Kundig en beleefd!

Sebastiaan komt altijd heel snel, en brengt altijd weer orde in mijn chaos. Dat doet hij op een prettige begrijpelijke manier. Ik ben altijd blij als hij weer komt.

prima ervaring met online begeleiding

Een snelle correcte kundige wordpress student was mij zeer behulpzaam

snel, efficient en correct. Misschien nog wat meer begrip voor de notoire digibeet

Ik weet niet wat er in jullie administratie is misgegaan maar ik had een online-interventie gevraagd. Om problemen te voorkomen heb ik de afspraak met huisbezoek toch door laten gaan. Ik had ook wat problemen met mijn nieuwe telefoon en die zijn daardoor ook direct opgelost.

Hij heeft me prima geholpen

Aardige en klantgerichte student. Hij wist wat hij deed en heeft het goed uitgelegd. Alles werkte. HElaas is er daarna weer iets mis gegaan, maar dat ligt waarschijnlijk niet aan hem.

heel goed

blij dat ik zo goed geholpen ben door sebastiaan

heel goed

blij dat ik zo goed geholpen ben door sebastiaan

Hij weet echt alles en het gaat bliksemsnel!!

Altijd vrolijk, beleefd, eerlijk......

Hij weet echt alles en het gaat bliksemsnel!!

Altijd vrolijk, beleefd, eerlijk......

geweldig geholpen!!!

leuke knul

geweldig geholpen!!!

leuke knul

Zo snel en correct helemaal SUPER

Ik ben buitengewoon tevreden.

Niets leek meer normaal te werken op mijn computer. Een probleem met de muis en het toetsenbord en met het opstarten van programma's, Nu doet hij weer probleemloos.

Ik ben buitengewoon tevreden.

Super goed geholpen

Zeer vriendelijke maar bovenal kundige student, probleem was snel opgelost, heel blij mee.

Super goed geholpen

Wederom snel en goed geholpen.

Goed!!!!!!!

Wederom snel en goed geholpen.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?