Prettig in de omgang

Duidelijk over wat er moest gebeuren.

Nathan is een leuke, nette en kundige jongen die luisterde naar onze vraag en meteen tot een oplossing kwam. Hij heeft alles goed en snel opgelost.

Geweldig geholpen

Erg kundige en beleefde student. Heeft ons bij al onze vragen vakkundig geholpen en uitleg gegeven.

Hele beleefde competente jongen

Jonathan Kleingeld is een hele beleefde competente IT fan. Geduldig ons geholpen met onze verstrengelde en in de knoop Apple ID’s. Hij heeft ons ook geholpen met de download van software op onze IMac via een Emulator. De moeite om hem in te schakelen! Mvg, Mac

heel tevreden

snel en accuraat! Blij mee!

slecht, komen afspraken niet na.

Donderdag 9 december 2021 jl. assistentie gevraagd met betrekking tot mijn printer welke niet meer via de computer aangestuurd kon worden. Dit was veroorzaakt door internet storing. Nu 19 december 2021, het euvel nog niet opgelost ondanks de vele telefoontjes, e-mails en het definitief door geven van naam van de student die het zou kunnen oplossen. Het verhogen van de voorrijkosten was geen probleem als de student maar gauw langs zou komen. Vanaf donderdag 16 december 2021 wacht ik al op een telefoontje van de student voor een definitieve afspraak. De Slogan binnen 24 uur geholpen is hier niet van toepassing.

Deskundig,enthousiast en vriendelijk.

Yordi reageert snel op een oproep. Hij is sociabel, legt uit wat hij doet en lost het probleem op.

Allemaal goed gelukt, heeft goed zijn best gedaan.

Allemaal goed gelukt, heeft goed zijn best gedaan. Volgende keer wil ik hem weer! Groetjes Nanon

Top.

Josanne heeft al mijn vragen keurig en snel opgelost.

zie onder

Hij kwam wat later, maar netjes gebeld! Begreep dat er in Lansingerland niemand is, vandaar lange wachttijden, vind ik jammer! Hij heeft adequaat uitleg gegeven en probleem opgelost.

Gezellige vriendelijke jongeman

Voor zover ik kan beoordelen heeft hij mijn pc aardig opgeschoond en dat ging in razendtempo. Hij vertelde steeds wat hij aan het doen was. En mijn pc is "beter" dan ervoor.

uitstekend

Prima geholpen

Was zeer terzaken kundig en ook prettig in de omgang.

Serieus en goed

Benopgelucht, dat mijn probleem is opgelost

gewoon goed

Netjes correct duidelijk beleefd

snel geholpen en adequaat

geen omschrijving nodig

Vriendelijk en kennis van zaken

Als ik weer problemen krijg zal ik zeker naar thijmen vragen

Ij hep mijn goed geholpen

Ben te vrede hoe ij mijn hep geholpen je dikke 10 voor Daan

Superfijn!

Superfijn, alles werkt weer naar behoren!

Hij heeft het probleem opgelost

Hij was duidelijk en ter zake kundig, petje af ! En veel dank

Helder

Erg prettige, geduldige en heldere hulp.

Super! Snel en goed!

Al mijn vragen werden binnen 1 uur opgelost. Ook was de tijd tussen aanvraag en uitvoering heel kort. Dank je wel!

Geweldig deskundig en goede antwoorden

Deskundig en efficiënt gaf goedvantwoord op alle vragen en was aardig

Zeer duidelijk en prettig.

Zeer duidelijk en prettig. Een aanrader voor een ieder die vragen heeft.

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.