Probleem is niet opgelost

Dit was mijn eerste ervaring met deze organisatie. De HP printer moest opnieuw aangesloten worden op de computer. Dat was al 3,5 jaar het geval maar plots herkende de computer de printer niet meer. Draadloos printen was een probleem. We hebben HP hulp ingeschakeld telefonisch, maar ook dit heeft niet geholpen. Aardige student maar we zijn niet verder gekomen na 1,5 uur. No Cure but Pay.

Prettige jongen, probeerde dingen uit te leggen.

Zie boven! Ga zeker onthouden dat dit een goed adres is als ik problemen heb! Uitleggen aan een digibeet is wel heel moeilijk!!

Netjes en correct behandeld

Mijn pc was verouderd hij heeft niet alles kunnen doen waar ik om vroeg, maar wel een goed advies uitgebracht dus toch maar een nieuwe pc gekocht

Boven verwachting!

De hulp van Dylan was geweldig. Hij kreeg dingen voor elkaar waar ik niet op durfde hopen. Alles weer op orde! Veel dank!!

Naar volle tevredenheid

Snelle en trefzekere actie en, indien nodig, uitstekende "nazorg"!

Prima geholpen.

Alles goed uitgelegd. Rustig. Goed rekening gehouden met mijn “niveau”. Prettig.

Ik ben goed geholpen en de student denkt goed mee.

Ik ben goed geholpen en de student denkt goed mee.

Vriendelijk, handig met computers, maar dat laatste moet ook wel als je computerstudent bent

Prima geholpen. Goede communicatie.

prima gewekt, zonder problemen alles opgelost

Aardige en hardwerkende jonge man, had verstand van zaken en wist na enig gepuzzle precies wat er aan de hand wa. Hij heeft mijn internetverbinding keurig voor elkaar gekregen en ik ben super tevreden over Dylan! Voor herhaling vatbaar.

Perfekt en rustig uitgelegd

Zeer rustig en begrijpelijk geholpen

Goed geholpen

Attente en vriendelijke student in huis gehad die al onze vragen beantwoordde en de computer mooi weer sneller gemaakt heeft.

Snel, vriendelijk, expertise

Heel proffessioneel

Rustig vriendelijk beleefd competent

Zeer prettig man , correct , beantwoorde vragen en gaf goed advies..

Puik!

Goed en duidelijk geholpen

Positief

Opvallend deskundigheid

Heel prettig

Als ik niet snap,dan verliest hij geen geduld en doen we het opnieuw.

Echt super goed !

Hij heft de rust om iets uit te leggen z. Is vriendelijk en deskundig. Heel fijn dat er dit soort mensen zijn. Voelde me respectvol behandeld!!

Zeer deskundig legt alles uit aanrader

Vriendelijk ,deskundig

Uw computerstudent was bijzonder vriendelijk. Vragen die ik als leek stelde beantwoorde hij adquaat en to the point. Ook mocht ik goede adviezen ontvangen.

Geduldig

Vriendelijk, geduldig

Goed en vakkundig inzicht in het probleem en een snel resultaat

Een kundig en rustig persoon met een goed kennis van zaken

kennis en geduld lost het wel op

zelf had ik een onhandige manoeuvre uitgevoerd maar dat is na uitgebreid speurwerk en veel geduld keurig opgelost.

Heel adequaat en vriendelijk!

Ik ben heel goed geholpen, heel vriendelijk. Verbazend om te zien hoe snel Sebastiaan alles deed.

Ik ben perfect geholpen

Ik had problemen met addware die ik zelf niet opgelost kreeg. Bjorn heeft me daar prima en snel mee geholpen

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.