Pluspunten

snelle service. Aardige student en goed geholpen bij het probleem

Pluspunten

Snelle reactie, heel redelijk geprijsd, student was vriendelijk en mededeelzaam. Prima !

Pluspunten

De computerstudent (CS) was zeer vriendelijk, hulpgericht, klantgericht, bescheiden, kundig, stelde initiatieven/oplossingen voor, was op tijd en zeer communicatief.

Misschien 'het net ophalen' bij alle dienstverleningen en daar een puntenlijst van maken, zodat de klant kan spiegelen en weet wat hij/zij kan/moet vragen.

Pluspunten

Reageren zeer snel. Er komt op korte termijn iemand langs. Heldere afspraken, vriendelijke mail. Ideaal.

Pluspunten

Heel prettig geholpen door Murphey. Rustig, duidelijk en kundig.

Pluspunten

Goede en snelle reactie. Mijn probleem is dmv hun medewerker opgelost.

Zou fijn zijn als de kosten wat lager zouden zijn. Ik verdien dit niet per uur jammer genoeg.

Pluspunten

Prima, klantvriendelijke service met een prima prijs/kwaliteit Hier ga ik zeker nog in de toekomst gebruik van maken....

Pluspunten

correct,netjes en snel. ook nog telefonische nazorg,bedankt max. groet frans

Pluspunten

Hoewel ik een beetje huiverig was voor een online compu-student, viel dat toch reuze mee, goed te doen.

Heb ik niet

Pluspunten

heel goed en snel geholpen. heel erg bedankt!

Pluspunten

Pluspunten

Goede en snelle service vriendelijke medewerkers oplossingsgericht en een goede prijs kwaliteitsverhouding

Pluspunten

goede organisatie; vlotte reactie; ter zake kundig personeel

Pluspunten

Uitstekende inzet en motivatie van de bezoeker. Te grote technische problemen, maar de man gaf niet op en de prijs werd coulant berekend door uw bedrijf.

Pluspunten

dat zijn werk goed

niks

Pluspunten

prima geholpen om mijn probleem op te lossen ondanks dat ik later weer het probleem onverwachts tegen kwam. Heb het later door hetzelf te proberen op kunnen lossen. Kom ik in de toekomst voor problemen te staan waar ik niet uit kan komen zal ik zeker een beroep doen op Uw Computerstudent.

n.v.t.

Pluspunten

Prima geholpen. Iemand met kennis van zaken en zonder geleuter.

Pluspunten

Geweldig goed werk geleverd. Aanbevolen bij zus c.q. schoonzus

Pluspunten

super service, zeer klantvriendelijk met gerichte kennis, zeer tevreden!

Pluspunten

Pluspunten

deskundig en snel

Pluspunten

vlot, correct, deskundig

geen

Pluspunten

zeer tevreden.

Pluspunten

9 punten

Pluspunten

De student neemt snel contact op en vraagt goed door, heel fijn! Ook was de student heel goed en snel, en zeer bereidwillig.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?