Hij had de problemen in korte tijd opgelost.

prima en heel instructief

Prettige kundige en duidelijke hulp. Heldere informatie !

zeer vriendelijk en duidelijke uitleg

nvt

2x geweest nu en veel gedaan. Wouter is goed!

OP vele gebieden IT kennis en anders zoekt hij het snel op!

Super snel geholpen!

Legt heel fijn uit wat er aan de hand is en hoe hij het probleem verholpen heeft!

het was super veel extra info en goedehulpvaadigheid

Prettig en goed

Rustig en aardig,alles opgelost

ik had de indruk dat Mees goed bezig was

Mees heeft zijn best gedaan, maar doordat hij alle muziek over heeft gezet naar i-cloud en daarna naar mijn nieuwe i-phone wat uren heeft geduurd, is er niet gecontroleerd of alles naar behoren functioneerde, het was verstandiger geweest om eerst alles te controleren en checken om daarna de muziek bibliotheek over te zetten Hij heeft kpn TV geinstalleerd en my passport for mac , ik kan het nergens vinden. Alles bij elkaar ben ik er niet veel beter van geworden, en zoek ik iemand die er echt verstand van heeft. Ik heb 2 maal een mail verzonden naar Mees om te overleggen maar geeft geen reactie.

Prima, opgelost

Wij zijn erg blij met Daniel, hij vertelt wat hij doet en legt alles op een vriendelijke manier, duidelijk uit.

Deskundig, vriendelijk en goed-luisterend.

Vanmiddag was Vannam bij voor hulp met laptop, tv, i-Pad en telefoon. Prettig correct contact. Kwam in eerste instantie voor aansluiting voor televisie en laptop, maar ook iPad en telefoon werden ge-update. Hij luisterde goed, Begreep dat ik niet alles snapte en heeft me gewoon goed geholpen. Dank. Aanrader!

Snel en accuraat probleem opgelost

Mocht er een volgende keer zijn aub weer Sebastiaan

Kundige, vriendelijke jongeman.

Hij was keurig op tijd, ging doelgericht en snel aan het werk. Hij had het probleem gauw opgelost.

Een kwartier nadat Sebastiaan mij had gebeld stond hij voor de deur. Het probleem ( ik kon geen mails ontvangen en versturen) had hij binnen de kortste keren opgelost. Ben er super blij mee.

ik ben niet zo van het 'be-oordelen', maar ....

ik vind de samenwerking met Sebastiaan heel prettig en adequaat! Dus dat mag gezegd worden.

zeer goedgeholpen

kan niet beter

Begreep wat de bedoeling was en dacht ook mee.

Zeer vriendelijk persoon was supersnel met het oplossen van de problemen. Heeft zelf initiatief genomen om e.e.a. te verhelpen en o te schonen. Meer dan tevreden over Daan

Rustig, verstandig en een doorzetter

Heeft ons probleem uitstekend opgelost

Zover functioneerd alles prima

helemaal goed

is een prima jongen en verstaat zijn werk

Goede hulp

Legt alles duidelijk en rustig uit

Heel goed.

In verband met mijn leeftijd geduldig en duidelijk geinstrueerd.

tevreden

goed geholpen

toppertje

netjes en je wordt goed geholpen

Zeer goede ervaring

Snel en accuraat geholpen

Alles prima geregeld en uitgevoerd!

Heel aardige, prettige jongeman,heeft snel,accuraat en duidelijk mijn probleem opgelost. Met vriendelijke groet, anita van reede

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.