Efficiënt

veel kennis en vaardigheden.

Hij was goed

Eh hij heeft een aanbod gehad om een computer 98 weer tot leven te brengen

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Snel geholpen, maar dankzij de trage computers duurde het toch lang

Goed.

Formidabel.

Zoals ik hierboven al aangaf: formidabel.

Rustig en relaxed.

Al mijn vragen opgelost en uitgelegd.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Zonder meer punctueel en uitstekend

Voor mij, maar ik ben een volslagen onkundige leek,komt de hulp als zeer professioneel over.

Bekwame student

Belde ff op dat hij wat later kwam. Telefoon en tablet opgeschoond

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Wel oké als je zorgt dat je de juiste apparatuur bij je hebt, ik bezit alleen een iPad !!

Tijn heeft alles geprobeerd om mijn printer online te krijgen, maar dat ging zeer moeilijk ! Hij werd boven waar de printer staat gehinderd door de super wifi schotels van KPN. Als we die uitzette deed mijn tv het boven niet meer, dus dat was geen optie. Voorheen heb ik daar nooit een probleem mee gehad. Dus dan maar de printer beneden installeren, uiteindelijk lukte dat, ik weet niet hoe hij het gedaan heeft. Dit is voor mij ook oké. Chromecast was snel geïnstalleerd. Ik was alleen verbaasd dat Tijn geen computer bij zich had, ik heb alleen maar een iPad en dat is veel lastiger werken voor hem. Dit alles is ontstaan door een update van KPN ! Al met al heeft Tijn het goed gedaan !

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Probleem snel en goed opgelost.

Werkte snel. Gaf heldere uitleg.

Goede ervaring

Prima geholpen door Thomas Vermeulen. Het probleem werd snel gefikst

Geweldig geholpen!

Snelle reactie op mijn vraag en daarna zeer duidelijk en goed geholpen.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Marijn heeft mij supergoed geholpen!

Ik zal het iedereen aanraden!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Stipt de afspraak volgen, netjes en accuraat

Een en al complimenten, ben blij met Sebastiaan

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Student kon niets doen aan mijn grootste probleem en slecht werkend touch screen.

Timo heeft wat gewenste correcties aangebracht op homescreen gsm. Het probleem met het kiezen v.e. spel via playdenksport.com op zelfde telefoon werkt niet. Kan spel wel kiezen op oude gsm en op pc. W.b. touch screen probleem raadde Timo mij aan naar de winkel te gaan waar ik betreffende Samsung kocht. Hopelijk reparatie, en wie weet is er nog garantie?

Correct werk geleverd

Zeer fijn persoon die Tijn werkt goed is bekwaam komt op tijd erg tevreden

Heel fijn geholpen door Vera

Mijn ervaring is super, geholpen door een BLIJ persoon met humor.

Zeer professioneel

Probleem welke ik had eerst niet opgelost na contact met andere studenten toch opgelost. Voor mij in een woord toppie Mocht ik weer eens wat hebben kom ik zeker weer bij jullie

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Timo heeft me perfect geholpen!!

Het is niet niks,n computer geheel omzetten en dit is keurig gebeurd!

Uitstekend geholpem

Is een positieve ervaring geweest en kijk ernaar uit dat hij nog een keer komt,

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Een hele deskundige student die mogelijke problemen onderkent waar je zelf niet aan gedacht had.

Dit was de eerste keer dat een student van de Uw Computerstudent mij hielp om mijn computerproblemen op te lossen. Ik moet zeggen uw student heeft mijn verwachtingen in positieve zin overtroffen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Duidelijke uitleg, snelle service en snel uit het probleem geholpen. Vriendelijk en adequaat. Volgend probleem bel ik meteen met uw bedrijf.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Wij hebben een zeer goede computerhulp gehad. Bedankt

Alle problemen zijn opgelost

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

erg vriendelijk en geduldig.

Naar mijn mening zeer deskundig en geduldig.

Problemen snel verholpen

Snel en prima geholpen

Zeer professioneel en sympathiek

Windows 11 mogelijk gemaakt voor mijn laptop. Professioneel en zeer sympathiek.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?