Rafael is vriendelijk, behulpzaam, werkt zeer methodisch alle problemen af.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Snel, kundig en betrokken.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Nette, vriendelijke, deskundige student.

Student wist mijn vertrouwen te winnen, bleef geduldig en aardig en steeds in overleg en bovendien óók steeds netjes en heeft het probleem opgelost!

Efficiënt en effectief

Vriendelijk en deskundig

Heel erg prettig

Professioneel, veel kennis. Het is allemaal gelukt in een korte tijd en ik ben prettig geholpen.

Deskundige en sociaal vaardig

Xavier is vriendelijk, deskundig en goed in communicatie en interactie. En snel.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik ben snel en adequaat geholpen

Mats ging voortvarend aan de slag. Op mijn vragen reageerde hij alert, met geduld en zonder veel jargon.

Prettig geholpen

Goede uitleg, goed advies. Heel prettig.

Superkennis en servicegericht

Wist precies hoe probleen op te lossen en heeft in korte tijd veel kunnen doen

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

alle problemen heel vlot opgelost.

hij was keurig op tijd en werkte snel door. heel makkelijk in de communicatie

Geweldig !!!!!!

Ontzettend snel en goed geholpen. Hele vriendelijke jongeman.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

ik ben prettig geholpen .

ik ben prettig geholpen door de computerstudent.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prettig in contact en professioneel

Vakkundig

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Tim is zeer deskundig. Voorkomende jonge man die weet waar hij over praat.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Hij heeft wel de ervaring. Er blijven natuurlijk altijd wel enkele dingen over die hij niet meteen kan oplossen, maar dat is ook wel logisch.

Vriendelijk en behulpzaam

Hij bleef net zo lang doorgaan tot het probleem was opgelost. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Uiteindelijk was de oplossing daar

Het was eerst zoeken. Op zijn advies heb ik een andere router gekocht. Het probleem bleek Later toch ergens anders te liggen.

Prima geholpen duidelijke uitleg

prima geholpen zal er in de toekomst zeker nog een keer gebruik van maken als het nodig is

Geweldig geholpen

Zo fijn dat ik thuis geholpen kon worden. Ook mijn tv doet het nu weer. Had ik helemaal niet om gevraagd. Maar toch. Alles doet het weer Bedankt hoor

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Hele vriendelijke jonge man die duidelijk wist wat hij deed. Gaf ook goede adviezen. We zijn heel fijn geholpen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Mats kan en weet veel, maar het beloofde doel is niet bereikt

Mijn opdracht was: de muziek de ik op mijn iPod heb staan overzetten naar mijn iPhone, en mij werd verzekerd dat dat zou lukken. Mats heeft een aantal mogelijkheden onderzocht, en toen hij het pand verliet, leek het er ook even op dat het zou gaan lukken. Maar dat bleek niet het geval te zijn. Ikzelf heb weinig computerkennis en met de toelichting die ik achteraf via whatsap kreeg kon ik niets doen. Met andere woorden. Ik ben eigenlijk na anderhalf uur werk van Mats en ruim 80 euro nog precies waar ik ben begonnen, namelijk de iPod muziek niet op mijn iPhone. Dus als ik het kort en tamelijk bot samenvat: ik heb er eigenlijk (nog) niets aan gehad, ondanks de inspanning van Mats. Het verhaal heeft een vervolg gekregen, want Mats heeft het er niet bij laten zitten. Hij heeft mijn laptop overgenomen, en ook het werkbeeld van mijn iPhone en hij is vernuftig aan de gang gegaan, met als resultaat dat ik nu met een kleine omweg de liedjes van mijn iPod op mijn iPhone kan beluisteren. Dus: missie na de tweede ronde geslaagd, en dat zonder extra kosten. Top dus.

Prima geholpen

Goed. Mijn probleem kon slechts gedeeltelijk worden verholpen omdat de inhoud van mijn externe harde schijf te groot was om te kopiëren naar de MacBook

zeer goede hulp

prima op afgesproken tijd heeft alle problemen keurig opgelost begreep wat ik bedoelde vriendelijke jonge kundige man computerstudent organisatie klopt met hetgene wat ze beloofd betrouwbaar

OK

Na de verbinding verbroken te hebben met onze hulp Thomas, bleek het probleem nog niet helemaal opgelost. Helaas...........

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Wat een enorme vriendelijke, behulpzame en uiterst deskundige student. Volgende keer deze kanjer!

Hij heeft ons zo blij gemaakt met zijn duidelijke en sympathieke uitleg! Wat een aimabel jongmens! Ik ga hem ook aanbevelen bij vrienden! Heel veel dank en hartelijke groetjes! Van Ger en Elisabeth Rovers-van Laar

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?