Teleurstelling achteraf.
Mijn vraag was inderdaad het vervangen van een modem, en het opnieuw aansluiten van de link op de BGG, waardoor internet ook in het gehele huis werkt. Dat is perfect gedaan!
Als internet ook nog eens sneller werkt, dan is een redelijke fooi geheel op zijn plaats. Dit te meer, omdat mijn vrouw (60) en ik (62) niet opgegroeid zijn in een digitaal tijdperk maar volledig van deze modernisering afhankelijk zijn.
Het zal stom klinken, maar ík weet dan van te voren niet wat voor een éxtra gevolgen het aansluiten van een nieuw modem heeft. Want daar kom ik pas achteraf achter...Ik ben daarvoor ook niet opgeleid, dus vragen van míjn kant zullen niet direct helder zijn.
Zo'n 3 uur later kan ik dan zeggen, dat de verbinding met de thermostaat verbroken is (maar ik weet, dat dit een moeilijke verbinding is). Maar mijn printer geeft óók aldoor de melding, dat die niet is aangesloten. En de móet op een of andere manier met het modem te maken hebben. Maar ík weet niet hóe! Maar misschien kom ik nog méér tegen?
Voeg ik hieraan toe, dat de afspraak kwart voor drie was, en dat ik pas ruim een half uur later een telefoontje krijg dat de afspraak vier uur wordt, dan moet ik achteraf zeggen dat ik over het geheel niet volledig tevreden ben. Sorry. Ik vergeet daarbij dus niet, dat internet veel sneller werkt, en in het gehele huis bereikbaar is.
Aanbevelen? Ik zeg "ja" in de hoop, dat ervan geleerd wordt.
John van Wieringen.