling vatbaar!

perfect

Hele nette jongeman, goede kennis van onze pc's

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Zeer correct en behulpzaam.

Zeer efficient en kundig,voor her herhaling vatbaar.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Goede uitleg en zeer behulpzaam

Vriendelijk, zeer goede uitleg en behulpzaam.

Supergoed

Jeroen heeft mij goed geholpen,hij heeft mijn vaste computer geinstaleerf met windows 11,alleen jammer dst het op de laptop niet ging en hij heeft ook een beveiligong rrop gezet

positief

positief

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Aardig persoon en zeer kundig

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prima ervaring, aan te bevelen.

Fijne , rustige computer student. Goede uitleg , zeer tevreden .

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Alle vragen beantwoord en goed en rustig uitgelegd. Gecheckt of ik het goed begrepen en genoteerd had.

Top geholpen

Thomas heeft er alles aan gedaan om me te helpen. Op afstand lukte het niet maar in de middag kwam hij al langs. Alles opnieuw geïnstalleerd en nu werkt het. Het externe scherm is nog iets te klein maar dat is het enige.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?