Pluspunten

Jongen met kennis van zaken gestuurd, Koen Hartman.

Pluspunten

efficiëntie, snelle reactie en duidelijke voorlichting qua prijs en werkwijze. De computerstudent Maarten was vriendelijk, beleefd, geduldig en respectvol maar vooral in het bezit van kennisoverdracht.

geen

Pluspunten

Op afgesproken tijd! Keurige indruk! Er was weinig tot niets mis met mijn computer, en dit is ook eerlijk verteld, dus niet doen alsof om tijd te rekken en de rekening op te laten lopen! Gewoon goed dus!

Niet echt iets op aan te merken!

Pluspunten

betrouwbaar, komen afspraken na, deskundige studenten die hulp bieden, rechtstreeks contact met betreffende student

Pluspunten

Ben zeer te vreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en adequaat reageren op de vraag die aan het bedrijf gesteld wordt. De studenten denken mee.

Biedt de mogelijkheid om computerles te kunnen nemen tegen een uurprijs van het minimumloon voor de studenten. Geen voorrijkosten berekenen

Pluspunten

To the point Klantvriendelijk duidelijke communicatie

salariëring medewerker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aardige en enthousiaste jongen die rustig uitleg gaf en enkele dingen installeerde

geen ga zo door

Pluspunten

Snelle respons en afhandeling. Het probleem lag niet aan onze computer maar bij de provider

Pluspunten

Zeer kundige hulp bij het oplossen van mijn computerprobleem

Pluspunten

Men moest uiteindelijk 2 maal komen, om probleem op te lossen. Daarom heb ik ook gewacht met betalen van de eerste faktuur

Pluspunten

Keurig op tijd. Beleefd en, wat belangrijker is, kundig. Thomas zou mijn ipcamera installeren. Liep tegen onverwachte problemen aan die kundig omzeild werden op een dusdanige manier die mijn pet ver te boven ging. Ik had het nooit voor elkaar gekregen.

Pluspunten

snelle vriendelijke service en de student was informatief en behulpzaam.

Pluspunten

deskundig, maken waar wat ze prtenderen

snellere, nog snellere reactie op mails en whatapps

Pluspunten

aardige student opdracht voor hem simpel

Pluspunten

Afspraak heel goed geregeld en prima nagekomen. Vriendelijkheid, hulpbereidheid en uitvoering van de nodige reparatie heel goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De studenten die worden ingezet zijn beschaafde en van voldoende computerkennis voorziene jongelui die tot nog toe elke aan hen voorgelegde probleem hebben kunnen oplossen

de verhoging in het tarief per uur van 2015 naar 2016 van ruim 34,5 procent vind ik nogal heftig!

Pluspunten

snel netjes en beleefd goed uitgelegd.

xxxxxxxxx

Pluspunten

geduldig en goede uitleg vriendelijke jongen en zeer beleefd dat kunnen wij wel waarderen.

nog geen idee

Pluspunten

Hij heeft mij prima geholpen, was exact op tijd. Had aandacht, was deskundig, vriendelijk, respectvol en uitermate correct.

Pluspunten

Correcte mails. Correct gedrag. Tijdigheid in orde. Betalen gaat gemakkelijk.

niveauverschil in kennis tussen de verschillende studenten (begrijpelijk)

Pluspunten

OP tijd komen vriendelijk en correct en kundig zeer tevreden

Pluspunten

Keurig volgens afspraak geholpen. Laptop helemaal geschoond.

??

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pieter van der Wees is bij ons geweest en we zijn heel erg tevreden over hem. Hij was vriendelijk en heel vlot met de laptop heel goed. Als we weer iets hebben en ook voor andere mensen raden wij Pieter echt aan. Vriendelijke groet

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?