Filters

10

Uitstekend

Net persoon en handig vooral. Opa is hartstikke tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect de vraagstelling koppelen van alle computers en mac's uitgevoerd

Zeer snel contact en aanwezig op locatie binnen 48 uur. Zeer vriendelijk weet van de hoed en de rand . werkt snel en duidelijk. 100 0/0 aan te bevelen

 • Aanbevelen? Nee
10

Snel en bekwaam

Zelfs op zondagavond is Student Aan Huis te bereiken en aanwezig om problemen te verhelpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

alle problemen opgelost

bijzonder vriendelijke, servicegerichte behandeling met Pima resultaat

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geholpen.

Alles weer klaar voor gebruik.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima geholpen

Voor gerealiseerd vatbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Rustgevend

Martijn de student die mij geholpen heeft gaf mij een goed gevoel door te zeggen dat het wel goed kwam, en inderdaad dat gebeurde ook

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer kundig persoon, die precies wist wat het probleem was.

snel en deskundig. Ik had al contact gehad met Microsoft, maar daar werd ik niet wijzer van. kostte wel een hoop tijd en ze wilden alleen maar iets verkopen. ik ben heel blij met deze student en de goede service die geboden werd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en snel

We hebben de laptop opgeschoond, vragen over mijn website en Facebook zijn deskundig beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
8

Deskundig

Vriendelijke beleefde jonge man Vlot geholpen

 • Aanbevelen? Ja
6

Teleurstelling achteraf.

Mijn vraag was inderdaad het vervangen van een modem, en het opnieuw aansluiten van de link op de BGG, waardoor internet ook in het gehele huis werkt. Dat is perfect gedaan! Als internet ook nog eens sneller werkt, dan is een redelijke fooi geheel op zijn plaats. Dit te meer, omdat mijn vrouw (60) en ik (62) niet opgegroeid zijn in een digitaal tijdperk maar volledig van deze modernisering afhankelijk zijn. Het zal stom klinken, maar ík weet dan van te voren niet wat voor een éxtra gevolgen het aansluiten van een nieuw modem heeft. Want daar kom ik pas achteraf achter...Ik ben daarvoor ook niet opgeleid, dus vragen van míjn kant zullen niet direct helder zijn. Zo'n 3 uur later kan ik dan zeggen, dat de verbinding met de thermostaat verbroken is (maar ik weet, dat dit een moeilijke verbinding is). Maar mijn printer geeft óók aldoor de melding, dat die niet is aangesloten. En de móet op een of andere manier met het modem te maken hebben. Maar ík weet niet hóe! Maar misschien kom ik nog méér tegen? Voeg ik hieraan toe, dat de afspraak kwart voor drie was, en dat ik pas ruim een half uur later een telefoontje krijg dat de afspraak vier uur wordt, dan moet ik achteraf zeggen dat ik over het geheel niet volledig tevreden ben. Sorry. Ik vergeet daarbij dus niet, dat internet veel sneller werkt, en in het gehele huis bereikbaar is. Aanbevelen? Ik zeg "ja" in de hoop, dat ervan geleerd wordt. John van Wieringen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van een review. De desbetreffende student heeft het inmiddels telefonisch met u opgelost. Ik begreep dat u erg blij was met deze nazorg. Als er nog iets is wat we voor u kunnen betekenen, horen we het heel graag. We zien u graag terug en zullen dan weer de 100% tevredenheid nastreven! Vriendelijke groet, het team van Uw Computerstudent

10

prima ervaring en geholpen door Niek

Duidelijk advies gekregen door aardige student; goede tips voor aanschaf nieuwe computer!

 • Aanbevelen? Ja
10

enorm veel van Marijn geleerd

Ik ben bijna 73 Zoveel aan Marijn gehad !

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer competente en aardige jongeman

Ondanks fikse problemen op m’n laptop ben ik goed geholpen. Ook goede adviezen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben goed geholpen

Ik ben uit de nood geholpen door een bekwame student

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Leuke jongen die mij goed heeft geholpen, Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer beleefde adequaat reagerende persoon met geduld en aandcht voor de gepresenteerde problemen

Jordy heeft diverse problemen snel opgelost. Een probleem was hardnekkig en heeft hem veel tijd gekost, vooral wachten op de oude en trage computer. Toch heeft hij het niet opgegeven. Ook toen achteraf, na vertrek, bleek dat het nog niet definitief was opgelost, heeft hij online nog een uur meegewerkt aan het definitief oplossen van het probleem. Samenvattend wij zijn zeer tevreden. Jordy mag bij een volgende gelegenheid zeker nog eens komen helpen. Ook fijn dat de organisatie ons toch wilde helpen al liggen we buiten hun werkgebied. Communicatie over extra kosten daarvoor vooraf was helder en eerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
4

Niet tevreden

11 uur afgesproken niet gekomen, gebeld en was er toen om 12 uur. Veel dingen veranderd , waarvoor hij geen toestemming vroeg. Moest terugkomen omdat de email niet werkte, waarvoor hij de eerste keer was gekomen. Moest de tweede keer weer betalen een flink bedrag van € 208,00.

 • Aanbevelen? Nee
10

Fantastisch, snel, duidelijk en vriendelijk.

Hopelijk blijft alles nu goed werken. Zo niet: dan bel ik Tijmen.

 • Aanbevelen? Ja
10

prettig en ter zake kundig

Vrij lastige job, vreesde ik al, het omzetten van een oud Windows Live mail programma met vele bestanden en mappen en submappen naar Thunderbird en dan naar een nieuwe laptop. Daarnaast ook muziek omgezet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Dan heeft mij snel en goed geholpen. Bijzonder vriendelijke jongen

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service. Vriendelijk en efficiënt werk verricht. Heldere uitleg

Informatie staat hierboven. Heel tevreden met de service

 • Aanbevelen? Ja
3

Computerstudent heeft slechts weinig kunnen betekenen

Mijn computervraag ging over mijn (gehackte) NAS (QNAP), de verbinding daarmee en het maken van een backup ervan. Daarnaast had ik een vraag over WordPress en het overbrengen en operationeel maken van een bestaande website bij een provider naar mijn locale PC. Het ongedaan maken van de hacking (= DEADBOLT encryptie) had ik al geaccepteerd als zijnde onmogelijk. Als oplossing voor naar de toekomst toe wilde ik een SSL-verbinding (https://) kunnen instellen naar mijn NAS maar dat lukte niet, en dát had ik wél verwacht. Teleurstellend! Verder wilde ik in de toekomst een backup kunnen maken van de content op mijn NAS, maar ook dat is niet gelukt. Tot slot wilde ik een bestaande website-content bij een provider repliceren naar mijn locale PC én locaal operationeel maken en ook dat is niet gelukt.

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima

Komt op tijd, geeft goed advies, blijkt goed op de hoogte en deskundig - kortom deze student was heel waardevol voor mij als computerhulp...

 • Aanbevelen? Ja
10

Aardig en duidelijke uitleg

Aardig en duidelijke uitleg

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd