Ik maak gebruik van computerstudent, steeds word ik heel goed en prettig geholpen. Ook nu weer een hele vriendelijke persoon. En ook iedere keer is het probleem opgelost. Het werken op afstand is ook ideaal, en binnen een dag weer geholpen. kortom heel erg fijn dat ze er zijn.
Beste Paul, Bedankt voor uw positieve feedback! 😊 Fijn om te horen dat u steeds naar tevredenheid word geholpen. We streven ernaar om problemen snel op te lossen en zijn blij dat hulp op afstand voor u ideaal is. Als u in de toekomst weer hulp nodig heeft, staan we klaar om u te helpen! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Zeer positief over de snelle deskundige wijze om het lastige probleem tot volle tevredenheid op te lossen. Bij Ziggo lukte het niet en bij student aan huis konden zij het probleem ook al niet oplossen.
Beste Nico, We zijn blij te horen dat het probleem snel is opgelost. Het is fijn om te weten dat we konden helpen, zelfs nadat andere bedrijven het niet konden oplossen. 🚀 Als u in de toekomst weer ondersteuning nodig heeft, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Ik had een probleem met een nieuw e-mailaccount en de synchronisatie naar mijn g.s.m. Het probleem lag kennelijk dieper, maar uw student Lucas Loontjens heeft het snel onderkent en het probleem geheel opgelost. Ook heeft mij nog snel kunnen helpen met een adressenbestand voor de mail. Eigenlijk alleen maar lof over Lucas en jullie organisatie. .
Beste Hans, Bedankt voor uw uitgebreide feedback! 😊 Super fijn om te horen dat u uitstekend geholpen bent door Lucas. We zullen uw review aan hem doorgeven. 🙏 Als er in de toekomst nog iets is waarbij we u van dienst kunnen zijn, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Goede ervaring, ik zal in de toekomst vaker van student aan huis gebruik maken
Goede ervaring, ik zal in de toekomst vaker van student aan huis gebruik maken
In alle rust heeft hij alles uitgelegd en wat voor acties hij uitvoerde.
Beste Nisa, Bedankt voor uw mooie review! 😊 Het is ons doel om alles in alle rust uit te leggen en transparant te zijn over de acties die we uitvoeren. Als u in de toekomst weer hulp nodig heeft, staan we voor u klaar! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Op een rustige vriendelijke wijze werd ik geholpen en was e.e.a. opgelost. Evt. extra vragen werden ook vlot opgepakt. kortom complimenten
Beste Rob, Bedankt voor uw review! 😊 Het doet ons goed te horen dat u onze hulp adequaat en effectief vond. We streven ernaar om onze klanten op een rustige en vriendelijke wijze te helpen, en we zijn blij dat we uw extra vragen ook vlot hebben kunnen beantwoorden. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Hij is ervaren, en ik kan met al mijn vragen bij hem terecht, ik vindt hem een vakman in de computer wereld,
Beste Fred, Bedankt voor uw geweldige review! 😊 Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als snel en netjes ervaart. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Tim heeft mij uitstekend geholpen bij het overgaan van mijn ene naar het andere e-mailadres en vele zaken die daar bijkwamen.
Beste Bert, Super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent! 💯 Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Ik heb Björn ervaren als een buitengewoon vriendelijke en deskundige hulp die de problemen snel begreep en minsten zo snel wist op te lossen.
Beste Johann, Wat geweldig om te horen dat u zeer tevreden bent met de hulp! We streven er altijd naar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen, maar uiteraard met zorgvuldigheid en met een goed resultaat! 😄 Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Bjorn blijft rustig ondanks gecompliceerde pc problemen.. Hij weet wat hij doet en weet een oplossing snel voor elkaar te krijgen.
Beste Elly, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zorgen er altijd voor dat onze studenten geduldig en begrijpelijk uitleggen wat ze doen, zodat u er ook nog iets van opsteekt! 🚀 Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Vind het zo knap dat iemand op zijn leeftijd zoveel kennis heeft om een APK keuring op mijn PC te kunnen uitvoeren.
Beste Marjolijn, Hartelijk dank voor uw prachtige review en de vriendelijke woorden! Bij Uw Computerstudent zorgen we ervoor dat al onze studenten over de benodigde expertise beschikken om u met alles te helpen. 🎉 Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben sta ik altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Prima het was goed zo.
Beste Thea Buter, Bedankt voor uw review! We zijn erg blij dat we u goed geholpen hebben. 🙂 Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Terzake kundig, op tijdsnel en beleefd.
Beste Connie, Bedankt voor de review! We zijn erg blij dat u onze hulp waardeert en onze student als beleefd heeft ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten zo snel mogelijk te helpen! 🚀 Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
zowel met betrekking tot het functioneren van mijn televisie als van mijn computer.
Beste Jan, Super fijn om te horen dat Mats u zo goed heeft geholpen! We zijn er om te zorgen dat al uw technologische behoeften worden vervuld, en we zijn blij dat Mats heeft bijgedragen aan uw tevredenheid. 🎉 We zullen uw review aan hem doorgeven! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Rustige uitstraling en zeer bedreven met de materie Rustige uitleg over de te volgen stappen.
Beste Joop Esselman, Wat fantastisch dat u onze student een echte TOPPER vindt! 🥳 Wij zullen dit zeker aan de student doorgeven. We waarderen uw zeer positieve feedback en staan altijd klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Originele beoordeling
Heel aardige, beleefde student. Heeft rustig alles duidelijk uitgelegd. Verstand van zaken.
Beste Yvon, Fijn om te horen dat onze student u goed heeft geholpen! We streven er altijd naar om alles rustig uit te leggen, zodat u er ook nog wat van kunt leren! 😊 Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Een ervaring voor mij en moet zelf oefenen.
Beste Nel, Wat fijn om te horen dat u onze hulp als vriendelijk en geduldig hebt ervaren! 😊 Het is begrijpelijk dat computerhulp (vooral op afstand) soms een nieuwe ervaring kan zijn, en oefenen is natuurlijk de beste manier om vertrouwd te raken met de technologie! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Heel fijn
Beste P.A. Van den Brink, Wat geweldig om te horen dat u onze dienstverlening als uitstekend hebt ervaren! 😊 We zijn blij dat u tevreden bent en waarderen uw positieve feedback enorm. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Alle problemen die we hebben .. we zijn eind 70ers.. komt Mats oplossen ! Daar zijn we blij mee!!
Beste Cora, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met hulp van Mats! 😊 We begrijpen dat computerproblemen voor sommigen een uitdaging kunnen zijn, en we zijn blij dat Mats u hierbij helpt. Uw positieve feedback is zeer waardevol voor ons, en we zullen dit zeker aan Mats doorsturen. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Alexander was geduldig,vriendelijk en hielp mij met te zeggen wat wel en niet belangrijk was om op de computer te laten staan.
Beste A.C., Bedankt voor uw feedback! Het verheugt ons om te horen dat u goed geholpen bent door Alexander. Wij zullen uw review aan hem doorgeven!😊 Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Prettige, rustige computerstudent. Weet veel geeft goede uitleg
Beste Freek, Wat fijn om te horen dat alles weer naar behoren werkt en dat u tevreden bent met onze service! 😊 We streven er altijd naar om kwalitatieve hulp te bieden, en het doet ons plezier dat u onze computerstudent als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
goed geholpen. erg vriendelijk en geduldig probleem goed opgelost
Beste Jan Willem, Dank u wel voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met onze service. 😀 Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Mats heeft mij goed geholpen. Bovendien is het een aardige jongen. Voor herhaling vatbaar.
Beste Gerda, Wat fijn om te horen dat Mats u goed heeft geholpen! 😊 We zijn blij dat u zijn hulp op prijs stelt. We zullen deze review zeker aan hem doorgeven. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Originele beoordeling
Mars heeft mij goed geholpen. Bovendien is het een aardige jongen. Voor herhaling vatbaar.
Ik kon snel een afspraak maken en werd snel terig gebeld. Probleem opgelost. Zeer goed en vriendelijk geholpen
Beste Klusbedrijf Andre 013, Bedankt voor het delen van uw goede ervaring! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Fijne spontane accurate jongeman die tussendoor goede uitleg geeft. Bjorn heeft ontzettend veel kennis en indien laat mij sommige dingen ook zelf doen mede om te leren en te begrijpen. Voor mij alleen maar positief.
Beste Tony Kroon, Fijn om te horen dat u een positieve ervaring had! Bij ons krijgen klanten altijd de kans om zelf te leren 💪 Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Entrada 300 2 6
1114 AA Amsterdam
Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.