In orde

Bekwaam betrouwbaar

Prima service, vriendelijk.

Het was prettig dat hij zo snel kon komen en het probleem snel verhielp. Had ook goede adviezen. N.B. Ik beveel nooit aan.

Beleefde jongeman die het probleem in no time gevonden had

Super tevreden met Jordy

Jordy heeft de problemen super opgelost!

snel, met consideratie, service gericht, vriendelijk en efficiënt.

heel goede ervaring

Wij zijn zeer tevreden over onze ervaring met uw student Koen

perfect

De student heeft mijn probleem perfect opgelost. Ik heb er in eerste instantie iemand na laten kijken die ervaring heeft met computers, maar na anderhalfuur heeft hij moeten zeggen dat het probleem door hem niet opgelost kon worden. Daarom alle lof.

zeer corekt behandelt en naar wens op gelost

De af spraak was goed , de behandeling was heel goed ben zeer te freden over de student mijn dank is heel groot dank u wel

Deskundig en vriendelijk.

Reageert binnen enkele uren op mijn verzoek om een afspraak te maken en stond twee dagen later al bij mij op de stoep. Binnen drie kwartier had hij drie problemen opgelost!

uitstekend

Surena heeft mij al eerder geholpen en dat doet hij zeer duidelijk, zodat daar verder mee kan gaan

lastige klus, toch uiteindelijk gelukt

Snel bereikbaar, keurig op tijd, goed geholpen

Erg tevreden!

Fantastisch geholpen

Mijn eerste keer dat ik er gebruik van maakte. Keurige student, vriendelijk, onderhoudend en deed zijn taal professioneel

Goed geholpen, maar advies was niet goed!

Thijs heeft mij goed geholpen. De cartridges van de printer waren leeg. Nieuwe gehaald en aangebracht. Bij de zwarte inkt verliep alles goed. Toen bleek er geen kleur op de print te komen. Dus een nieuwe kleur=cartridge gehaald en aangebracht maar ik zie nog steeds geen kleur op het printwerk. Gaarne advies voor het krijgen van kleur op de printen.

Hij wist alles het ging wel snel.

Goed geholpen, maar lang moeten wachten voor ik werd gebeld

Ik heb 3 keer om assistentie gevraagd (voor verschillende problemen). Geen één keer werd er binnen 24 uur gebeld om een afspraak te maken. Ik moest telkens contact opnemen om te vragen wanneer ik iets te horen kreeg. De laatste keer had ik zelfs na 3 dagen nog niets gehoord. Toen heb ik het maar opgegeven en iemand anders gevraagd. Als er eenmaal een afspraak was gemaakt, werd ik wel goed geholpen. Dat dan weer wel. Maar mijn advies is: als je snel hulp nodig hebt, vraag dan geen assistentie aan Uw Computerstudent.

Vlot en effectief, doeltreffend en beleefd

Wonderbaarlijk positief.

Zeer zeer tevreden

Fabian heeft mij weer fantastisch geholpen. Ik hoop dat hij dat nog lang blijft doen. Hij is uitermate vriendelijk en zeer behulpzaam. Mocht ik jullie hulp weer nodig hebben dan zal ik naar hem blijven vragen :)

Zeer vriendelijke en competente jongeman.mijn probleem was snel opgelost.

Denkt actief mee. Goed en deskundig advies!

Positieve ervaring met Uw Computerstudent. Afspraak kwam makkelijk en snel tot stand. Dienstverlening prettig, duidelijk en pro-actief. Aanrader voor iedereen die wat hulp kan gebruiken op ICT gebied.

Begreep mijn summiere omschrijving van problemen.

Veel van wat ik niet begreep, is mij nu duidelijk.

Tevrden

Netjes geholpen en probleem opgelost

kundig

Daan kwam te laat ( oke kan gebeuren ) maar, hij gaat naar mijn inziens de client eenigzins deels voorbij in zijn werkzaamheden te betrekken en hoe ik/anderen hiermee bij gebaat zal kunnen zijn( hoe marginaal dat mag zijn ). Ik heb vragen moeten stellen zodat ik begreep wat hij heeft gedaan en hoe ik hiermee bij gebaat ben. Met vriendelijk groet Jane

Op al mijn vragen/problemen een oplossing gevonden. Heel fijn!

Aardige en deskundige hulp

Het voor mij nagenoeg onoplosbare probleem met internet werd snel verholpen

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.