Pluspunten

De student: uitstekend! Snel. Kwam deskundig over. Legde goed uit: lekker kort, maar toch informatief. Prettig in de omgang. Een 10! Mijn compter is schoner en sneller.

Na mijn aanvraag via Internet had Computerstudent iets sneller contact met mij kunnen opnemen voor een afspraak . Op donderdag deed ik mijn aanvraag, pas op maandag werd ik door de student gebeld voor een afspraak.

Pluspunten

Na een mail gestuurd te hebben voor de aanvraag voor een computerhulp/student werd snel op geantwoord. Ook het contact met de student vond snel plaats.

Geen !

Pluspunten

Transparante informatie vooraf (via de website: afspraak en evt. kosten) tijdens- en na de afspraak (via de mail en telefoon) met de vriendelijke & deskundige student. In een paar zinnen legde hij me uit wat hij had gedaan en hoe hij het probleem had opgelost. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Bedankt!

nvt

Pluspunten

Fijn contact, heel alert, vriendelijke jongeman en een prima oplossing en advies voor onze PC. We gaan zeker nog eens bellen als het nodig is!

Pluspunten

Stipt op de afgesproken tijd arriveerde de student. Hij repareerde mijn laptop en zorgde ervoor dat er geen data verloren gingen, en dat alles tegen een zeer schappelijke prijs, bravo!

Pluspunten

in korte tijd doel bereikt, ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snel goed super

Ik ben tevreden

Pluspunten

snelle reactie

Pluspunten

Zeer snelle reactie! Zonder extra kosten langs gekomen om, vermeend, opgetreden probleem na een eerste bezoek, op te lossen.

Pluspunten

snelle en goede hulp

Pluspunten

Pluspunten

Keurig op tijd en netjes geholpen Vriendelijke mensen

Pluspunten

snelle reactie keurig te woord gestaan en duidelijke afspraak gemaakt.

Pluspunten

Een toegankelijke en vriendelijke student. Didactisch zeer bekwaam!

nvt!

Pluspunten

oordeel bedrijf ........helemaal goed.. beoordeling student...... meer als helemaal goed. diegene die ik hier had,,moeten jullie er meer van hebben.jullie kregen 5 sterren maar hij verdiend er zeker 5 en dat x 20!!

tip... jullie timmeren veel te weinig langs de weg!!

Pluspunten

Keurig op tijd. kennis van zaken aardige gast. Wij zijn enthousiast

GA zo door!

Pluspunten

Zeer vriendelijke en behulpzame student. Hij legde eea goed uit en wist wel waar hij t over had.

Pluspunten

Snel en efficient. Vriendelijk en goede service

nvt

Pluspunten

Afspraak is afspraak

De kosten voor de fiets zouden in zijn geheel voor de student moeten zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke hulpverlener

minder praten en meer doen voor 57,50

Pluspunten

Vriendelijke, rustige en behulpzame student. Legde alles goed uit. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Binnen 10 minuten was de student aanwezig en heeft hij het probleem kunnen verhelpen. Vriendelijk jongen die weet wat hij doet.

Pluspunten

Correcte, vriendelijke en deskundige service.. Ook administratief vlotte afhandeling.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?