prettig en rustig contact

prettig en rustig contact

heel positief en heel oplossingsgericht

ik had na de installatie van de nieuwe p.c. enkele vragen op een lijstje doorgegeven. is keurig aan huis opgelost . alle veranderingen zijn goed toegelicht en problemen zijn opgelost. heel prettig in omgang, goed uitgelegd en erg rustig.

Bjord was een bijzonder hulpvaardige hulp bij het vrijmaken van meer ruimte op mijn desktop

- alles ging bijzonder vlot - duidelijke uitleg om het voortaan zelf op te lossen

Positief

.werkt prima

Vlot en op tijd en initiatiefrijk

Een absolute aanrader

Uitmuntend

Hele prettige totaal ervaring

Zeer tevreden!

Snel en deskundig geholpen. Ik beveel deze aardige computerstudent ten zeerste aan!

Te lang bezig geweest met 1 opdracht

82 euro lichter geworden in mijn portemonnee voor 0 resultaat. Er is geen enkel ander regeling compensatie en ofvoorwaarden die ik voorbij heb zien komen. Jongens zijn niet communicatief vaardig.....

aardige gozer

Heel bevredigend, hoewel de app. die jullie genoemd hebben anders was dan ik verwachte zijn de werkzaamheden tot volle tevredenheid verricht en heb ik weer een goed functionerende smartphone en zijn wat computer foutjes opgelost.

Aardig en deskundig!

Als machteloze pianojuf is het heel fijn om zo goed geholpen te worden. Alle zaken opgelost!

Snelle en zeer deskundige benadering. Alle probleempjes effectief opgelost.

Uitstekende computerhulp.

Deskundige hulp én ook de duidelijke uitleg

Deskundige hulp en daarbij ook - door mij gewaarde- duidelijke uitleg.

Het kan niet beter

Mijn probleem aangegeven een Bjorn heeft het zeer snel opgelost.

Heeft veel ervaring met Apple, en geweldig verder op weg geholpen.

De nieuwe Apple MAC 24" had voor mij veel onbekende zaken, welke Thomas mij verder op weg heeft kunnen helpen en ben hier zeer tevreden mee.

Goede aanpak en luisteren naar de klant

Mijn vraag is beantwoord en opgelost.

Zeer voorkomende jongeman met kennis van zaken.

Zie boven

Positief

Zeer positief,

Uitstekend geholpen

Vriendelijke student, goed geholpen

Super tevreden over Bjord. snel en goed geholpen

De vragen die ik had waren binnen 15 min opgelost. Graag zou ik nog mijn handtekening onder de te verzenden e-mail willen wijzigen. hoe ga ik te werk ? om dat bij Bjord te kunnen regelen?

Helemaal top!

Ben goed, snel en vriendelijk geholpen door Alexander. Ben heel bij met jullie organisatie!

Prima geholpen door Bjorn

We zijn tevreden, onze problemen zijn opgelost. De Bitdefender VPN nieuwe app vinden we geen succes, vertraagt erg en geeft vaak aan pagina niet gevonden.

fantastisch

Voor mij was dit de eerste maal en ik ben voor 100% tevreden. Jonathan vond ik een aardige, behulpzame en nette persoon en ik zal zeker een volgende keer een beroep op hem doen

Tevreden

Vriendelijk, duidelijk, snel reageren en anticiperen. Daarbij mogelijkheden aangeven ! Ik ben erg tevreden .

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.