vriendelijk en terzakekundig, bereid de oplossig te vinden en uit teleggen

Wat mij betreft mag Sebastiaan de volgende keer weer komen.

Leuke rustige man met kennis van zaken.

Hij is mij goed van dienst geweest en er zijn geen onbeantwoorde vragen. Dus goed.

Beleefd en een beetje verlegen .

Karel had genoeg kennis in huis om mij te helpen. Was geduldig en als hij iets niet wist had hij een probleem oplossend vermogen.

Mijn ervaring is zeer goed!

Alles uitgevoerd wat nodig was, op een rustige, deskundige manier. Wij zijn zeer tevreden!

Formidabel

Ik vind het altijd heel fijn als Daan 't Vliet komt, hij is zeer bekwaam en vriendelijk, ben weer zeer tevreden.

Prima geholpen door Daan

Wij zijn uitstekend geholpen door Daan.

Aardige jongeman, zeer ter zake kundig.

Hij verhielp mijn probleem met de printer snel en legde uit wat er aan de hand was. Daarna hielp hij mij met een e-mail probleembanken liet mij zien hoe ik foto’s van telefoon op mijn laptop konzetten.

Zeer hulpvaardig

Ik zou hem graag weer inschakelen

Een zeer vriendelijke jongen en beleeft.

Julian heeft er veel verstand van maar voor hem is het vrij simpel en voor mij is het nog steeds niet simpel, ik ben er eigenlijk niet zo veel mee opgeschoten. Maar het ergste vond ik nog wel de afrekening 67,45. Hij is iets meer dan een uurtje bezig geweest + de Computer APK stelde eigenlijk niets voor hij had het binnen een minuut gezien dat dit goed was. En hij komt ook nog eens uit Oud-Beijerland 12 km hier vandaan. Ik heeft wel eens een studente hulp gehad uit zeeland die bijna 2 uur bezig geweest was. toen moest ik rond de 40 euro afrekenen. Dus de volgende keer denk ik er nog wel eens over na om een studente hulp aan te vragen. GR Dirk Bos.

altijd top

Sebastiaan weet de lastigste problemen op te lossen. Kan ook goed uitleggen wat er mis is. Perfect.

bekwaam, snel en vriendelijk

het probleem waar ik hulp voor had gevraagd was binnen 5 minuten al opgelost! toen was er ook nog ruim voldoende tijd voor 2 andere vragen die al wat langer speelden en ook die kon hij snel oplossen. ik ben goed geholpen en zeer tevreden!

S U P E R !

Heldere uitleg en accurate werkwijze + snelle oplossing. Ben dol gelukkig dat de problemen opgelost zijn.

Perfekt geholpen kent zijn vak

Op tijd gekomen vriendelijk zeer goed Geholpen advies gegeven

Goede omgang en ook duidelijk volgens mij zijn de weinige problemen opgelost.

Korte en duidelijk.

Snelle en vakkundige oplossing van mijn computerproblemen.

Daan heeft uitstekend werk verricht. Ik ben onder de indruk van zijn professionaliteit en klantvriendelijkheid. Bovendien is hij altijd stipt op tijd. Ik beveel hem van harte aan.

top

goed beleefd en kennis van zaken

Super deskundig en vriendelijk

Vanmiddag kwam Hakim Walters ons helpen met "dingetjes" die niet helemaal meer jofel liepen op onze laptop en op mijn Apple 13. Het prettige is dat Hakim de stappen uitlegt plus de oplossingen die hij probeert toe te passen. Dat geeft heel veel duidelijkheid bij computerdigibeten zoals wij zijn. Alles loopt nu weer goed en wij zijn zeer tevreden met zijn hulp maar ook hoe hij zich opstelt, deze is vriendelijk en rustig en hij getuigt in zijn genomen stappen en uitleg van een grote deskundigheid. De volgende keer als wij een student nodig hebben vragen wij dan ook absoluut voor Hakim Walters!

Super geholpen

Was geweldig om te zien hoe Daan het heeft opgelost en mij ook nog heeft uitgelegd waar het door kwam

Prima student, wist wat het probleem was.

Ik heb alleen het gevoel dat hij maar 20 minuten binnen is geweest en 50 min gerekend heeft.

Geweldig, helemaal 0.K.

Heeft zeer goed geholpen en ook mij op voor mij bruikbare programma's gewezen en aangebracht.

helemaal fantastisch.

ben blpj mee via mobiel mijn laptop weer in orde . bedankt groeten MARTIEN.

Niet alleen is mijn probleem opgelost, maar er is ook uitgelegd wat er gedaan is, en op welke manier.

keurig nette en deskundige jongen

keurig nette en deskundige jongen

Sebastiaan is aardig, beleefd en zeer bereidwillig.

Voortreffelijk !

Sebastiaan is vriendelijk, geduldig, hij snapt het probleem en graaft net zo diep tot hij het heeft opgelost.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?