Wederom snel en goed geholpen

Student Tim had juiste kennis

student had veel ervaring

prina

Ben blij met 'mijn' computerstudent

Sebastiaan reageert altijd supersnel en staat vrijwel altijd direct voor me klaar. Lost al mijn pc-problemen kundig op. Ben dus zeer tevreden.

5 sterren

5 sterren

Sebastiaan ging heel voortvarend te werk, heeft alles heel goed uitgelegd, heel deskundig en accuraat.

Geweldig!!!!!

Daniel is in mijn optiek een zeer kundig persoon die weet waarmee hij bezig is. ook mijn printer heeft hij weer vakkundig aan de praat weten te krijgen. Hij legt alles heel goed uit en heb zelf ook notities kunnen maken zodat ik het niet vergeten kan. Sinds ik lid ben heb ik altijd hele goede studenten gehad. Ze hadden ook alle drie geduld en dat stel ik zeer op prijs. Chapeau!!!

Uitstekend.

Mijn moeder heeft weer wat meer vertrouwen in de (digitale) mens. En ze kan weer printen!

Perfect en vriendelijk

Heel goed en duidelijk geholpen

wij zijn heel tevreden

wij zijn heel tevreden over Yvar, het kan niet beter. Volgende keer nemen we weer contact met u op, mocht dat nodig zijn. met vriendelijke groet, berry de kort

Erg aardig luistert goed, goede oplossingen en tips, ben erg tevreden

Tim is erg geduldig ik ben al wat ouder en heb moeite om alles meteen te snappen, maar dit ging prima. Fijn alles opgelost, goede tips ga ik uitvoeren.

buitengewoon

IK B EN HEEL FIJN GEHOLPEN.!

Snel op tijd en accuraat

Deskundige student en legt goed uit

We zijn er blij met Cars Lansink en hij heeft ons erg geholpen. Bedankt daarvoor.

Hij heeft ons erg geholpen. Dank daarvoor.

en bikkel

niet nodig

Perfect geholpen

Al mijn problemen zijn opgelost

Weet waar hij mee bezig is en heeft er echt verstand van. Top

Prima. Aardige jongen, klantvriendelijk en professioneel.

Prima. Aardige jongen, klantvriendelijk en professioneel.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?