Heeft veel ervaring met Apple, en geweldig verder op weg geholpen.

De nieuwe Apple MAC 24" had voor mij veel onbekende zaken, welke Thomas mij verder op weg heeft kunnen helpen en ben hier zeer tevreden mee.

Goede aanpak en luisteren naar de klant

Mijn vraag is beantwoord en opgelost.

Zeer voorkomende jongeman met kennis van zaken.

Zie boven

Positief

Zeer positief,

Uitstekend geholpen

Vriendelijke student, goed geholpen

Super tevreden over Bjord. snel en goed geholpen

De vragen die ik had waren binnen 15 min opgelost. Graag zou ik nog mijn handtekening onder de te verzenden e-mail willen wijzigen. hoe ga ik te werk ? om dat bij Bjord te kunnen regelen?

Helemaal top!

Ben goed, snel en vriendelijk geholpen door Alexander. Ben heel bij met jullie organisatie!

Prima geholpen door Bjorn

We zijn tevreden, onze problemen zijn opgelost. De Bitdefender VPN nieuwe app vinden we geen succes, vertraagt erg en geeft vaak aan pagina niet gevonden.

fantastisch

Voor mij was dit de eerste maal en ik ben voor 100% tevreden. Jonathan vond ik een aardige, behulpzame en nette persoon en ik zal zeker een volgende keer een beroep op hem doen

Tevreden

Vriendelijk, duidelijk, snel reageren en anticiperen. Daarbij mogelijkheden aangeven ! Ik ben erg tevreden .

Prima geholpen

Na 2 weken frustratie, omdat mij het installeren van de mail niet lukte, was het nu binnen 1 uurtje opgelost. Heel fijn. Tip: Zorg dat je alle gebruikersnamen en wachtwoorden bij de hand hebt. Hierdoor gaat het helpen makkelijker.

prima hulp bij mijn problemen,denkt met me mee

goede hulp en luisterend oor.

gewoon goed

gewoon goed begreep wat mijn bedoeling was

Deskundig en klantvriendelijk

Vriendelijk in de communicatie en deskundig en inventief in het vinden van een oplossing voor een lastig probleem.

Dik tevreden

Snel en vakkundig geholpen

Uitstekend geholpen door Bjorn.

Snel en efficient geholpen.

Wellicht te weinig ervaring, maar is nog weinig van te zeggen.

Ik ben Rick gewend uit Ede, dus dit is toch even wennen. Wat ik vreemd is, dat fietskosten worden gedeclareerd. Björn woont 5 minuten lopen van mijn huis. Als geen kosten worden gemaakt, vind ik dat dat ook niet berekend kan worden. Heb zelfs 5 euro fooi gegeven.

Heel erg goed

Hulpzaam, veel geduld, beleefd . Communiceerd heel goed

Het is voor elkaar en verder zwijgen we maar

Doe ik niet, zand erover.

Carel was vriendelijk, nauwkeurig en kon de dingen goed uitleggen.

Een heel positieve ervaring. Carel was aardig en beleefd, deed het werk goed en legde e.e.a. onderwijl ook goed aan mij uit. Zodoende kreeg ik ook wat nieuwe info over mijn laptop. Goed gedaan!

erg goed en duidelijk

Mijn onwetendheid op het gebied van ICT en behoefte wordt op deze manier professioneel ingevuld.

Uitstekend.

Weet voor mij op ‘n rustige manier uit te leggen war er aan de hand is. Hij heeft tot nu toe alles opgelost. Hij is prima bereikbaar en een afspraak is snel gemaakt. Op de afgesproken tijd aanwezig. Sebastiaan zou ik aan iedereen van ❤️e aanbevelen!

Hulpvaardig begripvol

Zie hierboven

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?