Hij heeft hard en geduldig doorgewerkt, zeer gemotiveerd

Deskundig en gemotiveerd

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prettige, intelligente en correcte student

Ik kreeg een app-je dat hij iets verlaat was. Geen enkel probleem, wel prettig dat hij dit even meldde. Zeer vriendelijke en correcte afhandeling van mijn probleem. Echt superfijn. Timo krijgt een 10.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik ben snel,duidelijk en goed geholpen

duidelijk begrijpelijk rustig inzichtelijk

Top gedaan

lap top werkt weer goed en meteen wat dingen aangepast zoals startpagina, koppeling telefoon, tijdens het werken is windows 11 ook geüpdatet

Alles prima opgelost

Komt op tijd en heeft de problemen opgelost

Vakkundig

wat een aardige jongeman. Hij was zeer beleefd en vertelde ons alle stappen die hij ging nemen.

Zeer goede hulp

Deze jongen was zeer hulpzaam bedankt

Zeer deskundig

Veel ervaring met Apple iMac, diverse problemen snel opgelost en vragen beantwoord

mislukking

Hij kon mijn probleem niet oplossen. Begreep ook niet dat het probleem wel optrad op mijn pc en niet als ik internet via de smartphone deed.

Prima gozer,

zeer goed

Goed en aangenaam

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Timo heeft me op alle fronten geholpen,

Heel beleefde jongen, rustig en duidelijk

Snel opgelost

Het kernprobleem had Xavier snel opgelost. Kwestie van een ander inlogaccount gebruiken, dat ik per ongeluk had veranderd. Hij wist de juiste knoppen daarvoor te vinden.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Op vragen kregen ik betenisvolle antwoorden

Ondanks een duidelijke afspraak en aangespoord door een email, om op tijd klaar te zitten voor de consult, werd ik ruim 20 minuten later dan de afspraak gebeld door de Computerstudent. Even een belletje met "het wordt een kwartietje later" was wel op zo klantvriendelijk geweest.

Duidelijk en hulpvaardig

Stijn luistert goed en denkt mee. Ik ga hem nog eens vragen mij verder te helpen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Snel van begrip en uitvoering

Vakkundig

Vriendelijk, rustig en vakkundig geholpen

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Probleem postvakIn niet opgelost na controle

Pobleem van vertraging bij binnenkomende mail op mijn laptop is nog niet verholpen.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

vriendelijk, netjes en terzake kundig

Timo heeft mij goed geholpen; hij is zoals in de titel al vermeld vriendelijk, netjes en -het belangrijkste onderdeel- terzake kundig.

topper

vriendelijk persoon veel verstand legde mij veel uit en alles nagekeken dus is weer schoon

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Met de juiste kennis…. en de printer doet het weer

Kundige student. Communicatief. Neemt de tijd om wat uit te leggen en lost het gewoon op.

geweldig

nvt

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Superaardige student, alleen vrijwel geen ervaring met Mac

Bij de aanvraag had ik specifiek om hulp bij mijn Mac computer en laptop gevraagd. De computerstudent was heel voorkomend maar had te weinig ervaring met Apple waardoor de dingen die ik aangepast wilde hebben (in Apple @, niet eens een echt probleem) niet zijn gebeurd. Ik merkte ook niet echt dat hij moeite deed om erachter te komen wat hij eraan kon doen. Achteraf baal ik daar van want: 1. de organisatie heeft geen Mac student gestuurd 2. ik heb betaald voor alleen een paar updates en het 'probleem' is niet opgelost

Top gedaan

Prettig contact met Toine, heeft me heel goed geholpen en bleef geduldig, toen iets aan mijn kant niet helemaal goed meteen lukte.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?