Duidelijk, vriendelijk, rustig, efficiënt .

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

De ComputerStudent heeft overzicht en inzicht in de diverse systemen/programmatuur onder Windows

De betreffende ComputerStudent (Lucas) heeft mijn oeroude HP laptop die draait op Windows10 voorlopig veilig gesteld. Hij heeft tevens Windows11 geïnstalleerd op mijn wat nieuwere Dell laptop.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Het ging om een ‘op afstand’ begeleiding/controle en installatie diversen. Vakkundig, snel, geduldig, attent en komt afspraken na: *****

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

netjes gewerkt

was gauw opgelost was mijn wachtwoord kwijt

leerzaam

Jonathan was zeer hulpvaardig en vriendelijk. Begrijpt waar ik mee zit. Wat mijn problemen zijn. Door zijn professionele handelen ben ik goed geholpen. Ik hoef niet te vertellen dat alles in een fijne sfeer is gegaan. met het digibeet zijn, en mijn tachtig jaren, had ik niet het gevoel om mij te schamen. Kortom een gezellige sessie.

zeer goed geholpen!

Deze bijzonder plezierige man heeft ons wederom uit de brand geholpen: geduldig, kan prima omgaan met chronische digibeten en levert vakwerk af.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Op tijd en goede service

Helaas was mijn harde schijf niet te redden. Toch nog een ander klusje voor me kunnen doen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

vriendelijk op de afgesproken tijd aanwezig

super snel super goed

prima ervaring goed thuis op de computer en aardig persoon

Veel kennis

wist probleem snel en vakkundig op te lossen

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Fantastisch geholpen door Christan !!

Zie hierboven !!!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Mijn hele lijst van vragen en problemen rond installaties op telefoon heeft Jonathan Vis supersnel en adequaat beantwoord en opgelost. Hij luistert goed, stemt af op mijn niveau en is communicatief prettig in de omgang. Ik ga blij het weekend in!

heel goed geholpen

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Strak op tijd en deskundig geholpen

Daan heeft mij goed geholpen en van een passend advies voorzien.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

zeer deskundig, had op alle vragen een goed antwoord

kon goed overweg met het MacBook en de windows computer. veel geleerd!

pleased

Helpful, profesional

Prima expertise, met resultaat

Aandacht Kennis van zaken Geduld Meedenken Resultaat!

Heel fijn, rustig, geduldig,duidelijk

Vera heeft mij heel fijn geholpen! Ik weet heel weinig van de techniek maar ze is heel geduldig. Fijn dat ze mijn contact persoon blijft

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Goed en snel geholpen

Deskundige hulp met goede uitleg van de aanpak, uitgevoerde acties. Vriendelijk en rustig.

prima!

Dilan heeft mij goed geholpen met mijn pc.

tevreden

tevreden zeer snel.

Prima jongen

Ik ben goed geholpen door Thijmen. Hij legde in begrijpelijke taal uit wat de mogelijkheden zijn.

snel en vakkundig

Super leuke goser. Bijzonder kundig

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?