Gewoon goed!

Alle problemen opgelost.

Hij heeft er alles aangedaan mijn pc weer naar behoren te laten werken.

Thijs kwam zag, en zeer snel was mijn nieuwe computer. geïnstalleerd!

Thijs installeerde niet alleen mijn nieuwe computer en downloaden de USB stick, maar gaf daarbij ook uitleg over hoe het werkt!!! Dank beveel Thijs

Vakkundig.

Probleem vakkundig opgelost.

Prima analyse gemaakt van het probleem

Geeft goede uitleg, zowel verbaal als door te tonen waar hij mee bezig is. Op basis van zijn analyse van het probleem volgen we zijn advies op, namelijk contact opnemen met onze internetprovider. Contact als heel prettig ervaren.

Max Assies heeft ons vriendelijk en deskundig geholpen

Max was keurig op tijd, begreep onze computer vragen, heeft kundig de nodige handelingen gedaan en uitleg gegeven.

prima en deskundig

snel gewerkt

Jesse is een vriendelijke jongen netjes en beleefd zegt precies wat hij gaat doen en hij betrekt mij erbij heeft ook verstand van zaken

Snel vakkundig open mind

Bovenstaande zin dekt de lading voldoende

Wij zijn ontzettend tevreden over Arun die ons heeft geholpen met de telefoon. Erg vriendelijk en alles goed uitgelegd. En alles staat netjes op de nieuwe telefoon. Niets anders dan complimenten voor Arun. Groetjes Hans en Diena Roben

voor mi een10+

mijn eerste ervaring voor de eerste maal met uw student ben ik heel tevreden alles verteld over de printer kalm en rustig vriendelijk ben 93 jaar werk nog graag met mijn computer

Helder en compleet

De student gaf een duidelijke toelichting op de stappen die genomen moesten worden om mijn probleem op te lossen.

Hij is zonder meer erg goed.

Hij is, zonder meer, erg goed. Uitermate rustig en meedenkend en verdient alle te vergeven sterren.

grandioze hulp

Tijmen heeft ons grandioos geholpen. Wat een fijne service.

Daan ‘t Hart is heel snel en vaardig

goede uitleg!

Op afgesproken tijd gekomen ,correcte houding!

Ervaren student

Het enige wat ik er nog over wil schrijven is dat ik voor jullie hoop dat Koen nog maar lang de Computerstudent mag blijven!

Topdeal

Zeer vakkundig geholpen, snel en open voor alle problemen

Zeer vriendelijk en alles werkt weer naar behoren.

beleefd en efficiënt

heeft zijn best gedaan om al mijn vragen te beantwoorden en dat is hem ook gelukt

goed, adequaat, vlot

Daan een perfecte kerel.

Perfect geholpen door Leon

Problemen zijn verholpen en gesprek was aangenaam.

Net persoon en handig vooral. Opa is hartstikke tevreden.

Perfect de vraagstelling koppelen van alle computers en mac's uitgevoerd

Zeer snel contact en aanwezig op locatie binnen 48 uur. Zeer vriendelijk weet van de hoed en de rand . werkt snel en duidelijk. 100 0/0 aan te bevelen

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?