heel prettig, goed geholpen

Rick heeft gedaan wat de bedoeling was, helder, snel.

super geholpen

Was er vriendelijk en heeft mijn naar wenst geholpen. Als weer wat hebt graag weer Mats. Vriendelijke groet Jos Godschalk

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Alles rustig en goed gedaan

Computer verbeterd

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

goede service, prettig in de omgang

zie hierboven

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Heel snel naar uitstekend resultaat

Tim heeft direct bij binnenkomst binnen 5 min de diagnose gesteld. Daarna voortvarend netwerk en drie computers ingesteld. Alles communiceert en werkt prima op het netwerk.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik werd uitstekend en met veel geduld geholpen

Ik werd uitstekend geholpen. De student ( Xavier) heeft met veel geduld alles kunnen oplossen waar ik problemen mee had. Graag doe ik een volgende keer weer een beroep op hem, mocht dat nodig zijn.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Goed op tijd, functionneel en weet wat hij doet

Ik vraag altijd Toine Rad... want hij weet waarover ik het heb en ken mij, nu al jaren. Als ik weer een probleem of duidelijkheid nodig heb kan ik altijd op hem rekenen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Fijne hulp en voor iemand die niet in het digitale tijdperk is geboren

Xavier heeft het echt heel goed gedaan. Komt op tijd, is beleefd en hulpvaardig en heeft mij echt een en ander over mijn - soms lastige - Apple MacBook bijgebracht. Ben blij met hem en ik zie hem graag weer terug als ik weer iets wil weten over het gebruik van mijn laptop.

Helemaal goed!.

Echt een toppertje!.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Vriendelijk, kundig en snel.

Filip was mooi op tijd en heeft alles keurig overgezet. Hij is vriendelijk en ook deskundig. Ik was blij met hem.

behulpzaam prettig persoon

geduldig, competente man

Problemen fijn opgelost

Problemen fijn opgelost

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Uitstekend gedaan. Onze nieuwe laptop is ingericht en het werkt. Het was een genoegen om de student bezig te houden.

Vriendelijk, attent

Vriendelijke correcte jongeman .Legt goed uit wat het probleem is.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Was op tijd en heeft gedaan wat ik gevraagd had.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prima kerel, snel en deskundig

Deskundig, vlotte aanpak, goede adviezen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Hij was vriendelijk en hulpzaam.

Heel goed.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Goed geholpen , alleen Facebook werkt niet meer.

Prima geholpen, de rekening vond ik wel erg veel 198,45 euro. Ik snap niet hoe jullie aan zo`n hoog bedrag komen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Vlot, deskundig, geduldig en vriendelijk.

Jarmaine heeft het probleem goed opgelost (verouderde Outlook 2013 vervangen door een nieuw exemplaar), waardoor alles weer perfect werkt. En tips gegeven voor het probleem bij het importeren van foto's uit Whatsapp naar de laptop. Ga ik uitproberen!

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Goed en prettig geholpen!

Rick wist direct wat er aan de hand was en heeft me vakkundig geholpen om het juiste sturingsprogramma voor de wifi opnieuw te installeren.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Snelle afhandeling van mijn vraag

Snelle afhandeling, tof

efficient, kordaat

snelle hulp bij printerproblemen en overzetten email

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

De sterren geven het aan toppie

Heb Xavier voor de 2de keer aan huis gehad, zijn werk doet hij uitstekend en heb veel vertrouwen in hem.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Weinig/geen communicatie betr. handelingen.

Weinig/geen communicatie over handelingen.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

hij heeft mij goed geholpen

Deze student heeft mij geholpen op het moment dat de student die mij zou bellen afgezegd heeft Dus voor Jaimee op een onverwacht moment. Ik ben blij dat alles weer werkt zoals de bedoeling is.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?