weer sublieme hulp

snel, prettig en superdeskundig. kan niet beter

Prima geholpen

Vlotte en duidelijke hulp

Hulp op afstand. Rustige benadering van klant en vraag. Duidelijke uitleg en aanpak van het probleem.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Zeer deskundig en erg vriendelijk!

Een uitstekende ervaring met een deskundige,vriendelijke en hupvaardige student!

Adequaat in elk opzicht

Goed geholpen. Probleem waar ik tegen aanliep is niet verholpen, maar er is wel een andere oplossing gevonden. Dus prima.

Ingewikkelde problemen goed opgelost

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Ben erg blij met gebiden hulp

Beste Bjorn, Je hebt mijn vragen allemaal goed opgelost. Prettig contact gehad. Alleen is mijn e-mail eMclient op mijn mobiel gistermiddag gestopt berichten te ontvangen. Op de laptop gaat alles goed. Graag nog een keer contact. Met vriendelijke groet, Joke Kraakman

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Prima advies en snelle conclusie

Mees, gaf netjes aan dat hij iets later was, ging gelijk aan de slag met zijn analyse, gaf een snelle conclusie. Vervolgafspraak gemaakt. Prima.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Sympathiek, vasthoudend en niet tevreden tót hij de oplossing had

geweldig

super goed geholpen en vlot het probleem opgelost

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

weer een hele positieve ervaring

Ik maak gebruik van computerstudent, steeds word ik heel goed en prettig geholpen. Ook nu weer een hele vriendelijke persoon. En ook iedere keer is het probleem opgelost. Het werken op afstand is ook ideaal, en binnen een dag weer geholpen. kortom heel erg fijn dat ze er zijn.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

deskundige en weet snel te handelen

Zeer positief over de snelle deskundige wijze om het lastige probleem tot volle tevredenheid op te lossen. Bij Ziggo lukte het niet en bij student aan huis konden zij het probleem ook al niet oplossen.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Ik ben uitstekend geholpen door een zeer vriendelijke en vrolijke student

Ik had een probleem met een nieuw e-mailaccount en de synchronisatie naar mijn g.s.m. Het probleem lag kennelijk dieper, maar uw student Lucas Loontjens heeft het snel onderkent en het probleem geheel opgelost. Ook heeft mij nog snel kunnen helpen met een adressenbestand voor de mail. Eigenlijk alleen maar lof over Lucas en jullie organisatie. .

Een geduldige hulp

Goede ervaring, ik zal in de toekomst vaker van student aan huis gebruik maken

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

In alle rust heeft hij alles uitgelegd en wat voor acties hij uitvoerde.

Adequaat en effectief

Op een rustige vriendelijke wijze werd ik geholpen en was e.e.a. opgelost. Evt. extra vragen werden ook vlot opgepakt. kortom complimenten

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Hij is goed en netjes en hij werkt snel

Hij is ervaren, en ik kan met al mijn vragen bij hem terecht, ik vindt hem een vakman in de computer wereld,

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Zeer kundige, slimme, snelle en vriendelijke student.

Tim heeft mij uitstekend geholpen bij het overgaan van mijn ene naar het andere e-mailadres en vele zaken die daar bijkwamen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik heb Björn ervaren als een buitengewoon vriendelijke en deskundige hulp die de problemen snel begreep en minsten zo snel wist op te lossen.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Zeker weten dat het goed komt

Bjorn blijft rustig ondanks gecompliceerde pc problemen.. Hij weet wat hij doet en weet een oplossing snel voor elkaar te krijgen.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Björn is een geweldige computerstudent. Ik wil niemand anders dan Björn.

Vind het zo knap dat iemand op zijn leeftijd zoveel kennis heeft om een APK keuring op mijn PC te kunnen uitvoeren.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Heel erg bedankt is heel top gedaan.

Prima het was goed zo.

snel attent en beleefdprima

Terzake kundig, op tijdsnel en beleefd.

Computerstudent Mats Baas heeft me geweldig geholpen:

zowel met betrekking tot het functioneren van mijn televisie als van mijn computer.

EEN TOPPER!!

Rustige uitstraling en zeer bedreven met de materie Rustige uitleg over de te volgen stappen.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?