een oplossingsgerichte student

B. heeft op een flink aantal manieren geprobeerd een probleem op te lossen. Toch nog niet opgelost. Vervolg zit in de pijplijn

Kundige jonge man

Goed in het werk en plezierig in de omgang.

Helemaal toppie.

Een zeer ervaren knul, en alles was snel opgelost.

Hij heeft me goed en snel geholpen.

Prettig!

Veel kennis maar de afstemming moet beter!

Weet veel van de computer, maar ik wil ook dat wat je doet is afgestemd op mijn vraag en behoefte. Ik hoef niet alle trucs en handigheden die jij zelf gebruikt, daar gaat dan veel tijd in zitten als je dat niet goed afstemt. Ik wil graag het gevoel hebben dat mijn vraag leidend is en dat er naar me geluisterd word. Dat mag echt veel beter! Als je dat hebt oppakt zie ik je graag weer terug want je kunt snel werken en je bent goed bereikbaar.

sympathieke jongeman,heeft alles naar tevredenheid opgelost

heb al 3x gebruik gemaakt van jullie,en ik uiterst tevreden hierover,vooral omdat ze ook dat slap geouwehoer van mij moeten aanhoren. ben een complete leek wat pc betreft en ben blij dat jullie en de studenten er voor ons zijn ,nogmaals bedankt

Vriendelijk en vaardig

Er werd goed geluisterd en de problemen zijn allemaal opgelost. Heel prettig.

accuraat, vriendelijk kennis van zaken, betrouwbaar.

Goede kennis van zaken, accurate, vriendelijke hulp.

Hij heeft niet geholpen

Wel betalen, niet geholpen. Ik had niet het idee dat de computerstudent veel meer kennis had dan ik. Daarbij liep de communicatie stroef.

kundige student.

Met alle kennis probleem benaderd echter niet opgelost.

Vriendelijk en behulpzaam

Bij binnenkomst bleek dat vooraf niet duidelijk was, dat het bij mij om een Macbook ging. (Bij mijn weten heb ik dat bij de aanvraag wel aangevinkt, maar blijkbaar is hier bij de organisatie iets misgegaan) Daarvan was Jesse niet op de hoogte en hij vertelde dat hij hier niet zo veel ervaring mee had, maar dat hij zijn best zou gaan doen. Dat heeft hij dus inderdaad gedaan. Hij heeft het probleem opgelost. Daarnaast nog een paar andere dingen waar ik mee zat uitgelegd. Het contact verliep heel prettig en vriendelijk.

Super geholpen

Prima geholpen met problemen computer, en advies

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daan heeft alles opgelost. Een supertalent!

fantastisch

tijmen weet alles van de pc en vooral de emailinstellingen

Snel, adequaat, vriendelijk.

Problemen snel onderkent en verholpen. Ook wat hij 'in het voorbijgaan' tegen kwam verholpen.

Moeilijk te verstaan

Aardige prima beleefde jongen,niets op aan te merken. Alleen was hij door mijn gehoorschade moeilijk te verstaan

erg teleurgesteld

Het overzetten van het mail priviel van de oude c schijf naar de nieuwe lukte naar 45 minuten niet. Een andere PC helper hat dit naar 10 minuten voor elkaar.

geweldig

Daan doet waar hij voor gekomen is mag de volgende keer weer komen als het nodig is

heel plezierig

Daan is een plezierige student en zeer ter zake kundig. Is zeker aan te bevelen.

toppie

gewoon goed

Zeer ervaren en erg netjes

Zeer vaardig en deskundig werkt netjes . Zeer correct. Echt een aanrader. Wij zijn zeer tevreden

Had alles snel voor elkaar. Was een prettig persoon

Ging heel goed te werk

Heeft me goed op weg geholpen

Heeft me online en aan huis geholpen om m'n bestanden weer terug te kunnen vinden na de upgrade en herinstallatie van Windows 11

Precies gedaan wat ik vroeg

Sympathiek

Vriendelijke, ervaren student!

Duidelijke uitleg en ook in sociaal een vriendelijk persoon.

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.