alles opgelost binnen 30 minuten!

Aardige jonge man die direct aan de slag ging en de problemen snel en efficient opgelost heeft.

uiters plezierig

uiterst plezierig snel en to the point

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

contactueel vaardig en las zich tevoren in!

Snel en goed geholpen, leuk gesprek, fijn!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Nette jongen,en op tijd aanwezig

Hij heeft ons Super goed geholpen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Aardige student, enkele problemen verholpen en tips meegekregen

Ik vond mijn student vriendelijk, hulpvaardig. Een paar problemen zijn verholpen, helaas mijn grootste probleem vraagt toch waarschijnlijk hulp van een officiele reparateur. Daarvoor heb ik goede tips meegekregen en al voorzichtige analyse van het probleem (en ook welke dingen wel werken/ zaken die uitgesloten zijn). Dus dat is ook fijn om op die manier verder op weg te zijn geholpen. Feedback die ik heb ter verbetering stuur ik liever per email.

Perfect geholpen

Eerst werd mijn probleem tot in detail geanalyseerd. Er werden gerichte vragen gesteld en er werd geluisterd naar mijn probleem. Ik ben onder de indruk van het hoge niveau van professionaliteit en kunde waarmee ik geholpen ben. Ik zou deze hulp zonder twijfel aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar deskundige, vriendelijke én resultaatgerichte jonge man.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Veel geschreeuw, weinig wol!!

Probleem was duidelijk, (verbindingsprobleem met printer) maar werd door computerstudent helaas niet opgelost. (hulp op afstand) Ook dat kan gebeuren, maar ben er dan kort en duidelijk over. Nu liep de meter door en heb ik zelf de sessie beëindigd, omdat de tariefkosten boven de waarde van de printer dreigden te komen. Ik had er meer van verwacht, maar de communicatie was gebrekkig en het “vakmanschap” ontbrak. Na de fikse rekening werd ik achtergelaten met een onopgelost probleem.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

een dikke tien

kan niet beter, echt niet!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prima, vriendelijke en deskundige hulp is Lucas.

Zie boven.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Probleem verholpennin aanzienlijke korte tijd

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

zeer goed.

zeer goed

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Efficiënt, deskundig en vriendelijk.

Maarten was volgens afspraak op tijd. Hij kwam snel ter zake en dacht ook in t belang van mij als cliënt. De wachttijden die r bij t programeren waren wist hij prima op te vullen met tips en adviezen. Prima

Werkt secuur

Topprestatie op zondagavond.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Nertjes vriendelijk en ook deskundig

oersoon wist waarvt om ging en heeft gekekn voor de oplossing die was er heklaas niet maar heeft wel een bericht gestuurd naar de betreffende site om t probleem op te lossen

Geweldig geholpen

Vriendelijke en behulpzame jongen. Gaf duidelijke uitleg wat het probleem was.

Zeer deskundige hulp.

De student was erg vriendelijk, legde alles heel rustig uit en gaf goede adviezen. Een aanrader!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Heel plezierig en professioneel.

Heel plezierig en professioneel, voor zover ik dat kan beoordelen natuurlijk.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Helder, voortvarend en plezierig in het contact.

Helder, voortvarend en plezierig in het contact

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Een sympathieke en bescheiden probleemoplosser.

Junior heeft op een rustige wijze gewerkt aan onze (best wel) lange lijst van vragen en problemen. Hij heeft de onze problemen opgelost en onze vragen beantwoord. Hij is beleefd, bescheiden en sympathiek.

Uitstekend geholpen

Deskundig en ontspannen geholpen!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Laptop en printer super mee geholpen, pc volgt nog want die kregen we niet meer aan.

Prettig contact

Goed!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Daniel kon het probleem snel en vakkundig oplossen.

Aardige jongen

Heeft z n best gedaan maar kon het probleem niet oplossen. Toch € 67 ,00 moeten betalen. Komt vrijdag terug om ht weer te proberen dan graag wel korting ontvangen. Anders is het betalen voor 0.0 % resultaat.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?