Pluspunten

Ik ben naar tevredenheid goed geholpen.

Pluspunten

Student was prima en zeer deskundig, en ook heel aardig.

geen, ga zo door.

Pluspunten

Goed geholpen

Pluspunten

De student was top .Zeer tevreden en goed geholpen.

Pluspunten

We kregen snel contact met de computerstudent die ons kon komen helpen. Hij was duidelijk in het maken van de afspraak, dat was ook snel mogelijk. Hij was op tijd, hij gedroeg zich correct en gaf ook tijdens zijn werk aan wat hij aan het doen was. Kortom, wij voelden ons goed geholpen.

Schiet me niets te binnen.

Pluspunten

Zeer goede communicatie over afspraken. Heldere afspraken. Niet alleen zakelijk goed maar ook vriendelijk. De student was aardig en kundig. Prijzen zijn redelijk en eerlijk. landelijke netwerken goed, en ook dat er lokaal,. waar de klant woont, wordt een student gezocht. En ook dat studenten kunnen op deze manier bijverdienen. Een absoluut modern bedrijf.

Het bedrijf is prima. Op dit moment heb ik geen verbeterpunten. Ik heb wel een voorstel voor uitbreiding, voor een nieuwe product. Doelgroep 60+. Product: persoonlijk bijscholen een klant door een student. Duur 30 min, 60 min 90 min. Wel de klant moet een specifiek vraagstelling hebben. Dus geen basale vraagstellingen, voor dat zijn er opleidingen. Student=overdracht naar 60+. Prachtig!!

Pluspunten

Vriendelijke en zeer snelle hulp!

Zou niet weten.

Pluspunten

We hadden een probleem met een externe harde schijf op een zondag. De gegevens waren niet meer toegankelijk. Voor het opmaken van een rapport was het van belang dat zo mogelijk toch voor elkaar te krijgen. Normaal gesproken is er op zondag geen service. De chatmogelijkheid bracht me toch direct in contact met een deskundige. Hij heeft eerst pogingen gedaan een student in Enschede te bereiken. Toen dat niet lukte heeft hijzelf een voortreffelijk telefonisch consult afgeleverd.

Pluspunten

Student was kundig en snel, goede uitleg, Goed bedrijf!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Naar aanleiding van een eerdere opmerking van mij over tekortschietende service werd er direct contact opgenomen en naar een voor beide partijen passende oplossing gezocht. Het kan altijd ergens mis gaan, de oplossing sprak me meer aan en daarom toch een positief beeld van "Uw computerstudent".

als je dan een "expert" stuurt zorg dan dat deze ook van alles kan en weet. Onze student ( wel aardige jongen ) had als taak onze computer op te schonen, te versnellen en van veel spam te verlossen. Conclusie na 2 middagen werk was : geen email meer te ontvangen/verzenden, alle programma's gewist, hoop irritatie. Kregen wel goede tip : iemand inschakelen die er verstand van heeft !!

Pluspunten

De hulp was prettig en afgestemd op mijn vragen en problemen met de computer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Microsoft goed geinstaleerd Opschonen prima

Graag instructies na het voltooien

Pluspunten

1. Zich aan de afspraken houden; 2. Deskundig personeel op de zaak zetten; 3. Stipt op tijd verschijnen; bij verhindering waarschuwen; 4. Correcte afhandeling van het probleem; 5. Betaalbare prijzen.

Pluspunten

Snelle reactie op hulpvraag nl dezelfde dag. Afspreken ging vlot. Was op tijd. Kundige jonge man die na het bespreken van mijn computerprobleem direct wist hoe het op te lossen. En nog tijd over had voor uitleg om probleem in toekomst te voorkomen. Ook op andere vragen in voor mij begrijpbare taal antwoorden gaf waar ik mee uit de voeten kon. Computer werkt weer super snel. En dit alles in zeer korte tijd. Ook de administratieve afhandeling was keurig verzorgd met gespecificeerde factuur.

Geen enkele. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Pluspunten

Afspraak kon op zeer korte termijn. Kasper heeft net zoals de vorige keer het probleem dat ik had, goed en snel opgelost.

Pluspunten

Snel en goede informatie, en probleemoplossend werken

Pluspunten

Erg goed en vriendelijk geholpen door Koen Harthoorn, alles duidelijk uitgelegd en mijn computer is nu supersnel!

Pluspunten

Snel, kundige medewerker, prettig.

Pluspunten

vlug,, zeer deskundig, en weet overal wel een oplossing voor.

Pluspunten

Snelle reactie. Duidelijke communicatie met de klant. Kundige aardige student die mij vlot heeft geholpen.

Sommige problemen doen zich 's avonds voor, dan is het bedrijf niet meer telefonisch bereikbaar.

Pluspunten

snelle service, vriendelijke hulp

betere deskundigheid op het terrein van Apple/IOS

Pluspunten

snelle afhandeling van de problemen

Graag sneller telefonisch contact met klant. De concurent belt nog de zelfde dag.

Pluspunten

snel en professioneel

geen

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?