zeer goed

hele mooie ervaring leuk gedaan leuke gast is voor herhaling vat baar

Geduldig en had veel kennis

Vakkundig en geduldig

Snel, slagvaardig, vriendelijk en legt goed uit.

Zie bovenstaand...

Helemaal blij

Matthijs is een vriendelijk doorzetter

heel positief

Mats heeft alles heel goed en duidelijk uitgelegd. Hij luisterde goed naar mijn vragen en werkte snel. Hij was ook heel vriendelijk. Top!

Vriendelijk,vrolijk,sociaal,legt goed uit en ook niet onbelangrijk:lost op

Heel prettig geholpen met het oplossen van de computer problemen

Prima uitleg en opgelost problemen.

Ik ben van een een andere generatie en dan is het heel prettig als je wordt geholpen door een jong iemand die het geduld heeft om uit te leggen.

Ik ben door Dylan uitstekend geholpen, alles volgens plan!

Heel prettig!

zeer tevreden

De student was prettig om meer om te gaan en heeft de klacht naar tevredenheid op gelost bedankt daarvoor gr H Feenstra

Goed geholpen met de vragen die ik had.

Ik had verwacht dat er binnen 24 uur contact opgenomen zou worden. Nadat ik zelf een berichtje en mail had gestuurd nam hij wel contact op en verliep het contact verder prettig. Ik had enkele vragen waarmee ik goed geholpen ben. Mijn laptop startte niet goed op. Op het moment dat de student kwam deed hij het plotseling weer wel. Er kon geen probleem gevonden worden, maar het opstarten gaat nog steeds wisselend goed of fout. Dit komt misschien ook wel omdat hij al wat ouder is. De tip die hij me gaf heb ik toto nu toe niet hoeven proberen omdat de laptop uiteindelijk nog wel steeds opstart. Met de overige vragen ben ik prima geholpen.

Alles doet het naar wens

Ruben is een zeer vriendelijke en deskundige student. Hij heeft mijn outlook weer goed werkend gekregen en zelfs het google account op mijn tv werkend gekregen. Ik kan nu champions league kijken zonder mijn laptop te hoeven aansluiten. Verder legde hij veel uit en adviseerde hij een andere virusscanner, scheelt me ruim honderd euro per jaar.

To the point, rustig en plezierig in contact

Helemaal aan verwachtingen voldaan. Hulpvaardig, kalm. Oplossingsgerichte vragen.

hij legde het goed uit en heft mijn goed geholpen

hij legde het goed uit en heeft mijn goed geholpen goeed uit leg

in een woord: prima

Probleem is verholpen. Duidelijke adviezen over een aantal andere dingen.

Vriendelijk en duidelijke uitleg.

Goed geholpen door duidelijke uitleg.

Snel en slim

Prettig en ik hoop digi-goed! Haha

snel en duidelijk

gaf een duidelijke uitleg hoe hij mijn probleem oplost!

Correcte afhandeling van de gevraagde hulpverlening

uitstekende hulp

snelle analyse en aansluitend advies

Thomas is een heel sympathieke jongen die zijn vak verstaat, en in het belang van de klant denkt.

Luistert goed. Begrijpt de vraag. Legt goed uit. En: heeft geduld.

Helemaal flabbergasted!

Na een kwartiertje probleem opgelost; eea uitproberen en tussen neus en lippen door nog andere probleempjes verholpen. Borre is een kei!

super snel en goed geholpen, met een heel heldere uitleg. klasse!

super goede service, fijn geholpen met een prima uitleg!

een tevreden klant

Daniel heeft mij prima geholpen om mijn dienstweigerende printer weer aan de praat te krijgen en heeft voorts ook een paar prangende vragen m.b.t. het gebruik van de smartphone beantwoord. Ik kan weer verder en ben dik tevreden over de geboden diensten!

Gewoon goed.

Ben zeer adequaat geholpen

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.