Prettig en kundig

Daniel had het snel opgelost en ook rustig uitgelegd wat hij deed.

Goede hulp op afstand!

Hoewel het probleem als zodanig nog niet is opgelost heeft Jarmain Robert aangegeven waar het probleem zou kunnen zitten en dat moet opgelost kunnen worden door de leverancier van de pc(er zit nog garantie op)

geweldig

Uw student was precies op tijd en heeft ons prima geholpen met de monitor, hij heeft alles prima uitgelegd. Later hebben wij nogmaals hulp nodig maar momenteel hebben wij het erg druk dus zullen wij later wederom een afspraak maken.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Aardige, vriendelijke student. Heeft problemen goed verholpen.

Voor mij (81 jarige digibeet) was het fijn om een rustige geduldige student te ontvangen die alles duidelijk uitlegde en dat zo nodig een tweede keer deed. Heel tevreden

Deskundig en klantvriendelijk p

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Betrouwbaar, duidelijk en gezellig.

Stijn heeft mijn nieuwe computer en scherm geïnstalleerd. Heel duidelijk en overzichtelijk allemaal. Het was goed te volgen. Stijn is rustig, kundig en gezellig. Top! Dank je wel.

geweldig

keurig geholpen alles werkt weer

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

op tijd gebeld, helpt vragen op te lossen

Outlook 11 wordt blijkbaar automatisch geïnstalleerd rondom de jaarwisseling. Begrepen dat mail niet wordt verzonden/ontvangen doordat klassiek outlook niet meer beschikbaar leek. Het blijkt diep weggestopt bij Outlook/ help - wellicht goed om dit door te geven

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Veel kennis en werkt snel

Aardig, geeft uitleg over wat hij doet en werkt snel.

Geweldig.

Alleen jammer dat mijn printer kapot bleek te zijn.. dus een nieuwe printer aan schaffen. M vr gr G W Klomp.

Snelle prettige dienst

Twee dagen na het indienen van de aanvraag belde de student al voor het maken van een afspraak die de volgende dag plaatsvond. Binnen een kwartier waren al onze vragen beantwoord en problemen opgelost.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik ben op prettige, rustige en snelle wijze geholpen door Dylan.

Dylan heeft voor mij PayPal geïnstalleerd, gezorgd dat ik weer gebruik kan maken van mijn e-mail en de foto’s en filmpjes van mijn telefoon overgezet naar een externe schijf. Vervolgens heeft hij mij aanwijzingen gegeven hoe ik verder zelf updates kan maken. Ik ben bijzonder tevreden!

Geduldig, goede begeleiding

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Goede uitleg. Neemt ook de tijd om het uit te leggen. Ook als je veel vragen hebt. En zelf ook wel aardig op de hoogte bent.

Twee keertje hp

Vriendelijk en zijn werk doet goed

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Deskundig en prettig in de omgang

Mats maakte op mij een goede indruk. Hij ging voortvarend aan de slag en kon de printer installeren, Face ID idem.

zeer te vreden

beleefd en correct problemen opgelost.

Vrijheid

Prima uitgepakt en geïnstalleerd. Mag verder wereld verkennen.

Zeer kundig!

Zeer kundig!

Zeer kundig en oplossingsgericht

Plezierige persoonlijkheid. Zeer kundig en oplossingsgericht. Is afgestudeerd UVA richting automatisering.

Professioneel en klantvriendelijk

Student was zeer deskundig en behulpzaam, precies op tijd en beleefd. Gaf voldoende nuttige tips en gevraagde taken zijn uitgevoerd.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Mathijs is een uiterst correcte en vriendelijke digitale helpende hand

Informerend en deskundig

Hij heeft een verloren bestand op mijn NAS teruggehaald en laten zien hoe ik dat zelf kan doen. Door encryptie is de werkwijze anders geworden dan ik wist. Zowel het teruggeplaatste bestand als het zelf kunnen terughalen zijn héél belangrijk voor mij. Hij heeft de instellingen van de NAS verder doorgelopen en geoptimaliseerd. Goed, alleen daarin had ik meer informatie verwacht vóór uitvoering van de handelingen. Vooral ook omdat ik de NAS heb geïnstalleerd met hulp van een collega van hem. Voortschrijdend inzicht kan daar zeker een goede reden voor zijn.

Vriendelijk behulpzaam en deskundig

Zie hiervoor

Subliem

Lost alle computer problemen op

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?