Pluspunten

Een dag na het invullen van het contactformulier belde student Nemo op en was de afspraak snel gemaakt. Hij heeft de (ingewikkelde) e-mail problemen 100% opgelost. Goed werk dus voor een goed tarief!

Pluspunten

We troffen met Samer Albadry een behulpzame en plezierige student die alles duidelijk uitlegde.

Liefst niets veranderen.

Pluspunten

Aardige student . Legde goed uit wat ik moest doen en herstelde mijn problemen met de printer.

Pluspunten

De student kwam snel langs en heeft de problemen supersnel opgelost. Hij had duidelijk veel computerkennis. Hij vertelde duidelijk wat hij allemaal deed en gaf ook nog adviezen voor de toekomst.

nee

Pluspunten

Perfect goede info correct en netjes

Pluspunten

Goede service,geweldige student,die mij zeer goed heeft geholpen.Zonder hem had ik er nooit uitgekomen.

Pluspunten

Snel zijn allerlei problemen verholpen.

Ik zou een telefonische service-verlening voor een enkel kort probleempje ook fijn vinden!

Pluspunten

Komen goed de afspraken na. En door de student héél goed geholpen.

Pluspunten

dat je geen abonnement hoeft te nemen

Pluspunten

Snel contact gemaakt om een afspraak te maken.

Pluspunten

alles was goed geregeld, van het maken van de afspraak, tot het nakomen daarvan. ook prijstechnisch goed.

geen

Pluspunten

Nette student en op tijd.

Bij installatie van een NAS server stuur een specialist.

Pluspunten

Vriendelijk en ze weten waar ze over praten

Pluspunten

Mooi op tijd, vriendelijk en uitstekende vakkennis, helemaal in orde.

N.v.t.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en capabele computerstudent! Hij heeft alles herl goed en snel opgelost!

Pluspunten

Dit bedrijf verleent goede service, houdt zich aan de afspraken en stuurt iemand langs die kennis van zaken heeft, keurig op tijd komt, goed en geduldig uitlegt. Kortom, je krijgt waar voor je geld.

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Werkt heel goed en snel.

geen

Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

Correcte en heldere uitleg die vooralsnog blijft hangen.

Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Afspraak is afspraak

Xxxxxx

Pluspunten

Kundig. vriendelijk en snel

Zou het niet weten, goed bedrijf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ccleaner over een vastlopende computer halen en na een half uur vertrekken met de woorden dat de computer te oud is (5 jaar) om met de huidige programma's te kunnen werken (?) staat in mijn opinie niet gelijk aan een grondige poging het probleem van de klant te verhelpen. En ook al ben ik ongeveer drie maal zo oud als de computerstudent, ik ben nog niet zo bejaard om niet te merken dat de helft van de werktijd opging aan whatsappen :-)

Pluspunten

Jan-Willem was excellent on ll counts: on time, correct, explained everything very clearly. Even fixed my TV afstandsbediener. I recommend him very highly.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?