perfect

Ik ben heel erg blij met Sebastiaan hij weet alles

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen

goede service deskundig

goede service deskundig

kundig en prettig in contact

Kundig en prettig in contact. Goede communicatie over de afspraak vooraf en op de dag zelf

Probleem opgelost en meer

Alexander loste mijn probleem vlot op en hield een goede balans tussen uitleggen wat hij deed, en het oplossen. verder a er alle ruimte om aanvullende vragen te stellen. Hij was heel prettig in de omgang, zowel bij mij thuis als ook op de communicatie via whatsapp. Bij een volgende vraag zal ik hem zeker weer benaderen.

geweldig geholpen

netjes, en weet waar hij mee bezig is

heeft verstand van zaken

Bjorn heeft mij goed geholpen om het contactformulier op mijn website op te lossen. Hij gaf een foutmelding. Ook heeft hij mij geholpen met updaten van Windows 10. Dit lukte niet, daarom hebben wij samen gekeken welke computer ik eventueel in de nabije toekomst zou kunnen aanschaffen met Windows 11. Kortom top! Hij blijft mijn vaste aanspreekpunt.

Goed en duidelijk

Fijn geholpen. Heel duidelijk en was geduldig. Wij doen elk kwartaal een apk voor onze computer.

Goede adviezen gegeven bij kink in de kabel..

Jorit had snel door wat het probleem was en gaf enkele oplossingen. We kozen samen voor een improvisorische oplossing: het niet goed werkende snoertje vast plakken op bureaublad, waardoor beeldverbinding niet meer wordt onderbroken door tafelbewegingen. Tweede optie: nieuw verbindingsnoertje kopen. Derde optie, alle snoeren van pc omleiden via gat in tafelblad. Daardoor worden snoeren in huidige positie niet meer bekneld door tafelbladrand. Hiernaast nog geholpen bij probleem met Google Zoeker. Veroorzaakt door extensie IBM Security Trusteer Rapport. Deze heeft hij uit mijn pc programma gegooid. Hierdoor probleem verholpen.

prima communicatie

vakkundig geholpen

Hij is sympathiek rustig en zeer deskundig

Zeer deskundig en legt goed uit. Werkt ook zeer netjes. Rustig.

Was zeer deskundig en legde goed uit wat hij ging doenhij

Prettige persoon met goede adviezen Ook goed aanspreekbaar

wat een (h)eerlijk mens om je computer problemen op te lossen

Dit was mijn 2de ervaring(bezoek) met Liander van Bergen en het voelde gelijk goed. Ondanks ietwat moeilijke communicatie moet U wel heel tevreden zijn met dit prachtige mens, Ik heb hem dan ook van harte bedankt en hoop hem bij eventuele problemen weer te zien. (niet te snel hahahahaha) CHAPEAU Liander.

Prima geholpen met brandprobleem van mijn video op dvd

Deskundig Geduldig Klantgericht

Daan 't Hart doet zijn werk buitengewoon goed. compliment

zie hierboven

Prima hulp

Blij met deze servicegerichte, deskundige hulp! Alle vragen beantwoord! Problemen opgelost!

Zeer tevreden, en prettig

Uitermate tevreden. Prettig in de omgang en deskundige hulp op mijnj vragen.

sympathiek geholpen

Ik heb een probleem met het weer aan de praat krijgen van Office 2019 nadat er Microsoft 365 op mijn Mac had gedraaid. De Computerstudent heeft zijn uiterste best gedaan maar het is niet gelukt. Wel heeft hij geholpen om een prima opschoningsapp te installeren dus ik ben toch blij met de service.

goede efficiente hulp

Prettige persoon. Had snel door wat onze problemen waren. Blij met zijn hulp.

Noah moet nog veel leren.

Volgens Noah moest ik een nieuwe printer kopen omdat deze na enkele pogingen geen verbinding kon maken met mijn nieuwe laptop. Bijna had ik een onnodige uitgave gemaakt, maar een kennis van mij (geen computer expert) heeft een driver gedownload en zie daar, de printer deed het feilloos. Mij werd verteld dat hij uit Utrecht moest komen. Dat klopte niet, hij kwam uit Amersfoort. Ik begrijp ook niet waarom hij een fooi in rekening heeft gebracht.

Erg fijn geholpen

Erg fijn en kundig geholpen

Super slim

Sabastiaan weet heel cordaat de proberen aan te pakken, ook heel veel geduld bij het uitleg geven wat heel gerustgesteld werkt. Het geeft mijn een veilig gevoel ,dat alles op de pc veilig en goed werkt .

Zeer uitmuntend.

Zie boven.

Zie onder.

Prettig, snel, en efficiënt.

Het was zo opgelost een half uurtje geweest

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.