3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

was een aardige student en het probleem is opgelost!

Pluspunten

Zeer correcte jonge vent. Volgens mij deskundig

Met een E-fiets wordt hun actieradius groter. Nu moest ik 'mjn' student met de auto afhalen..

Pluspunten

Inzet Betrokkenheid Onderlinge kennisuitwisseling kennis tijdens proces Parate kennis

Pluspunten

Heel goed geholpen,beveel dit bedrijf van harte bij u aan.

Pluspunten

Positieve aandacht voor het probleem Uitstekende afwikkeling Plezierig contact

Pluspunten

Martijn Hoogland heeft onze computer weer aan de praat gekregen. Vriendelijke jongeman, behulpzaam en kundig.

Pluspunten

Student Lars is een beleefde jongeman met kennis van zaken. De problemen met mijn Apple MacBook Pro zijn allemaal verholpen. De ene wat vlotter dan de andere, maar Lars gaf niet op en uiteindelijk is alles dik in orde. Naast dat de problemen zijn verholpen heb ik ook praktische tips van Lars gekregen m.b.t. het gebruik van mijn MacBook. Ik ben blij dat ik de hulp van Computerstudent heb ingeschakeld en beveel hen dan ook van harte aan.

Pluspunten

Een prettig persoon Goed werk geleverd.

Pluspunten

tijd nemen ; gericht helpen.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over uw medewerker Maurits Brood. Hij heeft snel en vakkundig mijn vragen beantwoord en ingevoerd in de laptop. Bovendien extra nuttige aanwijzingen gegeven en zo nodig gedownload. Mocht ik weer eens uw hulp nodig hebben, dan zal ik die zeker inroepen. Bedankt.

Pluspunten

snel, accuraat en deskundig!

Pluspunten

Prima, snel en vriendelijk, met verstand van zaken

Pluspunten

Zeer tevreden. Resultaat was waar ik op gehoopt had. Had helaas de moed al bijna opgegeven.

Pluspunten

Ik werd door Joris heel efficiënt, vakkundig, gestructureerd en meedenkend geholpen. Alles rond het maken van de afspraak verliep ook prima.

Pluspunten

wat goed kopen mag ook wel voor mijn wand ik heb maar een wao uit kering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vakkundig , beleefd punctueel en vlot werkend. Heeft een gouden toekomst.

Pluspunten

Heel erg tevreden over de computerstudent,en vakkundig. Jan Mooiweer heeft mij goed geholpen en uitleg gegeven. Mocht ik weer iets hebben aan de computer dan schakel ik weer de computerstudent in.Raad dit bedrijf zeer zeker aan.

Weet geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

De snelle en prettige manier van communiceren op de site en in de mailtjes. Ook de student was erg prettig en correct in zijn communicatie en werkwijze.

Pluspunten

Maurits Brood heeft ons prima geholpen en als wij weer een keer hulp nodig hebben zullen wij naar hem vragen,ook de tijd klopte die hij doorgegeven had top!!!!

Bij de afspraak ging het niet helemaal zoals het op de site staat, binnen 24 uur wordt er contact opgenomen en dit gebeurde niet, er moest over gebeld worden,toen was het wel snel opgelost. Achteraf hoor je dat dit met een vakantie te maken had, prima maar als je voor het eerst kennismaakt met een bedrijf heb je even een aarzeling om toch een afspraak te maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd op het afgesproken tijdstip. Vriendelijk doch zakelijk. Deskundig vakbekwaam en vindingrijk. Vraagt of er nog vragen zijn of waar hij mee kan helpen. Een (8)! Ik beveel zeker aan.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?