Vriendelijk, kundig en snel geholpen. Heel fijn!

Naast een lastig probleem met Microsoft hebben we meteen mijn hele verlanglijst met vragen afgewerkt in een uurtje. Dankjewel Daan!

Super fijn geholpen!

Super snelle reactie! En snel geholpen!

Keurig op tijd. Topper.

Top. Gezellig en kundig.

mijn probleem is door uw student prima opgelost

Top student

Als computer Center Arnhem slim is nemen ze hem in dienst. De laptop die zij geleverd hebben was verkeerd ingesteld. In de winkel werkte hij prima maar thuis totaal niet. Lag aan mijn netwerk? Jelte computer student is bij mij thuis aan de gang gegaan en heeft de juiste instellingen gedaan en laptop werkt prima. Al met al na een paar weken kan ik er eindelijk mee werken.

Prettige jongen heeft mijn goed geholpen. Wordt ik blij van .

Met mijn beperkte kennis goed geholpen

Ofschoon ik met de eerste computers met Dos ben opgegroeid heb ik geen kennis van programmeren. Ik maak gebruik van bestaande programma's en zelfs dat lukt niet altijd, zoals nu in dit geval, Ik ben blij geholpen te zijn al is het op afstand.

Terzake kundig iemand

Ik heb Timen al eerder voorgedragen voor de Nobelprijs informatiekunde. Alleen die bestaat (nog) niet. Maar kun je iemand nogmaals voordragen?

wist van alles

Hij wist de fout van mijn printer op te lossen heel goed

Arun heeft uiterst vriendelijk competent en snel de problemen opgelost

Zoals boven gezegd. Ik ben uiterst tevreden. Betsy Raymakers

Prima. Compliment

Prima geholpen door Julian Vleesenbeek. Ook eerdere ervaringen waren perfect. Goed initiatief Hoop er nooit meer gebruik van te maken maar zal zeker niet twijfelen als ik weer hulp nodig heb.

Problemen zijn in een handomdraai opgelost

Ik had er een zooitje van gemaakt. Nu staat alles weer ordelijk in mijn computer. Een pak van mijn hart, moet ik zeggen!

Buitengewoon positief

Een jongen met alle begrip voor en geduld met een relatief digibeet persoon.Hij heeft mij fantastisch op weg geholpen.

Prima geholpen

Gewoon goed!

Alle problemen opgelost.

Hij heeft er alles aangedaan mijn pc weer naar behoren te laten werken.

Thijs kwam zag, en zeer snel was mijn nieuwe computer. geïnstalleerd!

Thijs installeerde niet alleen mijn nieuwe computer en downloaden de USB stick, maar gaf daarbij ook uitleg over hoe het werkt!!! Dank beveel Thijs

Vakkundig.

Probleem vakkundig opgelost.

Prima analyse gemaakt van het probleem

Geeft goede uitleg, zowel verbaal als door te tonen waar hij mee bezig is. Op basis van zijn analyse van het probleem volgen we zijn advies op, namelijk contact opnemen met onze internetprovider. Contact als heel prettig ervaren.

Max Assies heeft ons vriendelijk en deskundig geholpen

Max was keurig op tijd, begreep onze computer vragen, heeft kundig de nodige handelingen gedaan en uitleg gegeven.

prima en deskundig

snel gewerkt

Jesse is een vriendelijke jongen netjes en beleefd zegt precies wat hij gaat doen en hij betrekt mij erbij heeft ook verstand van zaken

Snel vakkundig open mind

Bovenstaande zin dekt de lading voldoende

Wij zijn ontzettend tevreden over Arun die ons heeft geholpen met de telefoon. Erg vriendelijk en alles goed uitgelegd. En alles staat netjes op de nieuwe telefoon. Niets anders dan complimenten voor Arun. Groetjes Hans en Diena Roben

voor mi een10+

mijn eerste ervaring voor de eerste maal met uw student ben ik heel tevreden alles verteld over de printer kalm en rustig vriendelijk ben 93 jaar werk nog graag met mijn computer

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.