Heel kundig

Mijn ervaring was erg goed. Hee aangenaam in omgang, gaaf op tijd aan, dat hij 5 minuten later zou aankomen dan het afgesproken tijdstip. Goede uitleg gegeven over wat hij aan't doen was en heeft het probleem prima kunnen oplossen. Kortom zeer aan te bevelen.

Bjorn Lammers is niet geweest om op 22uur een computer sessie op afstand te doen maar niet gekomen?

Ja er heeft niets plaatsgevonden , geen computeren op afstand om op 24 juni 2025 om op 22uur deze sessie te doen ?BJORNLammers is niet geweest !!!! Dus ja wat kan ik hier mee, dat heeft mij ook geld gekost , want ik heb geen afspraak kunnen vervullen ! ik wil dan ook geen gebruik meer maken van student aan huis. als jullie hier echt geld willen vragen ,dan vind ik dit ronduit schandalig . Ik heb dit nooit eerder zoiets meegemaakt . Remy van der Weele [email protected]

opgelost

Adequate kennis en snel probleem opgelost

Prima hulp

Prettige persoon, rustig, goede uitleg

Goed en snel!

Zoals aangegeven goed en snel!

Florian blijft mijn super probleemoplosser

Hij stelt nooit teleur, is uitermate correct, vriendelijk en vakkundig.

Super student

Hij overlegt met de klant hoe jij het wil hebben. En hij legt het ook heel goed uit, Hij komt ook goed over bij de mensen , het klikte gelijk.

Betrokken en deskundig

Begreep meteen mijn probleem en loste het snel en vakkundig op. Zeer tevreden!

Prima service!

Onze computerstudent straalde rust en ervaring uit!

Snel mijn computer weer schoon en gesaneerd en goede adviezen voor de toekomst

Kwam op tijd, werkt snel en efficiënt, geeft goede adviezen. Warm aan te bevelen.

Geen resultaat!

Hi Noah, Ik mag Maarten wel, maar na meer dan 2 uur en een aantal dingen geprobeerd te hebben, is Maarten vertrokken, nadat hij mij de volle pond liet betalen voor zijn diensten. Ik bleef echter achter met een Pc die het nog steeds niet deed! Kijk, ik ben ermee eens om te betalen voor diensten die wel resultaat leveren. Maar betalen voor tijds wat niets heeft opgeleverd, vind ik gewoon niet eerlijk! Des te meer dat ik maar een klein pensioentje en moet elke maand jongleren om de eindjes te knopen! Je snapt nu, misschien, beter mijn frustratie, toen bleek dat ik niet beter voorstond nadat ik € 114,-- lichter was geworden! Ten eerste, dacht ik, dat het in minder dan 1 u gefixt zou zijn! Ten tweede, ook al doe je zo lang over een pb die je niet weet te fiksen, vind ik dat je niet de volle pond mag vragen!!! Dat is wat ik er van vind! Groetjes, Tarik

rustige jongen die geconcentreerd werkt

Hij heeft mijn computerprobleem, in overleg met mij, opgelost. Er is nu weer voldoende opslagruimte op de C schijf voor Windows updates.

De vragen die we hadden waren te lastig.

Ik had vragen die niet met de computer te maken hadden: een bluosapp en een versterker helpen aansluiten en een oude tv met een mediaboxje aansluiten. Ik begreep wel dat hij het niet kon maar moesten we duur voor betalen. Tablet- vraag prima opgelost Voor de vragen rondom tv of versterker dus niet handig

De student was heel kundig!

De student was heel kundig en heeft voor al mijn problemen een oplossing gevonden!

zeer betrokken, oplossing gerivht

zie hierboven

Netwerken wifi

Sympathiek aan telefoon en in huis zelf. Gaat direct ad slag

Ben erg goed en deskundig geholpen.

De student was vriendelijk en nam rustig de tijd om alles uit te leggen. En heeft het netjes opgelost. Ben erg blij met de hulp. Ik zou in de toekomst graag nog een vaker gebruik willen maken van hulp.

Deskundig, vriendelijk en snel!

Wij zijn door hem zeer deskundig, vriendelijk en snel geholpen: alle problemen werden systematisch opgelost: erg fijn dat hij geweest is!

Goed geholpen door Timo

Wederom goed geholpen door Timo. Het duurde helaas wel even, maar uiteindelijk heeft hij mijn laptop weer aan de praat gekregen. Ook fijn dat Timo altijd heel snel klaarstaat.

goed werk verricht

vriendelijk zijn werk verricht, was gelukkig geen moeilijk probleem aan mijn pc

Een dikke pluim voor Florian! Dankzij zijn expertise en geduld draait mijn computer weer als een zonnetje. Wat een vakman – en ook nog eens met een glimlach!

Christan is een vriendelijke man en heeft mijn computer probleem vakkundig opgelost en luisterde goed naar mijn vragen en werkte snel.Ik ben dik tevreden.

Vriendelijk en hulpvaardig

De meest knellende problemen zijn opgelost en één probleem - verdwenen afspeellijsten iTunes - bleek niet oplosbaar. Wel jammer: bezoek om 11.30 gepland maar het werd stevig later. Daarentegen belde hij wel op om te zeggen dat hij klaar was bij een klant. Hoe lang de reis dan nog zou duren, daar had ik geen idee van. Geeft verder niet, maar koste mij wel veel extra tijd.

Op tijd en zeer bekwaam!

Snel en goed

Geweldig goed geholpen, bravo marijn.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.