Pluspunten

klantvriendelijk en probleemoplossend gericht. Duidelijke afspraak over wat je te wachten staat b.v. kosten

zou ik niet weten

Pluspunten

Wat een enorme aardige nette jongen! En zeer capabel!!! 2 andere bedrijven, plus de provider Ziggo, hebben getracht het euvel op te lossen, zonder succes. Dure facturen, maar nog steeds geen resultaat. En bij ...... doe de beoordeling vanuit Oostenrijk, kan even zijn naam niet terugvinden ..... was het probleem binnen 3 kwartier opgelost. Alles werkt, nog steeds, en een factuur die vele malen lager lag dan bij de andere bedrijven! Bij een volgend probleem stel ik mij weer in verbinding!!!

Pluspunten

-Snelle reactie

Pluspunten

Ik ben goed geholpen met mijn problemen. Alles werkt perfect.

Pluspunten

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website, voorwaarden zijn helder en nogmaals gemaild. Vlotte en duidelijke communicatie per email. Snelle afspraak met behulpzame computerstudent uit omgeving. Heeft al mijn computervragen kunnen oplossen.

Geen.

Pluspunten

Snel reactie en snel een afspraak gemaakt.de student was er behulpzaam en had verstand van zaken.boven dien was de prijs ook oké en doet mijn computer het weer top.hij heeft ook nog ff een paar programmaatjes geïnstalleerd waardoor ik het de volgende keer zelf kan.hij heeft alles netjes uitgelegd wat hij deed en wat ik moest doen. Ik vond het top.

Pluspunten

efficient-kundig- beleefd

Pluspunten

De snelheid waarmee wij telefonisch terug gebeld werden ,hooguit een dag ,super geregeld alles .

Het was op de website moeilijk te zien (vinden) in welke plaatsen jullie actieve zijn ,dat kan duidelijker .

Pluspunten

Erg duidelijke informatie op de website. Telefonisch contact was ook uitermate duidelijk en vriendelijk. Afspraken werden direct bevestigd per mail. Medewerker/student kwam exact op tijd , was deskundig en heeft ons probleem naar volle tevredenheid opgelost. Kortom uitermate tevreden en zal indien nodig zeker nogmaals gebruik maken van uw computerstudent!

geen

Pluspunten

Snelle reactie en perfecte hulp en informatie

Pluspunten

Rustige en duidelijke uitleg, geduldig, vriendelijk en aardig in omgang.

nihil

Pluspunten

Snelle respons en goede communicatie

Pluspunten

Na aanmelding probleem snelle reactie Handige tips en laptop opgeschoond

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Student legt uit wat hij doet en heeft alles naar tevredenheid opgelost

Misschien van tevoren bespreken hoeveel tijd kwijt of hoeveel geld. Nu was het achteraf wat duurder dan verwacht.

Pluspunten

Het is mij erg goed bevallen om met jullie te werken. Kon alles vragen, hij was zeer attent, meedenkend of hij nog wat meer zou kunnen doen, zdat ik het meer begrijp, snap er zelf trouwens niets van.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Adequaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afwikkeling, goede medewerker, goede communicatie met de medewerker en dit alles voor een redelijk tarief

Pluspunten

Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van een computerhulp van een student en het is me goed bevallen.

Pluspunten

wij hebben thuis geleerd behandel de mensen zoals je zelf behandeld wil worden. dit is een goed voorbeeld van zaken doen snel en volgens afspraak. blijf zo door gaan.

ik kan geen verbetering aan geven alleen hou vol.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

zeer snelle reactie en afspraak

ik had gevraagd om een apples deskundige maar deze jongen was dit niet. hij was erg vriendelijk maar wapperde alle kanten op; ik moest bijsturen op prioriteit. Ik heb uiteindelijk niets nieuws gehoord en heb nu wel op zijn advies een extra geheugen besteld. Dit moesten er overigens twee zijn want 1 geheugen kon niet geplaatst worden in deze mac. ik moest dus nog aardig wat uitzoeken na zijn bezoek. en dat het wifi signaal zwak was boven wist ik natuurlijk ook al want dat was mijn vraag om dit op te lossen.

Pluspunten

Geweldig geholpen met mijn PC en printer door Uw Computerstudent Max. Hij is snel en vakkundig én niet onbelangrijk......ook erg aardig!

Pluspunten

Goeie service !!

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?