Is zeer goed

Is zeer correct en ter zaken kundig

Geweldige ondersteuning met kennis van zaken. Goede en duidelijke adviezen.

Super.

Veel kennis en zeer waardevol voor ons

Problemen zeer professioneel opgelost

Snelle, correcte en ervaren hulp.

Kwam op tijd , kwam de afspraken na en heeft alles perfect geinstalleerd.

Fantastisch!

Sebastiaan is vriendelijk, heeft voldoende kennis en ziet meteen de oorzaak van het probleem. Hij heeft ook geduld om het mij te laten doen om het voor mij nog duidelijker te maken. Ik ben erg blij met hem.

Vriendelijk en adequaat geholpen.

Mijn probleem: het lukte me niet goed mijn nieuwe chromebook aan te sluiten op mijn desktop computer en MS 365 op het chromebook te installeren. Het was snel klaar, tot mijn tevredenheid.

Perfect geholpen bij monteren en installeren SSD-schijf

Toine heeft met grote deskundigheid en eindeloos geduld ervoor gezorgd dat mijn laptop weer draait 'als een zonnetje'.

UItstekend.

Professioneel en vriendelijk.

Daniel heeft op een zeer prettige en vakkundige manier al mijn vragen opgelost.

Datum in overleg bepaald Kwam op tijd Was heel helder in zijn uitleg Was heel rustig en gedreven om alles in orde te maken Beleefd

gewoon perfect

een hele vriendelijke. eerlijke en duidelijke student. hij vertelde alles zo duidelijk dat wij het begrepen.

Werkzaamheden snel en effectief uitgevoerd. Gewoon top

uitstekend

snel & vakkundig

Prima, vriendelijk, deskundig en meedenken valt me op

Het duurde even voordat we tot een afspraak kwamen, maar Thijmen heeft uitgelegd hoe dat kwam, dus begrip daarvoor en geen probleem, verder mijn probleem met laptop prima afgehandeld en opgelost, ook ongevraagd tips en aanbevelingen over wat hem verder opviel, kortom uitstekend.

Geweldige en professionele hulp

De problemen met mijn pc en printer waren door mij niet op te lossen. Dankzij de zeer kundige hulp van Max doet alles het weer. Heb veel bewondering voor de deskundigheid en persoonlijkheid. van Max. Een waardevolle kracht in uw organisatie

vreselijk aardig _en bekwaamzie boven

zeer deskundig

Heel goed geholpen bij een lastig probleem

Zeer behulpzaam, vriendelijk en met goede uitleg (hulp op afstand).

Goed geholpen

Zeer deskundig

Een professionele houding en aanpak kenmerkte hem!

Vrź

Vriendelijke beleefde vakbekwame män

Tevreden, probleem opgelost.

Tevreden, probleem opgelost. Max zeer deskundig, aanrader.

Prettig

Legde precies uut wat hij deed. Heeft ook advies gegeven. Was prettig in de omgang.

In alle rust meeste problemen opgelost

Student was prettig in de omgang en had kennis van zaken. Meeste problemen met telefoon opgelost. 1 onderdeel lukte niet, maar dat lag niet aan de student. (software probleem)

Wanprestatie

Vorige week lid geworden van Computerstudent. Direct opdracht gegeven voor verhelpen pc-problemen. Krijg mededeling dat ik geholpen kan worden. Ik verstrek nog de gevraagde gegevens Daarna gebeurt er niets meer. Vraag via mail of er al student gevonden is? Geen reactie. Stuur rappel dag later. Op geen enkele mail wordt gereageerd, terwijl op website wordt vermeld dat de gemiddelde reactietijd op een mail 2 uur is (op werkdagen). Ik ben het beu en stop na een week al met Computerstudent. Ik herroep mijn lidmaatschap binnen de wettelijke termijn en vraag de betaling terug. Hetzelfde verhaal weer. Geen reactie op mail, geen reactie op rappel. Passiviteit in optima forma

Sebastiaan ten Haaken is een prima computerstudent!

Zeer goede ervaring

Christian heeft me de beginselenbijgebracht en liet t me daarna zelf doen, anders begrijp ik t niet goed Hij heeft ook nog een en ander voor me op papier gezet, zodat ik kan oefenen Zal hem binnenkort weer nodig hebben, maar moet eerst data checken met de persoon voor wie ik dingen ga doen. Zodra ik die weet, neem ik weer contact met jullie op. Met vriendelijke groet, Carmen van Oost

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.