Pluspunten

Aardige kundige student heeft mij perfect geholpen

Pluspunten

Snel handig

Pluspunten

Ik ben heel erg goed geholpen door Robin het is een beleefde heel aardige jongen, Als ik weer hulp nodig heb vraag ik weer naar hem.

geen

Pluspunten

Goede communicatie meedenken met klient.

Pluspunten

Alle mankementen zijn verholpen. Vlugge afhandeling van email

Pluspunten

Behandeling geweldig

Pluspunten

Snel en accuraat geholpen, zeer klantvriendelijke medewerker.

Geen.

Pluspunten

snel, kundig en niet duur.

onbekend

Pluspunten

zeer goed wat betreft kennis. ook goed in het kundig verklaren wat er fout is gegaan. zeer snel de 2e keer om andere software te gebruiken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De helpers zijn zeer accuraat en professioneel (voor zover als ik dat kan beoordelen). Gebruiken de tijd optimaal!

in de zomervakantie zouden jullie ook op beperkte schaal moeten kunnen door gaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas geen

Meer gedegen kennis, (was nu niet aanwezig). Betere communicatie (niet gaan zitten en na een uur vaststellen dat je er niet mee uit de voeten kan), honorarium bedenken wat tegemoet komt aan de bestede tijd, maar ook aan de klant denkt als het probleem voor 0% is opgelost (wij hebben nu het volledige uur honorarium betaald)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd snel geholpen Goede en vriendelijke student Mijn probleem is helemaal opgelost!!

Nog niet kunnen verzinnen

Pluspunten

Ik ben snel geholpen, binnen een half uur, voor meer computerproblemen dan waarvoor ik hulp had gevraagd. Mijn problemen zijn perfect opgelost. Ik kan weer alles met die computer. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

Uitstekend geholpen door een student aan huis. Op het afgesproken moment kwam Lars bij me thuis. M'n pc was gecrashed. Lars heeft het probleem vastgesteld en hij heeft een oplossing bedacht die we samen hebben uitgevoerd. Morgenochtend installeert hij mijn nieuwe pc, terwijl al m'n bestanden behouden blijven én mijn nieuwe pc een backupsysteem heeft. Bovendien heb ik echt flink wat geld bespaard.

Alles is werkelijk uitstekend voor elkaar met dit bedrijf. Ik zou willen dat ik bij dit bedrijf niet alleen hulp kan krijgen voor computers maar ook voor andere huis tuin en keuken problemen.

Pluspunten

Muuk van der Sande is een leuke en kundige jongen,met computerkennis en wil en ervaring om computer probleem op te lossen..

Jullie altijd moeten naar de aangegeven probleem van de klanten kijken en dan zo'n student sturen, die juist dat probleem kan oplossen. Dan voorkomen jullie ontevreden klanten in de toekomst.

Pluspunten

Bevestiging aanvraag hulp. Bekend maken wie er een afspraak komt maken. Afspraak door de medewerker die de hulp verricht. Bevestiging door Üw Computerstudent. Eenvoudige afrekening naar keuze.

Pluspunten

Snelle en efficiënte hulp

Pluspunten

vriendelijk en deskundig

Prima en correcte service, geen gehaast, luistert goed, was in staat het probleem te verhelpen, thanks!

Pluspunten

Wegens ziekte van de student was hij niet in staat om naar mijn huis te komen, echter met een speciaal programma heeft hij mij via afstand toch kunnen helpen. Daar ik een digibeet ben, alle lof voor het geduld van student Martijn Hoogland.

N.V.T.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?