Denkt mee met wat ik wil.

Positief!

helemaal oké

helemaal oké

correct - to the point en eerlijk

Computer gehackt en als 75-jarige lijkt het als een volledige inbraak en diefstal van je ego, j durft NIETS meer, dat is een heel vervelend gevoel. De computerstudent weet meer dan de hacker en wordt er niet nerveus van. De student nam alle tijd om mij aan te horen en om de juiste stappen te zetten om het hack-probleem op te lossen. Vanwege de langzame pc. (2016 !) nam de herstart enkele uren in beslag en na afloop daarvan met telefonische ondersteuning gekomen tot de gewenste oplossing.

Prima, probleem opgelost en een goed gevoel achteraf!

Geweldige man

En top ervaring om door hem geholpen te worden

Zeer behulpzaam en adequaat.

Ik ben in zeer korte tijd geholpen door een vriendelijke heer.

Perfecte service

De student was vriendelijk en heeft mij perfect geholpen, alles doet het weer.

Vakkundig en snel

Rustige medewerker die alles goed uitlegt en snel en vakkundig zijn werk doet.

een goede student

ik ben goed geholpen

Geweldig geholpen!

Mijn eerste ervaring met Uwcomputerstudent.nl Echt geweldig en snel geholpen. Ze hebben nog veel meer voor me gedaan dan dat eerst mijn vraag was. Aanrader!

fijne hulp

Heel goed geholpen.

Nette presentatie, leuke jongen en prima werk.

Probleem opgelost

Prettig contact, deskundig en service-klantgericht!

Snel, deskundig en aardig.

Heeft me goed geholpen. Een ding: een schoon overhemd zou ik wel aanbevelen. Was ruikbaar nodig.

spontaan , vriendelijk , vlotte kerel

voor een leek te snel maar oke HD j p lips

PRIMA EN SNEL

zie boven

Prima professioneel en communicatiefvaardig!

Mees weet mijn digibetische kennis prima te vertalen naar zijn computerbrein.

Jong en je weet wat.

Mijn vragen zijn prima opgelost door de Computer - student. M.v.g. WIL Sluiter.

Slechte ervaring met dit bedrijf

Student heeft geen IT achtergrond en moest via zoeken en derden zoeken naar een oplossing voor het probleem. Dat kostte heel veel tijd en dus ook geld. Uiteindelijk werd de harde schijf schoongeveegd, waarop zeer kwetsbare bestanden. Resultaat: een wirwar van systeem- en andere bestanden op mijn externe harde schijf en veel geld kwijt. Van de regen in de drup. Het bedrijf propageert kwaliteit te leveren, die ervaring heb ik totaal niet. Op geen enkel vlak. Ook op schriftelijke klacht wordt niet gereageerd. Nooit meer Computerstudent.

Prima geholpen met duidelijke uitleg

Prima ervaring

Thijs was zo behulpzaam en zorgde ervoor dat de printer werkte voordat hij vertrok

Ik ben uiterds tevreden

Een vriendelijke jongen en zeker bekwaam.

Rustig, kan luisteren, en zeer deskundig in computergebruik!

Ik heb best tevreden over de hulp, die veelal boven mijn pet gaat. Dat is de reden dat, hoewel ik toch behoorlijk vaak en lang achter een computer heb gezeten, een beroep doe op de computerstudent.

super goed

ik ben overal mee geholpen en goed ingelicht en hij heeft alles na wens uit gevoerd

punctueel en efficiënt

vriendelijke en bekwame 'student'. ik was onder de indruk van zijn vaardigheden op zo'n jonge leeftijd. En bovendien zeer vriendelijk.

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.