De vraag waar de student voor kwam is niet opgelost.

De student Sebastiaan heeft de klacht niet opgelost. Toe hij kwam kwamen de emails binnen, maar vrijdagmiddag niet voor mij. Nu is het zaterdag en de emails komen weer niet binnen.

Uitstekend!

Was mooi op tijd. Wist mij met mijn vragen heel vlot te helpen. Sympathieke student. Ben super tevreden.

Matthijs heeft mij uitstekend geholpen.

Goed en duidelijk geholpen

Vera heeft mij goed, duidelijk en vlot geholpen met het probleem waar ik tegen aan liep met Office 365. Ze heeft niet alleen het probleem opgelost maar mij ook uitleg gegeven. Ik zal haar zeker weer om hulp vragen wanneer dat nodig is.

Heel Goed

Borre Verdoes heeft op mijn oude computers toch windows 11 kunnen installeren. Ik heb daardoor geen nieuwe computer hoeven aan te schaffen

Vriendelijk, geduldig, weet alle problemen op te lossen

Rik is een serieuze en heel gefocuste werker.

Ik vond Rik vriendelijk en professioneel. Hij heeft naar mijn wensen gevraagd en die zoveel als kon uitgevoerd.

TOP!

Hij had in no time mijn mail omgezet, super fijne service!

In 1 woord geweldig. Probleem snel opgelost.

Heb vertrouwen in de toekomst, wanneer ik weer een probleem zou kunnen hebben.

na een week was het probleem weer terug

Duurde lang voordat het probleem gevonden was, vele verschillende routes binnen windows uitgeprobeerd en eentje werkte opeens. Voelde een beetje random aan, zeker nadat het niet meer werkte. Nog een andere afspraak gemaakt maar dat liep mis dus het vertrouwen in dit bedrijf is laag.

Prettige inzet. Veel geüpdatet en opgelost. Prima werk.

Fijn deze vorm van service. Is zeker bevallen.

Kundig en vriendelijk

Heeft mij veel geleerd en was deskundig en vlot

effectief

Na de diagnose weet hij direct hoe hij het moet oplossen. Geenszins een trial and error benadering.

Snel en kundig

APK werd snel en kundig uitgevoerd. Overige vragen zijn naar volle tevredenheid opgelost. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Heel plezierig en ter zake kundig

Zie hierboven

top

vriendelijke jongeman. wel had ik het probleem inmiddels zelf kunnen verhelpen.

Ondanks wat tegenvallers in ons systeem, bleef Rick rustig en ging weg totdat alles het deed! Super

Super!!

In een woord uistekend

Beleefd en zeer kundig

Volgende x weer een afspraak maken

Geen kennis van zaken

Ik had een klein software probleem, maar had na de hulp van computerstudent een PC die helemaal niet meer werkte.

Naar volle tevredenheid geholpen

Meneer heeft 2 problemen op de computer verholpen en 1 op mijn telefoon

Heldere uitleg, ook geduldig en pro actief

Heel goed en professioneel

Gewoon geweldig.

Wat bij Sebastiaan opvalt is de kennis en lost een probleem op

Brian heeft een zeer goed inlevingsgevoel. Een echte PC kenner!!!

Brian Eier luistert eerst goed wat de problemen en wensen zijn. Vervolgens voert hij dat perfect uit, terwijl hij in staat is om toch nog tijdens zijn bezigheden, extra wensen van de klant eraan toe te voegen. Een geweldige vakman!!!!

Mijn vragen beantwoord in herstellende acties...(instellingen)

Voor de mij te grote taakbalk - bij Windows 11pro - vond Rafael de instelling van Windows 10. Ook oplossing voor 'meldingen' rechterkant beeldscherm veranderde instellingen en geen pop ups en geen geluiden meer. Voor de HP Smart printer blijft het op bureaublad bij 2 links omdat de ene app geen verbinding kan maken met mijn account. R. heeft de logo's aangepast ook qua tekst voor mij. Bij printinstellingen HP ENVY 6020e heeft R. gekozen voor NORMAAL papier, en niet HP ColorLok-papier.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.