Uitstekend geholpen,neemt de tijd en goede uitleg.

heel goed

zeer ter zake kundig. Top medewerker

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Moeilijk bereikbaar .Ook geen naam doorgegeven tijdens maken afspraak .

Ivm de vraag om ong 30 min eerder te komen was men op geen enkele manier bereikbaar . Ook geen naam doorgegeven van de persoon . Werkzaamheden goed verricht en een duidelijke uitleg . Rustig persoon .

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Super tevreden, bedenkt alternatieven, is goed thuis in de computerwereld

Zeer blij mee. Wist kwestie goed te analyseren, gaf alternatief aan, informatief over de kosten, begripvol, goede communicatie. Aanrader!!

uitstekend

Gaf duidelijke, op een aangename manier, uitleg. Dank

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Heel vriendelijk, kundig en geduldig.

Ben heel blij met Daniel. Alle punten die ik had, zijn netjes uitgevoerd en uitgelegd. Goed advies ook over abonnementen en het wel/niet upgraden van de oude laptop , dat bleek niet haalbaar. Hij is erg vriendelijk en ik ben heel erg blij dat hij geweest is en ik aan de slag kan met mijn nieuwe desk-top. Ik had dit zelf niet voor elkaar gekregen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Super geholpen en meegedacht!

Daan denkt mee en legt uit wat hij doet en waarom. Super aardig en professioneel!

verbluffende kennis van Apple

Computerstudent Lennox Westphal was er op exact de afgesproken tijd. Hij heeft een luisterend oor voor het probleem met de computer en lost het probleem met het grootste gemak op. Hij werkt snel maar niet overhaast en vraagt na afloop of ik tevreden ben. De backup van mijn bestanden vond plaats in de bibliotheek.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Uitstekend gedaan, heeft kennis van zaken

Noah heeft mij heel goed en professioneel geholpen. Een aardige jongeman.

Top!!

Netjes, vriendelijk, behulpzaam!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik voelde dat hij wist wat hij deed.

Ik voelde het goed dat hij probeerde uit te leggen wat hij deed, hoewel ik alles niet begrijpt. Het was misschien een probleem met kpn, maar gelukkig werkt mijn iPad weer! Hij heeft alles zorgvuldig gecontroleerde. Als hij niet zeker van iets was, zegde hij dat, als bijvoorbeeld als ik een vraag had.

Duidelijk en snel

Professioneel

Vlug, veilig en voordelig. Weet wat hij doet, prettig in de omvang, communicatief prima

Prettige samenwerking

Probleem helaas niet opgelost maar daar kon de student niets aan doen, die heeft zijn uiterste best gedaan.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

deskundig, snel en uiterst vriendelijk

geweldig betrouwbaar. ervaring, ook op het gebied van geluidsapparatuur. ik ben goed geholpen.

Een geweldige ervaring.

Binnen korte tijd lijkt uiteindelijk mijn probleem verholpen.....uiterst bekwaam, vriendelijk en geconcentreerd.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen.

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen.

prima geholpen

Ging rustig en kalm zijn gang

Prima, zeer tevreden

Prima werk geleverd

Super tevreden!

Filip heeft snelle en doeltreffende hulp gegeven bij onze computerproblemen!

Zie onder.

Geweldig in alle opzichten.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik ben super blij met de geweldige hulp van Toine.

Top inzet

Top inzet van de computerstudent en hij heeft mij verder op weg geholpen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Rafael is vriendelijk, behulpzaam, werkt zeer methodisch alle problemen af.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Snel, kundig en betrokken.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?