super snel en goed geholpen, met een heel heldere uitleg. klasse!

super goede service, fijn geholpen met een prima uitleg!

een tevreden klant

Daniel heeft mij prima geholpen om mijn dienstweigerende printer weer aan de praat te krijgen en heeft voorts ook een paar prangende vragen m.b.t. het gebruik van de smartphone beantwoord. Ik kan weer verder en ben dik tevreden over de geboden diensten!

Gewoon goed.

Ben zeer adequaat geholpen

prima, deskundig en zorgvuldig

Stefan kwam precies op tijd Deed rustig en met zorg zijn werk, En ik kan weer verder. Heel blij met zijn hulp en het resultaat

Helemaal tevrenden!

Snelle hulp, heel goed meegedacht en gewoon heel goed geholpen!

Blij met Matthijs

Met nieuwe systematiek werken, nieuwe devices koppelen, IP gegevens kwijt, waarom werkt dit niet, hoe moet ik dat doen. Dus was Matthijs hier En ik begrijp ik nu hoe het zit, en nu ik het weet hoe het moet kan weer verder. Opgelucht en heel blij nu

Prima, heeft mij goed geholpen, als ik weer iets heb schakel ik hem zeker in

Zie boven

Een snelle en ervaren hulp

Email programma werkt weer en met de externe schijf ga ik zelf aan de gang.

Prima geholpen!

Tijn heeft mij uitstekend geholpen en mijn e-mail weer goed werkend gekregen. Ben blij met zijn hulp!

Uitstekend geholpen

Deskundige student die het probleem naar tevredenheid heeft opgelost.

Wij spraken een aandere taal

Opschoon aktie prima>SD card probleem helaas meneer wist niet precies waar ik het over had en wat de functie van deze sd card is met drone vliegen en fotografie..Meneer sprak te snel om hem te begrijpen hij sprak computertaal en dat ging langs mij heen, Jammer deze keer, helaas niet meer voor herhaling vatbaar. .Met de tekst ik raad u aan de handleiding van DJI maar te lezen...nou die heb ik gelezen maar kwam nog steeds niet tot een oplossing qua uitlezen micro sd card ook met andere micro sd cards niet.,.......Dank voor het snelle reageren helaas de belangrijkste oplossing niet gekregen, Groet Hans van Tilburg

Zeer vriendelijk en snel, en goede uitleg!!

Hij snapt het probleem je kunt naast hem zitten terwijl hij aan het werk is. Legt duidelijk uit.

Snelle reactie op mijn verzoek en adequate oplossing van probleem

Goede tips gegeven hoe te handelen in geval het probleem zich weer voordoet.

Goede uitleg en duidelijk.

Goede kennis

Was zeer netjes en zeker ook goed behulpzaam

Alle vragen en problemen zijn opgelost

Vriendelijke man, luistert goed en doet wat hij beloofd

Vriendelijk en deskundig.

Naast zijn deskundige hulp en toelichting hierover een vriendelijk persoon.

Ik ben geweldig geholpen door Daniel!

Dankzij Computerstudent Daniel doet m'n laptop het weer. :D Hij heeft elke stap ook heel goed aan me uitgelegd.

Uitstekend en snel geholpen

Vriendelijke en deskundige student die snel en vakkundig een virus wist te verwijderen. Ook nog goede tips gekregen.

Ik ben tevreden en dit probleem is op gelost

Ik ben tevreden en het probleem is opgelost

Postief

Sandro was een vriendelijke en behulpzame jonge man. Hij was stipt en goed voorbereid, maar kon mijn probleem helaas niet oplossen — mogelijk doordat mijn laptop al zo'n vijf jaar oud is.

uitstekend

rustig, laat je uitspreken perfect voor mij

heel beleefd aardig respektvol behulpzaam

hij gung meteen aan de slag en binnen een half uur de klus geklaard GEWELDIG . ik kan deze jongeman van harte aanbevelen. HEEL KUNDIG

Geduldig naar oplossing gezocht

Mijn nieuwe i pad kreeg thomas niet aan de gang met mn apps erop zetten Uiteindelijk na heel veel pogingen toch nog gelukt waar ik heel blij mee ben

Geweldig!

Heel blij met zijn hulp.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.