Laden reviews...
894 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel, heldere uitleg en betrouwbare service. De feedback wijst op snelle probleemoplossing en stipte afspraken. Over het geheel genomen is er sprake van tevredenheid over de geboden ondersteuning en vakkennis.
Uw student heeft op een rustige deskundige manier aan mij (een relatieve leek) uitgelegd wat er aan de handwas en hoe hij dat aan ging pakken. En dat deed hij toen. Overigens, Ik heb direct na de sessie met dhr. Ruben van Dreumel dit beoordelingsformulier ook al eens ingevuld en naar ik meen ook aan hem toegestuurd maar ik kan dat formulier nu niet meer vinden.
14 August 2026
Klaas (Maas)
Voorschoten
zoals vermeld: goede service en vriendelijk
Jules van der Werff
Rotterdam
Nette vlotte reparatie is duidelijk uitgelegd hoe alles zot en werkt en vriendelijk begrip vol
Henk van Winkoop
Hattem
fijn, snel, aardig
J. A. J. Rooijakkers
rotterdam
Vriendelijke en rustige jongeman. Helaas had hij de inhoud van mijn niet echt gelezen. Hij pakte het wel snel op. Werkt zelfstandig maar speel ook goed in op vragen/suggesties van mijn kant.
Hans Flapper
Amsterdam
Ik heb Daniel leren kennen als een rustige en beschaafde jongeman die veel verstand heeft van computersystemen.
H Stuijt
Haarlem
Aangenaam persoon, uitleg en resultaat geheel naar wens.
Willem Eppink
Nijmegen
kundige en representatieve jongeman
Marian Hettinga
Barendrecht
Michel Bekker
Amsterdam
zeer deskundig en snel geholpen ook de daarbij gegeven uitleg was erg duidelijk
Peter Stoop
eindhoven
Ik ben heel goed geholpen
12 August 2026
Henny van Vugt
Rotterdam
Mijn uitdaging, installatie van mailaccount, snel opgelost. Vroeg gelijk of er nog meer uitdagingen waren. Ook deze werden heel snel opgelost. Zeer correcte medewerker . Ga zo door
Andre Gouw
Amersfoort
Na foutmelding en na enig zoeken, de schakelaar aan de achterzijde van de scanner omgezet, waardoor deze functioneert naar behoren.
Herman Honer
Nijmegen
Regelt alles heel snel, communiceert goed en vraagt of hij nog iets extra's kan doen. Heel betrouwbaar.
Wiesje Emons-Nijenhuis
Capelle aan den IJssel
Na een slecht begin van jullie organisatie (zie mijn mail "stroeve start"), waarbij bleek dat Leonard via "mijn computerstudent" mijn mail en 3 berichten niet had ontvangen en mijn "opdrachtstatus" ook al niet werkte, maakte ik met de nodige scepsis kennis met Leonard. Hij bleek zeer deskundig waardoor hij mijn hernieuwde contact met jullie organisatie enigszins redde... Mijn beoordeling van 4 sterren betreft dus uitsluitend Leonard.
Beveelt niet aan
Is prima
10 August 2026
Nicolette Meijer-Jentink
Eijsden Oost-Maarland
Maud bleef door de bomen het bos zien. Nu kan ik weer door met mijn werkzaamheden. Heel fijn!
9 August 2026
Metske
Bilthoven
Een zeer beleefde jongeman met kennis van zaken. In no time was alles geregeld. bedankt.
8 August 2026
Cor Boutkam
Prettig
7 August 2026
Rob
Amsterdam
Aardige jongen,die heel snel alles in mijn pc overnam en het probleem in korte tijd had verholpen
Janny Huizer
Zierikzee
Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk, zoekt naar oplossingen.
Yolanda Barendregt
Haarlem
Vlotte hulp.
Wim Jens
Barendrecht
Snel en efficient opgelost.
FGJ Rasing
Griesbeek
keurig op tijd en weet van wanten
Dik Griffioen
Den Haag
Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?
Entrada 300 2.6
1114AA Amsterdam