Efficient en hulpvaardig

Student heeft mij efficient geholpen en toonde zich hulpvaardig tijdens het uurtje bij mij thuis.

Ik ben zeer tevreden over Tim Jansen

Tim is klantvriendelijke, beleeft en kundig en was een fijn zakelijk contact. Prima!!! Met vriendelijke groet, Antonio Montelli

uitstekende assistentie

snel, correct deskundig

Snel en kundig

Prettig communiceren, helder en duidelijk.

Uitstekende service

Tim was rustig duidelijk en werkte mijn vragen een voor een af. Prettig in de omgang!

hij heeft verstand van zaken

In 1 woord geweldig! Wij zijn heel blij met vakkundigheid en klantvriendelijkheid van Daan!

Als wij er zelf niet uitkomen is Daan de eerste aan wie wij denken !

uit de brand geholpen

Leuke ervaring met Borre.Hij heeft mijn proble em goed weten te verhelpen .Ik maak graag indien nodig weer gebruik va866n zijn hulp

Superrrrrr

Super geweldig gedaan, helemaal tevreden. Volgende keer zal ik zeker weer contact opnemen.

fantastisch

snel en doeltreffend

outstanding

Een en al begrip.

Vroeg alles wat ik wilde en legde het heel goed uit

Heel positief en deskundig

Student kwam keurig op tijd en analyseerde snel het probleem. Loste dit vlot op en legde telkens uit wat hij deed. Probleem opgelost. Kan hem van harte aanbevelen!!

zogvuldig

goede hulp en inzicht gegeven in veiligheid

Vriendelijke student.

Ik ben zelf niet zo een computer kenner Ben blij met zijn duidelijke uitleg.

Zeer efficiënte tactvolle en ervaren computeren ICT student. Laagdrempelig en ook de situatie van de

Zeer efficiënte jongeman, zeer bekwaam, due zeer empathisch met vraag en omstandigheden kan omgaan.

Zeer vriendelijk persoon en capable

heel goed

altijd goede hulp

aardige en prettige jongen altijd problemen goed opgelost

Adequaat

Hielp me bij m'n probleem maar ga in toekomst toch advies aan kinderen vragen (duurder dan ik dacht dat 't zou worden)

tevreden

correct geholpen prima op tijd.

Heel tevreden

onwijs goed

Een top ervaring. Meteen aan de slag en het grootste probleem opgelost. Daarna uitputtend kleine dingetjes die ik heb met smartphone en computer doorlopen. Van alle markten thuis. Gouden gozer. Alle probleempjes helemaal behandeld ben super tevreden.

Zeer deskundige student

Daniel is een zeer deskundige Pc-specialist die in zeven kwartier diverse problemen aan 3 PC's verhielp. Alles werd goed uitgelegd. Ik zal de volgende keer weer naar Daniel vragen.

heel goed

plezierig en zeer deskunsig

Probleem opgelost

Aardige jongen. Bovendien kundig genoeg om mij overal mee te helpen.