Prima geholpen. Begrijpt snel en heeft kort daarna de oplossing.
Zie hierboven.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 4.784 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel, heldere uitleg en betrouwbare service. De feedback wijst op snelle probleemoplossing en stipte afspraken. Over het geheel genomen is er sprake van tevredenheid over de geboden ondersteuning en vakkennis.
Zie hierboven.
J Eikelenboom
Apeldoorn
Zeer kundig. Luistert heel goed. Heeft geduld met mijn problemen. Legt alles goed uit zodat ik het de volgende keer zelf kan doen.
A M J Booisma
Groningen
Hij heeft alles gecontroleerd en geinstaleerd en uit gelegd
J.J. Lammers
Enschede
beste jongen met de nodige kennis
jan van der laars
dordrecht
Zeer tot the point.
Jan Kapteijn
Didam
Hij was ruim op tijd hier en wist mijn probleem snel op te lossen.
Wil
Stroe
goede samen werking
gerrit werner
zeist
Goed geinstalleerd maar weinig uitgelegd.
Irene
Maastricht
Daniël nam de tijd, legde dingen duidelijk uit, loste het rustig en snel op.
Nynke Postma
Driehuis
snel, goedkoop, behulpzaam, en beleefd
bart mesman
EINDHOVEN
Vriendelijke en rustige jongeman, die mijn problemen met de computer snel heeft opgelost. Prettig dat ik alles kon vragen. Heel fijn geholpen!
Marije Schuitemaker
Ede
aardige jongen die mijn probleem snel oploste.
Frans Bouman
Amersfoort
Roy heeft mij enorm geholpen en ook goed uitgelegd wat er aan de hand was. Hij is ook nog een heel aardige jongeman.
Bas Martens
Schiedam
Tim ondersteunt mij al jaren en hoop, bij problemen etc., om op deze weg verder te gaan.
Op afstand
Jos Albers
Nijmegen
Uitsteknent geholpen
Willem honders
Arnhem
Kwam keurig op tijd, en heeft mijn Ipad prima opnieuw ingericht.. Voorrijkosten zijn hoog omdat dit bedrijf geen vertegenwoordiging in Zeeland cq op Walcheren heeft. Terwijl deze streek mi een prima markt moet zijn met een sterk vergrijzende bevolking die weinig kennis heeft van digitale toepassingen. T Kater
Teije Kater
Middelburg
De student heeft mij op een bijzonder toegankelijke manier en met veel geduld en inzet geholpen.
Petra Morenzi
Amsterdam
Zie boven
Op afstand
Anneke Jol
Dieren
Maud heeft de diverse problemen van mijn Macbook stuk voor stuk en snel opgelost. Mac is zeker niet zo bekend als Windows, maar Maud wist er prima raad mee. Ik heb haar ervaren als deskundig, slim, vlot en met gevoel voor humor. Van harte aanbevolen.
AC
Soest
De student heeft alles goed uitgelegd en ging voortvarend te werk. Wanneer ik iets niet snapte heeft zij geduldig en duidelijk alles uitgelegd. Ik vind haar kundig en ze deed alles snel en ik ben dan ook zeer tevreden.
11 September 2026
Gerry Bosman
Delft
Heeft alle complexe problemen opgelost
11 September 2026
MJ Bijsterveld
ZOETERMEER
Goed geholpen. Computer werkt weer lekker
Arian
Leiden
Alle vragen werden als simpel beschouwd door Eon, en dan ook werkzaam afgewerkt! Heel prettig.
clara mulder
Amstelveen
Hij is tijden bezig geweest maar totaal niets opgelost. Zelfs de achtergrondkleur op mijn laptop kon hij niet veranderen. Kortom , het leek wel of hij er niets van computers begreep.
Beveelt niet aan
A.J. Brilleman
De Bilt
The student Rajiv was really professional and cool person who helped me with resolving my problem. He also showed me some programs that I can use to check my system and gave me some good advices. Overall, the experience was 10/10!
How were you assisted?
At home
Dimitar
The Hague
Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?
Entrada 300 2.6
1114AA Amsterdam