het actuele probleem is adequaat verholpen

het actuele probleem is adequaat verholpen

Super!!!!!

Hij begreep direct wat ik allemaal bedoelde en deed er wat mee. Was blij met hem. ook geholpen met systeem in mijn mobiel van onze deurbel in de flat.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Slechte ervaring met een niet erg geïnteresseerde student.

Beste, Student was weinig begripvol en kon zich niet indenken in onze wereld als 80 jarige. Uiteindelijk is het probleem niet opgelost waarvoor hij kwam. Heeft nog wel enkele andere dingen gedaan. Vind de prijs van €116,00 veel te hoog. D.Schmidt

goed gewerkt !~

Mats werkt serieus en ook snel en met kennis van zaken. Problemen worden creatief opgelost. Helaas had hij nog geen ervaring met het overzetten van PhotoShop. Dat is helaas niet helemaal goed gegaan. Mats kan contact met me opnemen voor een nieuwe afspraak.

Top geweldig

Rustige plezierig in contact

Iemand die veel van computers weet; voor mij niet te volgen maarja daar heb ik jullie dan ook voor.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Toine is vriendelijk, persoonlijk, stelt zich helpend op, doet uit zichzelf extra dingetjes en vraagt daarvoor eerst toestemming. Hij werkt zeer snel en ik krijg de indruk dat ik door een echte prof geholpen ben.

Grote klasse

Ik ben heel erg blij dat Mats mij geholpen heeft, hij heeft alles netjes over gezet. en hij is ook nog sympathiek super. ik ben heel blij jullie hulp dank je wel. Mvg Christina Bujok

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Deskundig alle problemen opgelost.

Alles opgelost

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Voor sommige vragen wel ervaring maar installatie van de printer muslumt

Het installeren van Microsoft Office was zo gebeurd. Het installeren van de printer op beide laptops is mislukt. Hij bleef eindeloos zoeken naar een oplossing om na ruim een uur te zeggen dat de printer te oud was voor installatie. Dat heeft de totale kosten nadelig beïnvloed! De student communiceerde matig

Zeer kundig

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Zeer hulpvaardig, snel van begrip, empatisch

Alle vragen werden door Sebastiaan snel opgelost

Alles perfect uitgevoerd

Sympathieke jongeman die alles goed en deskundig heeft geinstalleerd wat ik gevraagd heb.

Prettige ondersteuning

Deskundig en prettig geholpen.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

deskundig persoon die snel werkt met veel ervaring

duidelijke uitleg en behulpzaam

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Uitstekend maar hij had me van te voren wle mogen zeggen dat ik de ESET voor bedrijven nodig had ($)

ESET voor bedrijven is ca 220 per jaar en dat vind ik wel erg duur voor een home computer. Maar zijn kennis en vaardigheden waren uitstekend en hij heeft me wel degelijk geholpen.

Bekwaam en vriendelijk

Heeft mij uitstekend geholpen en mijn probleem opgelost.

vriendelijk, rustig en ter zake kundig

vriendelijk, rustig en ter zake kundig

Bekwaam

Prettige benadering en probleem verholpen en nog wat extra adviezen.

Fantastisch!!!!!

Geweldig, sympathieke jongen die heel snel mijn “problemen” opgelost had.

Prima advies

Ik kreeg prima advies. Onze computerstudent kwam er al heel snel achter dat een upgrade van Windows niet mogelijk is op onze computer omdat de ingebouwde processor de nieuwe versie van Windows niet kan ondersteunen; de processor is al meer dan 15 jaar oud. Desgevraagd kreeg ik prima advies over het kopen van een nieuwe pc/laptop en ook over een office pakket.

prettig contact.

Daniel Koomen heeft alle moeite gedaan om problemen op te lossen en het is gelukt.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Vriendelijke jongen, die het probleem redelijk snel wist op te lossen.

Tim is supergoed!

Tim is gezellig, empathisch, intelligent, maar bovenal zeer bekwaam. Ik hoop hem nu een heel lange tijd niet nodig te hebben, maar als er wat is, mag hij komen!

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?