zeer goed.

zeer goed

Efficiënt, deskundig en vriendelijk.

Maarten was volgens afspraak op tijd. Hij kwam snel ter zake en dacht ook in t belang van mij als cliënt. De wachttijden die r bij t programeren waren wist hij prima op te vullen met tips en adviezen. Prima

Werkt secuur

Topprestatie op zondagavond.

Nertjes vriendelijk en ook deskundig

oersoon wist waarvt om ging en heeft gekekn voor de oplossing die was er heklaas niet maar heeft wel een bericht gestuurd naar de betreffende site om t probleem op te lossen

Geweldig geholpen

Vriendelijke en behulpzame jongen. Gaf duidelijke uitleg wat het probleem was.

Zeer deskundige hulp.

De student was erg vriendelijk, legde alles heel rustig uit en gaf goede adviezen. Een aanrader!

Heel plezierig en professioneel.

Heel plezierig en professioneel, voor zover ik dat kan beoordelen natuurlijk.

Helder, voortvarend en plezierig in het contact.

Helder, voortvarend en plezierig in het contact

Een sympathieke en bescheiden probleemoplosser.

Junior heeft op een rustige wijze gewerkt aan onze (best wel) lange lijst van vragen en problemen. Hij heeft de onze problemen opgelost en onze vragen beantwoord. Hij is beleefd, bescheiden en sympathiek.

Uitstekend geholpen

Deskundig en ontspannen geholpen!

Laptop en printer super mee geholpen, pc volgt nog want die kregen we niet meer aan.

Prettig contact

Goed!

Daniel kon het probleem snel en vakkundig oplossen.

Aardige jongen

Heeft z n best gedaan maar kon het probleem niet oplossen. Toch € 67 ,00 moeten betalen. Komt vrijdag terug om ht weer te proberen dan graag wel korting ontvangen. Anders is het betalen voor 0.0 % resultaat.

bereidwillig en vriendelijk

Hij kon mij niet helpen met mijn voornaamste problemen, dus ik ben wel veel geld kwijt voor weinig. Maar dat lag niet aan zijn inzet.

HIJ HEEFT MIJ GOED GEHOLPEN

HIJ HEEFT MIJ GOED GEHOLPEN MET MIJN VASTGELOPEN SET

Rustige student.Prettig in de omgang. Sympathiek. Heeft gedaan wat ik heb gevraagd.

Voortreffelijk geholpen!

Snel en deskundig geholpen

We zijn snel en vakkundig geholpen

De manier waarop we door Rick zijn geholpen was vakkundig en met zijn uitleg voor ons nog een beetje te volgen ook. Daarnaast heeft hij ook nog wat tips gegeven over ons computergebruik en daarmee kunnen we voorlopig weer onbezorgd gebruik maken van onze mail en internet.

altijd top!

Zeer deskundig, adequaat en snel. Ook erg prettig in contact. 100% aanbeveling.

Zeer vriendelijk, op tijd en kundig

Uitstekend en oplossing gericht

Prettig

Vriendelijk, deskundig, goede uitleg

Ontzettend snel en beleefd

De TV was snel aan gesloten en alles was goed uitgelegd

probleem goed opgelost

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.