Fantastisch geholpen

Prettig contact met veel geduld voor iemand die niet echt goed thuis is in de pc wereld.

Oplossingsgericht

Ik zat helemaal vast. Ben 72 en geen interesse, ben heel blij met de hulp

Duidelijk en rustig geholpen

Gewoon weer geweldig!

De kennis van zaken en de oprechte manier van uitleg en oplossingen is gewoon top! Het is de tweede keer dat ik Eva heb ingeschakeld om iets op te lossen. Ze doet dat met zoveel passie en kennis van zaken, dat ik een abonnement heb genomen. Altijd verzekerd van de juiste hulp met mijn computer problemen! Absolute aanrader!

Top geregeld

Probleem geheel naar wens snel opgelost.

Helemaal tevreden

Het printerprobleem is opgelost en ik heb er alle vertrouwen in dat het goed blijft functioneren. Heel prettige ervaring! Complimentje. Bedankt en fijn weekend.

Prima werk geleverd

Mats voor de eerste keer ontmoet voor een Outlook aanpassing. Was zo gebeurd en ik werk nu met de nieuwe versie Outlook. Mats bedankt

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Vriendelijke vakkundig en snel geholpen door Vera

Ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Vera. Zij heeft alles goed uitgelegd en heb mee kunnen kijken wat zij deed. Hiervan heb ik ook weer het e.e.a. kunnen leren. Ik ben blij met Vera en Uw Computerstudent voor de problemen c.q. uitdagingen met het inrichten van microsoft account.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Mats lijkt een vlotte man. Heeft me prima adequaat geholpen.

Mats kwam zelfs eerder dan de afspraak. Vriendelijk, rustig en geeft vlot antwoord en wil wel uitleggen.

Snel en vakkundig opgelost

Matthijs van der Meulen kon mijn diverse vragen en problemen met mijn Apple apparatuur in een uur oplossen. Duidelijk goede kennis van zaken. Deed veel in korte tijd en gaf heldere uitleg. Top!

vakkundig

Geweldig werk! De Windows 11 upgrade niet alleen succesvol afgerond, maar ook op een indrukwekkend vakkundige manier aangepakt. Het getuigt van kennis, precisie en professionaliteit, echt top gedaan!"

Vakkundige student

Mijn opdracht is vakkundig uitgevoerd. Ik ben hier heel tevreden over !

Prima ervaring!

De computerstudent voorziet in een behoefte! De prijs/kwaliteit verhouding is goed.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

beleefde behulpzame persoon die prima heeft geholpen

Dylan heeft advies gegeven en op verzoek ook een geschikte telefoon besteld. Zodra deze binnen is maken wij een 2e afspraak zodat hij de bediening van de telefoon uit kan leggen. Contact was prettig en vertrouwd.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Hij was heel kundig, vriendelijk en behulpzaam. Ik had het niet zonder hem kunnen doen. Mocht ik jullie weer nodig hebben, maak ik graag gebruik van Toine

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Timo heeft euvel verholpen en geeft duidelijke uitleg en tips

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

rustig, vriendelijk, begripvol en ter zake kundig.

Daan kwam op tijd, begreep snel waar mijn probleem zat, heeft dit verholpen en uitgelegd hoe ik het nu kan doen. Ook toen ik het even niet begreep, heeft hij het nogmaals geduldig uitgelegd. Het was erg prettig en ik ben nu helemaal uit de problemen. Erg opgelucht!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Had heel veel kennis van zaken en was super vriendelijk en behulpzaam!!!!!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Kan ik niet met hem trouwen

Okke heeft me over een dood punt heengelopen in de overgang van Windows naar iMac, communicatief en met paar nuttige aanwijzing voor dagelijks gebruik. Plus een paar problemen uit "boek 2" opgelost. Nu kan ik weer verder. Bovendien heeft hij me gewapend met de juiste terminologie tegenover de provider: ze sturen morgenochtend om 8 uur een monteur. Veel problemen opgelost dus, mooie dag!

Prima geholpen

Veel geduld, luistert goed en stuurt me door de diverse handelingen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

prima computerstudent. Was snel en to the point.

Er was verwarring over het tijdstip. Leerpunt voor vgl keer.

Aardige jongen

Aardige jongen maar had nog niet veel ervaring. Mijn probleem is gedeeltelijk opgelost, dat is fijn maar de startbalk is niet compleet en dat wist Tim niet op te lossen. Graag nu een ervaren hulp sturen als dat kan Met vriendelijke groet Yvon Driehuis

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Mijn nieuwe laptop is goed geinstalleerd binnen een redelijke tijd.

De student was een aardige en kundige man, die mij de dingen goed kon uitleggen. Ik ben erg tevreden over hem.

heel goed

goed en netjes

Deskundige hulp

Is behulpzaam bij vraagstelling en licht telkens zijn werkwijze toe.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?