enorm veel van Marijn geleerd

Ik ben bijna 73 Zoveel aan Marijn gehad !

Zeer competente en aardige jongeman

Ondanks fikse problemen op m’n laptop ben ik goed geholpen. Ook goede adviezen.

Ik ben goed geholpen

Ik ben uit de nood geholpen door een bekwame student

Leuke jongen die mij goed heeft geholpen, Top

Een zeer beleefde adequaat reagerende persoon met geduld en aandcht voor de gepresenteerde problemen

Jordy heeft diverse problemen snel opgelost. Een probleem was hardnekkig en heeft hem veel tijd gekost, vooral wachten op de oude en trage computer. Toch heeft hij het niet opgegeven. Ook toen achteraf, na vertrek, bleek dat het nog niet definitief was opgelost, heeft hij online nog een uur meegewerkt aan het definitief oplossen van het probleem. Samenvattend wij zijn zeer tevreden. Jordy mag bij een volgende gelegenheid zeker nog eens komen helpen. Ook fijn dat de organisatie ons toch wilde helpen al liggen we buiten hun werkgebied. Communicatie over extra kosten daarvoor vooraf was helder en eerlijk.

Niet tevreden

11 uur afgesproken niet gekomen, gebeld en was er toen om 12 uur. Veel dingen veranderd , waarvoor hij geen toestemming vroeg. Moest terugkomen omdat de email niet werkte, waarvoor hij de eerste keer was gekomen. Moest de tweede keer weer betalen een flink bedrag van € 208,00.

Fantastisch, snel, duidelijk en vriendelijk.

Hopelijk blijft alles nu goed werken. Zo niet: dan bel ik Tijmen.

prettig en ter zake kundig

Vrij lastige job, vreesde ik al, het omzetten van een oud Windows Live mail programma met vele bestanden en mappen en submappen naar Thunderbird en dan naar een nieuwe laptop. Daarnaast ook muziek omgezet.

Dan heeft mij snel en goed geholpen. Bijzonder vriendelijke jongen

Prima service. Vriendelijk en efficiënt werk verricht. Heldere uitleg

Informatie staat hierboven. Heel tevreden met de service

Computerstudent heeft slechts weinig kunnen betekenen

Mijn computervraag ging over mijn (gehackte) NAS (QNAP), de verbinding daarmee en het maken van een backup ervan. Daarnaast had ik een vraag over WordPress en het overbrengen en operationeel maken van een bestaande website bij een provider naar mijn locale PC. Het ongedaan maken van de hacking (= DEADBOLT encryptie) had ik al geaccepteerd als zijnde onmogelijk. Als oplossing voor naar de toekomst toe wilde ik een SSL-verbinding (https://) kunnen instellen naar mijn NAS maar dat lukte niet, en dát had ik wél verwacht. Teleurstellend! Verder wilde ik in de toekomst een backup kunnen maken van de content op mijn NAS, maar ook dat is niet gelukt. Tot slot wilde ik een bestaande website-content bij een provider repliceren naar mijn locale PC én locaal operationeel maken en ook dat is niet gelukt.

Komt op tijd, geeft goed advies, blijkt goed op de hoogte en deskundig - kortom deze student was heel waardevol voor mij als computerhulp...

Aardig en duidelijke uitleg

Aardig en duidelijke uitleg

Deskundig, vriendelijk, efficiënt

Deskundig, vriendelijk, efficiënt.

Super goed en snel geholpen, kundige jongen.

Super gelopen snel ter plaatsen en wist goed en snel het probleem op te lossen.

nam contact op zoals vermeld, deed er moeite voor, kwam op tijd, en deed zijn werk uitstekend

Per ongeluk kwam ik in contact met uw computerstudent. Dat was wel een veen dingetje, maar daar kon Sebastiaan niets aan doen. Ik ben al jarenlang lid van Studentaanhuis, maar omdat ik via google zocht naar het nummer en toen zag dat je ook online kon afspreken, heb ik niet opgelet. Nou ja, het is wel weer een waarschuwing. Desalniettemin heeft Sebastiaan uitstekend gewerkt. Hij belde mij binnen 24 uur, omdat ik niet thuis was, mailde hij me, gaf afspraakmogelijkheden door, belde me op mijn verzoek op om de afspraak te bevestigen, kwam op tijd, en heeft me in een half uur uitstekend geholpen. Hij krijgt van mij een 9

Prettig en goed geholpen!

Fijn geholpen door Luko. NAS geïnstalleerd, ingericht en beveiligd. Blij mee.

Een vlotte sociale kundige jongeman.

Andreas heeft ons heel kundig met onze problemen geholpen, onze complimenten. Ik hoop wel dat hij zijn fooi krijgt. de rekening was 88,45, wij hebben er 95 van gemaakt maar dit is nog niet afgeschreven.

perfect geholpen

op een manier die voor mij duidelijk was is voor mij alles overgezet op mijn nieuwe tablet

Noah is zeer professioneel, snel en aardig.

Het probleem met de software op mijn computer was opgelost en ik heb nog een paar goede tips gekregen.

geweldig

vanmorgen opgestart en fecabook is terug dank je wel.

Het was weer een perfecte behandeling door Daan.

n.v.t

Aardige student

Ik vind jullie wel erg duur geworden, dat is wel een belemmering om jullie nog eens te vragen

Had er wel verstand van. Maar helaas is het niet opgelost dat is jammer.

uitmuntend

beleefd persoon

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.