Snelle en vakkundige oplossing van mijn computerproblemen.

Daan heeft uitstekend werk verricht. Ik ben onder de indruk van zijn professionaliteit en klantvriendelijkheid. Bovendien is hij altijd stipt op tijd. Ik beveel hem van harte aan.

top

goed beleefd en kennis van zaken

Super deskundig en vriendelijk

Vanmiddag kwam Hakim Walters ons helpen met "dingetjes" die niet helemaal meer jofel liepen op onze laptop en op mijn Apple 13. Het prettige is dat Hakim de stappen uitlegt plus de oplossingen die hij probeert toe te passen. Dat geeft heel veel duidelijkheid bij computerdigibeten zoals wij zijn. Alles loopt nu weer goed en wij zijn zeer tevreden met zijn hulp maar ook hoe hij zich opstelt, deze is vriendelijk en rustig en hij getuigt in zijn genomen stappen en uitleg van een grote deskundigheid. De volgende keer als wij een student nodig hebben vragen wij dan ook absoluut voor Hakim Walters!

Super geholpen

Was geweldig om te zien hoe Daan het heeft opgelost en mij ook nog heeft uitgelegd waar het door kwam

Prima student, wist wat het probleem was.

Ik heb alleen het gevoel dat hij maar 20 minuten binnen is geweest en 50 min gerekend heeft.

Geweldig, helemaal 0.K.

Heeft zeer goed geholpen en ook mij op voor mij bruikbare programma's gewezen en aangebracht.

helemaal fantastisch.

ben blpj mee via mobiel mijn laptop weer in orde . bedankt groeten MARTIEN.

Niet alleen is mijn probleem opgelost, maar er is ook uitgelegd wat er gedaan is, en op welke manier.

keurig nette en deskundige jongen

keurig nette en deskundige jongen

Sebastiaan is aardig, beleefd en zeer bereidwillig.

Voortreffelijk !

Sebastiaan is vriendelijk, geduldig, hij snapt het probleem en graaft net zo diep tot hij het heeft opgelost.

Prima geholpen

prima en deskundig geholpen

nam voortdurend de tijd om alles uit te leggen en ook zeer handig in het verhelpen van de problemen. ben bijzonder goed geholpen en beveel hem ten zeerste aan om problemen met computers en beeldschermen op te lossen.

uitstekend

alles gegaan zoals het moest

snel en deskundig

Het probleem waar ik tijden mee worstelde in 19 minuten opgelost!

zeer professionele student wist veel

zeer goed en professioneel geholpen wist alles goed te repareren en uitleg zeer goede student voor herhaling vatbaar

Volgende keer zeker weer doen.

Daan heeft mij snel en efficient geholpen. Ben blij met het resultaat.

Een oplossingsgerichte Computerstudent

Tijmen heeft mijn proble(e)m(en) naar volle tevredenheid opgelost. Met veel opstartproblemen zoals er niet in kunnen komen, toch op perfecte wijze tot de kern gekomen. Obstakels worden door hem vernietigd met een perfect eindresultaat. Een computerstudent die zijn vak kent. Top.

goede uitleg,super

Goed!

uitstekend

Nick heeft alles doorgelopen en een paar aanpassingen in overleg met mij gedaan. Hopelijk krijgen hierdoor geen meldingen meer van de provider.

Snel en goed!

Eerder erg snel en goed geholpen door Sebastiaan bij het installeren van diverse programma's op de refurbished desktop van Computercenter. Sebastiaan was zeer vriendelijk en nam ons stap voor stap mee in het installeerproces. Nu liep ik tegen ( voor mij) een probleem aan. Contact opgenomen met Sebastiaan en zo bij Computerstudent terecht gekomen. Direct een telefonische afspraak en daarbij "mijn" probleem verholpen door Sebastiaan. Super bedankt! Als ik in de toekomst weer en probleem tegenkom weet ik waar ik mij moet melden voor hulp! Vriendelijke groet, Peggy van Bekkum

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Het maken van een afspraak kostte wat moeite, maar toen hij er eenmaal was heeft hij ons heel fijn geholpen en ons probleem opgelost. Ik neem de volgende keer zeker weer contact op.

Kundig

Is op tijd vriendelijke student

Super vriendelijk en behulpzaam

Hij heeft er alles aan gedaan, maar ons helaas niet kunnen helpen. Toch als fijn ervaren en tevreden. Koen is prettige jongen is de omgang.

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.