Aardige jongen, ook erg geduldig!

Was wel een beetje nerveus maar Lucas was heel erg vriendelijk en geduldig.

goed geholpen en snel het probleem gevonden

nick heeft het probleem snel gevonden en opgelost ben zeer tevreden

top gedaan

zeer goed geholpen met diversen computer problemen waar ik niet meer uitkwam

Jammer dat zijn pogingen niet lukten!

Staat hierboven al. Hij heeft van alles geprobeerd, maar na 3 kwartier hebben we een eind aan de sessie gemaakt.

Supersnel en deskundig

Zeer klantgericht en snel

Kennis en geduld

Over Tim ben ik heel tevreden. Is niet voor één gat te vangen en heeft alle geduld met mijn weinige kennis. Problemen opgelost en ik kan weer verder.

Youp is/was een plezierige oplossing van onze printerproblemen!

Een nette en deskundige student, bedankt

Goed geholpen

Vriendelijk en netjes geholpen.

luistert goed, geduldig, bescheiden

Support in situatie waar ik zelf onvoldoende ervaring heb. Is overigens ook vrij complex in deze. Prima werk geleverd. Dank.

door zijn rust en vriendelijkheid heeft hij mij ook rust gegeven

met geduld heeft hij mijn onhandige uitleg van de probleempjes (voor mij problemen) aangehoord en mij gerustgesteld alvorens hij met grote deskundigheid een en ander heeft opgelost

vriendelijk en terzakekundig, bereid de oplossig te vinden en uit teleggen

Wat mij betreft mag Sebastiaan de volgende keer weer komen.

Leuke rustige man met kennis van zaken.

Hij is mij goed van dienst geweest en er zijn geen onbeantwoorde vragen. Dus goed.

Beleefd en een beetje verlegen .

Karel had genoeg kennis in huis om mij te helpen. Was geduldig en als hij iets niet wist had hij een probleem oplossend vermogen.

Mijn ervaring is zeer goed!

Alles uitgevoerd wat nodig was, op een rustige, deskundige manier. Wij zijn zeer tevreden!

Formidabel

Ik vind het altijd heel fijn als Daan 't Vliet komt, hij is zeer bekwaam en vriendelijk, ben weer zeer tevreden.

Prima geholpen door Daan

Wij zijn uitstekend geholpen door Daan.

Aardige jongeman, zeer ter zake kundig.

Hij verhielp mijn probleem met de printer snel en legde uit wat er aan de hand was. Daarna hielp hij mij met een e-mail probleembanken liet mij zien hoe ik foto’s van telefoon op mijn laptop konzetten.

Zeer hulpvaardig

Ik zou hem graag weer inschakelen

Een zeer vriendelijke jongen en beleeft.

Julian heeft er veel verstand van maar voor hem is het vrij simpel en voor mij is het nog steeds niet simpel, ik ben er eigenlijk niet zo veel mee opgeschoten. Maar het ergste vond ik nog wel de afrekening 67,45. Hij is iets meer dan een uurtje bezig geweest + de Computer APK stelde eigenlijk niets voor hij had het binnen een minuut gezien dat dit goed was. En hij komt ook nog eens uit Oud-Beijerland 12 km hier vandaan. Ik heeft wel eens een studente hulp gehad uit zeeland die bijna 2 uur bezig geweest was. toen moest ik rond de 40 euro afrekenen. Dus de volgende keer denk ik er nog wel eens over na om een studente hulp aan te vragen. GR Dirk Bos.

altijd top

Sebastiaan weet de lastigste problemen op te lossen. Kan ook goed uitleggen wat er mis is. Perfect.

bekwaam, snel en vriendelijk

het probleem waar ik hulp voor had gevraagd was binnen 5 minuten al opgelost! toen was er ook nog ruim voldoende tijd voor 2 andere vragen die al wat langer speelden en ook die kon hij snel oplossen. ik ben goed geholpen en zeer tevreden!

S U P E R !

Heldere uitleg en accurate werkwijze + snelle oplossing. Ben dol gelukkig dat de problemen opgelost zijn.

Perfekt geholpen kent zijn vak

Op tijd gekomen vriendelijk zeer goed Geholpen advies gegeven

Goede omgang en ook duidelijk volgens mij zijn de weinige problemen opgelost.

Korte en duidelijk.

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.