onwijs goed

Een top ervaring. Meteen aan de slag en het grootste probleem opgelost. Daarna uitputtend kleine dingetjes die ik heb met smartphone en computer doorlopen. Van alle markten thuis. Gouden gozer. Alle probleempjes helemaal behandeld ben super tevreden.

Zeer deskundige student

Daniel is een zeer deskundige Pc-specialist die in zeven kwartier diverse problemen aan 3 PC's verhielp. Alles werd goed uitgelegd. Ik zal de volgende keer weer naar Daniel vragen.

heel goed

plezierig en zeer deskunsig

Probleem opgelost

Aardige jongen. Bovendien kundig genoeg om mij overal mee te helpen.

Prettig snel en voorbereid

Correcte jongen met voldoende kennis van zaken

Geen wolkig persoon, legt goed uit wat hij gaat doen, daadkrachtig, werkt snel, correcte benadering, goed en eerlijk advies.

Zoals eerdere bezoeken van Hakim aan ons; heel erg blij en tevreden

Hakim is echt heel kundig en daarbij vriendelijk en zaken willen uitleggen en dat doet hij goed. Hij houdt zich aan gemaakte afspraken en dat stellen wij enorm op prijs. Absoluut aan te bevelen!

heel goed

heel goed bezig

vraag niet opgelost

Quick Sync installatie niet kunnen doen, snapte er niets van. Komt er mogelijk later nog op terug.

Goede, snelle service

Al twee keer heel goed geholpen door dit bedrijf. Eén keer aan huis (omdat het om een printer ging) en een keer op afstand via scherm delen. In beide gevallen was het probleem snel opgelost. Aanrader!

Zeer prettig

duidelijke uitleg, correct en snel

duidelijke uitleg, correct en snel

Goede ervaring

We zijn zeer tevreden over Daan die bij ons is geweest. En hij is een deskundig iemand

Deskundig en prettig contact

Daan is prettig in de omgang , zeer deskundig en begrijpt snel de vragen

helemaal geweldig

snapt gelijk waar ik mee geworsteld heb en probleem is zomaar gefixt

Heel prettig geholpen

Ik had een aantal vragen over mijn PC en mijn mobieltje. Tim heeft al mijn vragen bevredigend kunnen beantwoorden

Super geholpen

Nette knul, vriendelijk. Uitleg over wat hij doet en hoe het werkt. Stipt op tijd en alles opgelost wat ik wilde. Top

prettige persoonlijkheid

maakte een goede indruk. Liep de logische lijnen langs om tot de kern van het probleem te komen en het vervolgens op te kunnen lossen.

Vakkundig en snel. Top

Evenals het meedenken met de klant. Ik waardeer het ten zeerste.

Erg goed

Erg vriendelijk en erg goed snel en super uitleg gehad

uitstekende hulp met kennis van zaken

Deze hulp is een tijdje bezig geweest maar het resultaat was uitstekend Alle mankementen werden opgelost ; we waren zeer tevreden.

Multitasker die overal een oplossing voor had

Echter... 1 ding teveel is weg gehaald met opschonen. Dus 1 mailbox functioneert niet meer. Das niet tof.

Uitstekende hulp

Prettige ter zake kundige hulp.

Carel heeft prima geholpen, legt het duidelijk uit, kijkt goed en geeft antwoorden op al je vragen. Heel blij mee!

snel en vakkundig

Altijd goed contact en uitstekende service

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?