Sebastiaan ten Haaken is een prima computerstudent!

Zeer goede ervaring

Christian heeft me de beginselenbijgebracht en liet t me daarna zelf doen, anders begrijp ik t niet goed Hij heeft ook nog een en ander voor me op papier gezet, zodat ik kan oefenen Zal hem binnenkort weer nodig hebben, maar moet eerst data checken met de persoon voor wie ik dingen ga doen. Zodra ik die weet, neem ik weer contact met jullie op. Met vriendelijke groet, Carmen van Oost

To the point, rustig deskundig!

Prima geholpen!

boven verwachting

rustig, beleefd, zeer aangenaam in de omgang en bekwaam.

Attent, beleefd, accuraat.

Zie boven

hele goede ervaring

problemen vlot en vakkundig opgelost !

Uitstekend !

Uw medewerker Daan heeft uitstekend werk verricht.Mijn computer werkt weer als vanouds en daar ben ik erg blij mee.Daan was op tijd en is een zeer vriendelijke en nette medewerker van CS.Mijn complimenten aan Daan en de service van CS zelf.Ik heb een 7 gegeven, terwijl ik dacht aan een 10.Maar ik heb dat bewust niet gedaan, want er is altijd ruimte voor verbetering.Bedankt Daan ! Mvg,

Snel,correct en naar tevredenheid.

Snel, correct en naar tevredenheid.

prima!

Sebastiaan heeft mij heel deskundig en praktisch op afstand geholpen met mijn computer vragen. Het contact verloopt ook fijn. Ik ben zeer tevreden en blij met deze hulp op afstand.

Heel aardige rustige student.

Goed.. jammer dat ik niet de goede spullen had..

vakkundig uitgelegd

Had probleem met HDD harde schijf (LA CIE) helaas niet gelukt, heb nog garantie. Time capsule is niet meer te gebruiken.

Ter zake kundig

Punctueel

Prima analyse en idem advies

Het ging goed

Carel heeft mijn problemen opgelost

Kundig en beleefd!

Sebastiaan komt altijd heel snel, en brengt altijd weer orde in mijn chaos. Dat doet hij op een prettige begrijpelijke manier. Ik ben altijd blij als hij weer komt.

prima ervaring met online begeleiding

Een snelle correcte kundige wordpress student was mij zeer behulpzaam

snel, efficient en correct. Misschien nog wat meer begrip voor de notoire digibeet

Ik weet niet wat er in jullie administratie is misgegaan maar ik had een online-interventie gevraagd. Om problemen te voorkomen heb ik de afspraak met huisbezoek toch door laten gaan. Ik had ook wat problemen met mijn nieuwe telefoon en die zijn daardoor ook direct opgelost.

Hij heeft me prima geholpen

Aardige en klantgerichte student. Hij wist wat hij deed en heeft het goed uitgelegd. Alles werkte. HElaas is er daarna weer iets mis gegaan, maar dat ligt waarschijnlijk niet aan hem.

heel goed

blij dat ik zo goed geholpen ben door sebastiaan

heel goed

blij dat ik zo goed geholpen ben door sebastiaan

Hij weet echt alles en het gaat bliksemsnel!!

Altijd vrolijk, beleefd, eerlijk......

Hij weet echt alles en het gaat bliksemsnel!!

Altijd vrolijk, beleefd, eerlijk......

geweldig geholpen!!!

leuke knul

geweldig geholpen!!!

leuke knul

Zo snel en correct helemaal SUPER

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.