Deskundige hulp

Is behulpzaam bij vraagstelling en licht telkens zijn werkwijze toe.

Prima ondersteuning!

Binnen een half uurtje had Germain al mijn vragen opgelost, geweldig!

fantastic

Keurige jonge man, correct in doen en laten, kundig. Bij een volgende storing mag hij zo weer komen

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik ben fantastisch goed geholpen door Dylan!

Dylan heeft al mijn computerproblemen verholpen en heeft ook duidelijk kunnen uitleggen wat ik kan doen om het probleem te voorkomen, mocht het zich weer voordoen. Dylan was geduldig, luisterde goed naar mijn vragen en beantwoorde ze met duidelijke uitleg. Ik ben echt supertevreden. Ik vind het fijn om te weten dat als ik de toekomst weer( andere) problemen krijg, ik weet dat ik jullie weer kan benaderen! Dank je wel!

goed en snel geholpen

Student was correct, snel en geduldig. Bereid om zijn uitleg een paar keer te herhalen.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Goed, duidelijk, doordacht, netjes.

Niet de eerste keer, wel de beste tot nu toe. Verschil met de vorige keren. In plaats van direct om een oplossing te vragen, eerst gevraagd na te denken hoe het probleem te begrijpen en dan te beginnen.

Geweldig jongen

Wat een geweldige jongen. Heeft mij super goed geholpen en we hadden een onverwachte klik. Als ik weer vragen heb hoop ik weer Xavier weer te treffen.

Werkte razend snel

Alles wat ik vroeg is gedaan en hij kwam nog met nuttige suggetsies

Uitstekende IT student

Ik ben bij haar thuis geholpen waar zij al het benodigde gereedschap voor handen had. Alles is perfect verlopen. Het is een dame die van wanten weet op het gebied van IT.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Uitstekend geholpen. Alles doet 't weer..

Emiel is een jonge student met een ouderwetse klantvriendelijkheid. Denkt goed mee en loste alle computer problemen op. Volgende keer graag weer Emiel.

Heel goed.

Emiel was keurig op tijd, is een aardige jongen en hij heeft me heel goed geholpen. Hij mag altijd terug komen.

Blij met het advies!

Ik had enkele vragen over het toekomstige gebeuren en heb daar goede antwoorden op gekregen.

Goed!

Goed geholpen en uitleg gekregen Tevens goede adviezen. Prima! Dus voor de volgende keer, binnenkort, de hulp weer inschakelen voor verdere computerhulp e.d.

wordt altijd deskundig geholpen

student kwam op tijd en deskundig

Wat een tempo.

Mijn ervaring is dat Toine behoorlijk weet hoe een laptop in elkaar zit en aan de hand daarvan voert hij het te doen nodige uit.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Vera heeft mij uitstekend geholpen.

Vera is snel van begrip, geduldig en weet de problemen accuraat op te lossen en/of een goed advies te geven.

Geweldig geholpen!

Door alle verbeteringen die Toine heeft aangebracht, kan ik nu veel efficiënter werken!

Fijne rustige man

Florian houdt zich aan de afspraak, rustig, heeft kennis van zaken. Beleefd, vraagt wat mijn wensen zijn. Doet er niet langer over dan nodig.

geweldig

het gaat allemaal supersnel maar resultaat prima

Top gozer

Prima vent niks mis mee

best goed

de vorige keren was eea mij veel duidelijker, maar ik had zelf mijn dag waarschijnlijk niet. Alles ging mis incl. inloggen op mijn ING rekening om te betalen. Aan Bjorn lag het eigenlijk niet.

Daniel was geweest

vriendelijk en adequaat en deskundig!

snel en vakkundig geholpen

Een zeer vriendelijke man die mij prima heeft geholpen. hij praatte we erg snel zodat hij af en toe moeilijk e volgen was.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Goed de problemen opgelost en fijne tips en tricks.

Daniel geeft duidelijke uitleg en is uiterst vriendelijk. Fijn ons probleem opgelost en verder nog geholpen bij andere vragen.

aardige , rustige hulpvaardige student

mijn grote bezwaar is, dat ik 39..00 euro moest betalen voor precies 15 minuten bezig zijn, want het probleem was in 5 minuten opgelost. inclusief fietskosten die duurder uitvallen dan de benzinekosten van een auto, op die korte afstand. Ik zal dus nooit meer van uw diensten gebruik maken, hoe aardig en rustig de betreffende student Noah ook was, en ik zal het ook nooit iemand aanraden Het tarief bij senior web( en ik ben senior) is E 5.60 per uur!!!!!met de fiets geen voorrijkosten!

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?