weer een hele positieve ervaring

Ik maak gebruik van computerstudent, steeds word ik heel goed en prettig geholpen. Ook nu weer een hele vriendelijke persoon. En ook iedere keer is het probleem opgelost. Het werken op afstand is ook ideaal, en binnen een dag weer geholpen. kortom heel erg fijn dat ze er zijn.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

deskundige en weet snel te handelen

Zeer positief over de snelle deskundige wijze om het lastige probleem tot volle tevredenheid op te lossen. Bij Ziggo lukte het niet en bij student aan huis konden zij het probleem ook al niet oplossen.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Ik ben uitstekend geholpen door een zeer vriendelijke en vrolijke student

Ik had een probleem met een nieuw e-mailaccount en de synchronisatie naar mijn g.s.m. Het probleem lag kennelijk dieper, maar uw student Lucas Loontjens heeft het snel onderkent en het probleem geheel opgelost. Ook heeft mij nog snel kunnen helpen met een adressenbestand voor de mail. Eigenlijk alleen maar lof over Lucas en jullie organisatie. .

Een geduldige hulp

Goede ervaring, ik zal in de toekomst vaker van student aan huis gebruik maken

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

In alle rust heeft hij alles uitgelegd en wat voor acties hij uitvoerde.

Adequaat en effectief

Op een rustige vriendelijke wijze werd ik geholpen en was e.e.a. opgelost. Evt. extra vragen werden ook vlot opgepakt. kortom complimenten

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Hij is goed en netjes en hij werkt snel

Hij is ervaren, en ik kan met al mijn vragen bij hem terecht, ik vindt hem een vakman in de computer wereld,

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Zeer kundige, slimme, snelle en vriendelijke student.

Tim heeft mij uitstekend geholpen bij het overgaan van mijn ene naar het andere e-mailadres en vele zaken die daar bijkwamen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik heb Björn ervaren als een buitengewoon vriendelijke en deskundige hulp die de problemen snel begreep en minsten zo snel wist op te lossen.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Zeker weten dat het goed komt

Bjorn blijft rustig ondanks gecompliceerde pc problemen.. Hij weet wat hij doet en weet een oplossing snel voor elkaar te krijgen.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Björn is een geweldige computerstudent. Ik wil niemand anders dan Björn.

Vind het zo knap dat iemand op zijn leeftijd zoveel kennis heeft om een APK keuring op mijn PC te kunnen uitvoeren.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Heel erg bedankt is heel top gedaan.

Prima het was goed zo.

snel attent en beleefdprima

Terzake kundig, op tijdsnel en beleefd.

Computerstudent Mats Baas heeft me geweldig geholpen:

zowel met betrekking tot het functioneren van mijn televisie als van mijn computer.

EEN TOPPER!!

Rustige uitstraling en zeer bedreven met de materie Rustige uitleg over de te volgen stappen.

Prima werk geleverd

Heel aardige, beleefde student. Heeft rustig alles duidelijk uitgelegd. Verstand van zaken.

Vriendelijk, geduld.

Een ervaring voor mij en moet zelf oefenen.

Heel fijn

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Altijd weer heel fijn als Mats hier is!!

Alle problemen die we hebben .. we zijn eind 70ers.. komt Mats oplossen ! Daar zijn we blij mee!!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prima geholpen,erg geduldig,even wat startproblemen om virusscanner te downloaden.

Alexander was geduldig,vriendelijk en hielp mij met te zeggen wat wel en niet belangrijk was om op de computer te laten staan.

Het werkt weer

Prettige, rustige computerstudent. Weet veel geeft goede uitleg

erg goed

goed geholpen. erg vriendelijk en geduldig probleem goed opgelost

Deskundig

Mats heeft mij goed geholpen. Bovendien is het een aardige jongen. Voor herhaling vatbaar.

Snelle goede service

Ik kon snel een afspraak maken en werd snel terig gebeld. Probleem opgelost. Zeer goed en vriendelijk geholpen

Fijne spontane accurate jongeman die tussendoor goede uitleg geeft. Bjorn heeft ontzettend veel kennis en indien laat mij sommige dingen ook zelf doen mede om te leren en te begrijpen. Voor mij alleen maar positief.

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.