Mooi op tijd correct

Goede medewerker was mooi op tijd heeft gedaan wat ik vroeg Erg aardig

Aangenaam persoon

laatste keer 90% oke 1 actie verkeerd ingesteld veel reclame op msn

laatste keer 90% alles oke 1 actie verkeerd ingesteld hey nieuws gaat nu via msn alle berichten omgeven door reclame wil ik niet voorheen geen last van

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ruben heeft mij deskundig van het probleem afgeholpen

Vriendelijke student, bescheiden en mededeelzaam

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

De student kwam precies op tijd, was beleefd, werkte rustig en kon het probleem snel oplossen.

Prettig om met deze student te 'werken'.

geweldig

Vera mijn student aan huis heeft mij geweldig geholpen de heleboel van de oude laptop op de nieuwe gezet geweldig heel blij mee

Perfect eholpen door Bjorn Lammers

Geholpen met NAS en dropbox.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Fijn dat je altijd de zelfde student hebt werkt fijn en heeft het zo voor elkaar

heel goed

heel netjes gedaan en snel

De beste hulp

Prima geholpen,ook meedenkend naar een andere oplossing van het probleem. Heel tevreden!!

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Probleem met de computer uit de wereld geholpen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prima: adequaat, snel en vriendelijk

Afspraak was snel gemaakt. Goed geholpen. Als mijn vragen/wensen langsgelopen en afgehandeld.

fantastish

Wat een top gozer, pieter super goed gewerkt!!!

Absoluut TOP!

Het aanmelden ging zeer makkelijk , waarna er zeer snel op je vraag gereageerd wordt. Binnen een paar uur had ik perfecte hulp online door een zeer bekwame en empathische studente ( Vera). Ze hielp me fantastisch en legde ondertussen duidelijk uit hoe en wat. Mijn probleem is opgelost! Absolute aanrader!

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Snel , veilig en vertrouwd!

Al meerdere keren (eerst aan huis en op afstand ) geholpen door Sebastiaan. We worden serieus genomen ; Sebastiaan geeft goed advies ; vindt niets raar ; geeft ons niet het gevoel dat wij zgn. "Nitwits" zijn; mogen altijd contact met hem opnemen...kortom het voelt veilig en vertrouwd. Uiteraard worden al onze "problemen" opgelost : SUPER!!

Prima werk geleverd

Alles gedaan wat ik vroeg. Zeer vriendelijke jobfen

perfect

Student keek het goed na en heeft direct verwijdert wat er weg kon en heeft zo nodig vernieuwt wat er kon.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

goed en snel. adviserend.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Hij heeft mij heel goed geholpen

Duidelijke uitleg. Probleem snel opgelost.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Keurige nette en vriendelijke jongen die zijn vak goed beheerst

Heel goede ondersteuning

Mats is heel vriendelijk en heeft mij uitstekend geholpen: alles aangesloten en de data overgezet van de oude naar de nieuwe pc. Zijn uitleg was heel duidelijk.

Zeer capabel

Vriendelijk en praktisch.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Bjorn Lammer is de Computer held dank!!!

Bjorn Lammer is de Computer held dank!!! Je hebt me enorm geholpen mijn dank is groot. Wat werk je kundig en snel. Ik raad dit echt iedereen aan. Ga niet zelf lopen klungelen maar schakel Uw computerstudent in die er echt verstand hebben van cloud mac noem maar op!

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Competent, inventief en accuraat. Is zeer goed op de hoogte.

Veel dank aan Tim Janssen voor zijn adequate hulp. Kan hem van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet TMTJ Broens

geweldig

hij heeft goed geholpen en weer alles goed uitgelegd.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?