Sebastiaan ging heel voortvarend te werk, heeft alles heel goed uitgelegd, heel deskundig en accuraat.

Geweldig!!!!!

Daniel is in mijn optiek een zeer kundig persoon die weet waarmee hij bezig is. ook mijn printer heeft hij weer vakkundig aan de praat weten te krijgen. Hij legt alles heel goed uit en heb zelf ook notities kunnen maken zodat ik het niet vergeten kan. Sinds ik lid ben heb ik altijd hele goede studenten gehad. Ze hadden ook alle drie geduld en dat stel ik zeer op prijs. Chapeau!!!

Uitstekend.

Mijn moeder heeft weer wat meer vertrouwen in de (digitale) mens. En ze kan weer printen!

Perfect en vriendelijk

Heel goed en duidelijk geholpen

wij zijn heel tevreden

wij zijn heel tevreden over Yvar, het kan niet beter. Volgende keer nemen we weer contact met u op, mocht dat nodig zijn. met vriendelijke groet, berry de kort

Erg aardig luistert goed, goede oplossingen en tips, ben erg tevreden

Tim is erg geduldig ik ben al wat ouder en heb moeite om alles meteen te snappen, maar dit ging prima. Fijn alles opgelost, goede tips ga ik uitvoeren.

buitengewoon

IK B EN HEEL FIJN GEHOLPEN.!

Snel op tijd en accuraat

Deskundige student en legt goed uit

We zijn er blij met Cars Lansink en hij heeft ons erg geholpen. Bedankt daarvoor.

Hij heeft ons erg geholpen. Dank daarvoor.

en bikkel

niet nodig

Perfect geholpen

Al mijn problemen zijn opgelost

Weet waar hij mee bezig is en heeft er echt verstand van. Top

Prima. Aardige jongen, klantvriendelijk en professioneel.

Prima. Aardige jongen, klantvriendelijk en professioneel.

Voldoet aan de verwachtingen

Heeft mijn instellingsproble,en vlot opgelost. Communiceert makkelijk.

Prima ervaring!

Ik ben erg blij met de hulp die ik heb gehad. Alles werkt weer naar behoren.

aardige man

Hij was vlot en geduldig met mijn onhandigheid met de computer.

Probleem opgelost, Nieuw mailprogramma voor mij geinstalleerd.

Helder, duidelijk, vriendelijk en snel.

Prima knul

Positief

Deskundig, toegankelijk en zeer klantvriendelijk

Positief ingestelde jongeman en zeer breed hulpvaardig. Ging deskundig met mijn uitdagingen om en loste dus gewoon alles binnen zeer aanvaardbare tijd, op. Hulde.

Super vriendelijk en heel duidelijk in ded uitleg

Arun heeft alles wat hij deed goed uitgelegd. Een hele fijne persoon en heel adequaat. Ik ben heel blij met het resultaat !

Correct komt op tijd is duidelijk met uitleg

Zie boven en zeer tevreden

Noah heeft me prima geholpen was servicegericht en vriendelijk.

Vlotte service

Diverse problemen met mijn pc heeft Tim vlot opgelost.

verder geen woorden voor Toppie

De afspraak was snel en accuraat verlopen en het probleem met de computer is naar volle tevredenheid opgelost.

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.