Zo als de vorige keer ook goed gedaan heeft top bedankt hem hier voor top.

Heel erg prima heel erg aardig en legt het ook uit wat hij doet .

soepel geholpen

vriendelijke jongeman, die ons een aantal bruikbare tips heeft gegeven.

Rustig en gedegen

Direct ter zake om de 'APK' voor mijn desktop uit te voeren en enkele problemen op te lossen.

ZEER GOED EN UITERMATE SNEL

Koen was zeer goed en voerdee3 de opdracht in no time uit. zeer tot mijn tevredenheid. hij legde ook nog eens uit hoe alles werkte. Ik was tevreden en blij.

Helemaal top, competent, werkte door en aardig

Adequaat, competent, sympathiek en aardig. Wat wil je nog meer!?

prima, snel en goed geholpen

Het lukte me niet om een app te installeren, ik kwam in een soort loop. Dit was binnen 15 min verholpen.

Kundig, duidelijke uitleg, oplossingsgericht

Het lukte me zelf niet om op de nieuwe laptop Office te installeren. Met hulp van dhr Lammers, die via AnyDesk meekeek, kon dit probleem opgelost worden door op de juiste plaats een permissie open te zetten. Nu werken Powerpoint en Word gelukkig.

helemaal correct, op tijd en een probleem uitstekend opgelost

perfect

Ik ben heel erg blij met Sebastiaan hij weet alles

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen

goede service deskundig

goede service deskundig

kundig en prettig in contact

Kundig en prettig in contact. Goede communicatie over de afspraak vooraf en op de dag zelf

Probleem opgelost en meer

Alexander loste mijn probleem vlot op en hield een goede balans tussen uitleggen wat hij deed, en het oplossen. verder a er alle ruimte om aanvullende vragen te stellen. Hij was heel prettig in de omgang, zowel bij mij thuis als ook op de communicatie via whatsapp. Bij een volgende vraag zal ik hem zeker weer benaderen.

geweldig geholpen

netjes, en weet waar hij mee bezig is

heeft verstand van zaken

Bjorn heeft mij goed geholpen om het contactformulier op mijn website op te lossen. Hij gaf een foutmelding. Ook heeft hij mij geholpen met updaten van Windows 10. Dit lukte niet, daarom hebben wij samen gekeken welke computer ik eventueel in de nabije toekomst zou kunnen aanschaffen met Windows 11. Kortom top! Hij blijft mijn vaste aanspreekpunt.

Goed en duidelijk

Fijn geholpen. Heel duidelijk en was geduldig. Wij doen elk kwartaal een apk voor onze computer.

Goede adviezen gegeven bij kink in de kabel..

Jorit had snel door wat het probleem was en gaf enkele oplossingen. We kozen samen voor een improvisorische oplossing: het niet goed werkende snoertje vast plakken op bureaublad, waardoor beeldverbinding niet meer wordt onderbroken door tafelbewegingen. Tweede optie: nieuw verbindingsnoertje kopen. Derde optie, alle snoeren van pc omleiden via gat in tafelblad. Daardoor worden snoeren in huidige positie niet meer bekneld door tafelbladrand. Hiernaast nog geholpen bij probleem met Google Zoeker. Veroorzaakt door extensie IBM Security Trusteer Rapport. Deze heeft hij uit mijn pc programma gegooid. Hierdoor probleem verholpen.

prima communicatie

vakkundig geholpen

Hij is sympathiek rustig en zeer deskundig

Zeer deskundig en legt goed uit. Werkt ook zeer netjes. Rustig.

Was zeer deskundig en legde goed uit wat hij ging doenhij

Prettige persoon met goede adviezen Ook goed aanspreekbaar

wat een (h)eerlijk mens om je computer problemen op te lossen

Dit was mijn 2de ervaring(bezoek) met Liander van Bergen en het voelde gelijk goed. Ondanks ietwat moeilijke communicatie moet U wel heel tevreden zijn met dit prachtige mens, Ik heb hem dan ook van harte bedankt en hoop hem bij eventuele problemen weer te zien. (niet te snel hahahahaha) CHAPEAU Liander.

Prima geholpen met brandprobleem van mijn video op dvd

Deskundig Geduldig Klantgericht

Daan 't Hart doet zijn werk buitengewoon goed. compliment

zie hierboven

Prima hulp

Blij met deze servicegerichte, deskundige hulp! Alle vragen beantwoord! Problemen opgelost!

Zeer tevreden, en prettig

Uitermate tevreden. Prettig in de omgang en deskundige hulp op mijnj vragen.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?