Beste Walter, Zoals u kunt verwachten van Uw Computerstudent, bezorgen wij geen pizza's. Wij bieden computerhulp aan huis en op afstand. Dit geven we duidelijk aan op onze website, bij het afspraak maken-formulier en in de mails die u ontvangen heeft na het invullen van dit formulier. Nergens op onze website staat dat wij pizza bezorgen. De pagina waar u het over heeft was een zeer geslaagde 1 april grap uit 2019, mijn excuses dat hier verwarring over is ontstaan. Jammer om te horen dat u een Tinder-date heeft mis gelopen doordat u pizza bestelde bij een computerbedrijf. Mocht u een keer computerhulp, tablethulp, hulp bij uw smartphone of computerles willen dan helpen we u graag en zullen we een pizza meenemen. Met vriendelijke groet, Angie van Uw Computerstudent