Rustig, sympathiek, geduldig

Het was voor mij de eerste keer dat ik via de telefoon een afspraak maakte (ik had al eerder goede ervaringen gehad met een bezoek aan huis), en dat veel beslist niet tegen. Ik was van tevoren bevreesd hoe een en ander zou verlopen, of het allemaal niet te snel zou gaan, want op mijn leeftijd (75) is het erg belangrijk dat men geduld heeft met mensen die, vooral op het vlak van de computer, meer tijd nodig hebben om alles te begrijpen. En dat kwam helemaal in orde door de drie eigenschappen van Tim (tijdens een gesprek van 70 minuten!). die ik hierboven heb ingevuld: rustig, sympathiek, geduldig. Ik kan iedereen die al iets ouder is en ook wil "meedoen", aanraden met student aan huis in zee te gaan, of het nu aan huis of telefonisch is. Beslist tot een volgende keer!

Er valt niets op aan te merken.

De student vraagt naar het euvel en gaat dan rustig aan het werk om dit op te lossen. Vraagt naar de gebruikersnaam en het wachtwoord van de KPN Box en het probleem is opgelost.

Zeer goed afgehandeld

Christian was perfect op tijd. Heeft de laptop klaargemaakt en duidelijk antwoord oo vragen gegeven. Ook advies over gebruik vd laptop. Top.

Zijn heel goed

Zijn zeer goed het werk is goed uitgevoerd

vriendelijk, betrouwbaar, vakkundig

Sebastiaan is echt een topper!

Jong en oud ging goed samen.

Als 85 jarige voelde ik mij als de opa die hulp nodig had en waarschijnlijk voelde uw student dit ook met als gevolg een fijne samenwerking en oplossingen voor bijna alles wat op ons pad kwam.

Uitstekend geholpen!

Tijmen wist meteen waar het om ging; (APK keuring na mogelijke fraude poging). Alle bestanden zijn nagezien en opgeschoond. Er zijn twee mogelijk verdachte files, bestanden gevonden. Deze zijn verwijderd. Buiten dat zijn enkele 'vreemde' bestanden verwijderd, welke ik niet herkende e/o gebruikt werden. Tijmen heeft ook op mijn verzoek geholpen om m'n Apple ID te wijzigen. Nogmaals hartelijk dank voor jouw/ jullie hulp en adviezen.

uitstekend

heel behulpzaam en duidelijke uitleg gekregen alles goed geinstalleerd voor een digibeet als ik was hij heel duidelijk fijn iemand om hulp te verlenen met mobiel /internet

Netjes op tijd, rustige uitleg en deskundige

Denkt mee met wat ik wil.

Positief!

helemaal oké

helemaal oké

correct - to the point en eerlijk

Computer gehackt en als 75-jarige lijkt het als een volledige inbraak en diefstal van je ego, j durft NIETS meer, dat is een heel vervelend gevoel. De computerstudent weet meer dan de hacker en wordt er niet nerveus van. De student nam alle tijd om mij aan te horen en om de juiste stappen te zetten om het hack-probleem op te lossen. Vanwege de langzame pc. (2016 !) nam de herstart enkele uren in beslag en na afloop daarvan met telefonische ondersteuning gekomen tot de gewenste oplossing.

Prima, probleem opgelost en een goed gevoel achteraf!

Geweldige man

En top ervaring om door hem geholpen te worden

Zeer behulpzaam en adequaat.

Ik ben in zeer korte tijd geholpen door een vriendelijke heer.

Perfecte service

De student was vriendelijk en heeft mij perfect geholpen, alles doet het weer.

Vakkundig en snel

Rustige medewerker die alles goed uitlegt en snel en vakkundig zijn werk doet.

een goede student

ik ben goed geholpen

Geweldig geholpen!

Mijn eerste ervaring met Uwcomputerstudent.nl Echt geweldig en snel geholpen. Ze hebben nog veel meer voor me gedaan dan dat eerst mijn vraag was. Aanrader!

fijne hulp

Heel goed geholpen.

Nette presentatie, leuke jongen en prima werk.

Probleem opgelost

Prettig contact, deskundig en service-klantgericht!

Snel, deskundig en aardig.

Heeft me goed geholpen. Een ding: een schoon overhemd zou ik wel aanbevelen. Was ruikbaar nodig.

spontaan , vriendelijk , vlotte kerel

voor een leek te snel maar oke HD j p lips

PRIMA EN SNEL

zie boven

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?