Attente jongeman, vriendelijk en behulpzaam.

Probleem opgelost

Perfekt geholpen

Mats kwam keurig op de aangekondigde tijd en heeft snel en goed mijn probleem uitstekend opgelost.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Mats is rustig en geduldig

Hij heeft de nieuwe laptop klaar gemaakt. En Norton geinstalleerd en Word. De oude laptop leeg gemaakt

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Zeer geschikt en betrouwbaar sympatiek persoon

Al meerdere keren deze studenten-man met veel deskundigheid bij mij thuis met veel succes latn komen . Ook vandaag weer. Deze man is de allerbeste.

effectief vindingrijk

Snel geholpen met weigerachtige computer en advies bij opslaan beeldbestand telefoon en qr-code lezer

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prima, geduldig, legt goed uit

Jonatan, helpt heel fijn. Alleen is het probleem nog niet opgelost en wel groter geworden. Hij zoekt nog uit hoe dat goed opgelost kan worden en komt er over n paar dagen op terug.

Prima ervaring

Telefonische assistentie aangevraagd. De afspraak precies op de datum en tijd zaols ik voorgesteld had. Met speciaal programma en sleutelcode de besturing over genomen en we hebben het probleem opgelost. Half uurtje werk en ik kon het zelf niet oplossen!

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Hij heeft me goed geholpen, probleem met outlook was best complex blijkbaar nu werkt outlook classic weer

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prima geholpen maar had afspraak op afstand gemaakt en student was aan huis gekomen. Daardoor viel de prijs een stuk hoger uit maar in overleg toch iets met prijs kunnen doen. Probleem was eigenlijk ook vrij snel opgelost maar vond de kosten uiteindelijk wel aan de hoge kant.

Heel fijn

Rustig. Duidelijk uitleggen en goed naar ons luisteren

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prima skills ervaren van slimme student Filip Kubicz!

Ik ben heel tevreden over de hulp van Filip Kubicz! Hij heeft heel snel het WiFi netwerk geïnstalleerd op mijn internetradio en alles werkte perfect! Ik ben heel tevreden hierover en ben Filip heel dankbaar voor zijn hulp! Mocht ik weer computer problemen hebben, dan zal ik zeker weer gebruik maken van zijn diensten!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

ik ben heel tevreden met de hulp van Vera

Ze snapte mijn vraag snel en ging heel adequaat te werk. Het probleem is binnen een half uur opgelost, erg fijn.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Gebleken vakkennis en vriendelijkheid.

Binnen 1,5 uur de problemen opgelost! Zodra ik nog extra wil om laptop en Samsung goed werkend te houden, horen jullie van mij. De rest van de familie maken vooralsnog gebruik van een jonge generatie.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Zeer prettige en complete service.

voortreffelijk geholpen

alle problemen waarmee ik te maken had op mijn PC zijn goed opgelost.

Fantasch

Yannick heeft mij super geholpen! Het was toch wel een ingewikkeld probleem, maar niet voor Yannick. Hij bleef er zeer rustig bij! Hulde! Met vriendelijke groet, Carla de Vreeze

Vriendelijke hulp.

Ben een leek op de PC, dus ik dus niet zo goed de kwaliteit beoordelen. Maar ik ben goed geholpen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Een bescheiden jongeman met kennis van zaken en de goede klantbehandeling

De student luistert goed, blijft neutraal bij iedere vraag, doet precies wat wij vragen

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Hij heeft mij zeegroen geholpen en was hel vriendelijk

Zeer kundig.

De computerstudent heeft in zeer korte tijd mijn pc-problemen opgelost. Al mijn bestanden zijn geback-upt.

Helaas niet gelukt.

Een beleefde- en aardige jongeman. Helaas, kreeg hij het niet voor elkaar om de laptop werkend te krijgen en adviseerde mij daarom met de laptop naar de winkel terug te gaan . Bij de klantenservice van Cool Blue kon echter snel een nieuwe pincode aangemaakt worden en bureaublad, Google en Gmail werkend. Jammer dat ik dit niet eerder wist. Vervelend, dat bij aanbevelen ,hieronder, geen opmerking geplaatst kan worden, want nu vul ik 'nee' in, maar zou het met een andere klus wel geklaard kunnen zijn geweest.

niet zo goed

wahts app instaleren uitstekend nootbook plus printer niet goed

Doet goed zijn werk

Brian was heel vriendelijk en legt het goed uit

geweldig

er was een probleem dat ik niet kon oplossen maar de student wel Stij heeft dat voor mij opgelost zeer tevreden

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?