Originele beoordeling
Uw Computerstudent is de Studenten Computerhulp van Nederland. Voor ons staat de klant op nummer 1. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten. Door te werken met slimme en enthousiaste studenten zijn we voordelig en klantvriendelijk. Ervaar ook het verschil! De oprichter van Uw Computerstudent begon in 2010 met het helpen van klanten met computerproblemen. Hij merkte dat er behoefte was aan slimme studenten die voor een voordelig tarief computerhulp en computerles konden geven. Vanuit zijn eigen ervaring als Computerstudent is hij begonnen met Uw Computerstudent. Wij bieden vakkundige hulp bij u aan huis. Onze Computerstudenten groeien op met de computer, tablet, smartphone, wifi, printers en andere apparaten en weten het antwoord op al uw vragen. Onze studenten wonen overal in Nederland en komen bij u thuis of op kantoor om u te helpen.