Vincent is prettig, neemt alle tijd om uit te leggen en geeft goed advies.

snel, deskundig en vriendelijk

Het probleem werd snel gedetecteerd en opgelost. Zonder Tim zou ik zelf veel tijd kwijt zijn geweest aan zoeken, proberen en weer opnieuw zoeken. Goede en snelle service van deze toegankelijke student. Prima!

Belde eerder en het was zo verholpen leuk contact.

Zeer beleefde en vakkundige jongeman!

Plezierige en rustige ervaring en heel wat wijzer. Super.

Hele aardige attente jongen! Prima geholpen. Wist overal vlot mee te helpen waar ik mee zat!

Onvoorstelbaar goed. Hij verdient een pluim

Daan 't Hart heeft in razendsnel tempo al mijn problemen opgelost. Hij is zijn geld dubbel en dwars waard.B en diep onder de indruk van zijn grote kennis op computer gebied en de snelheid waarmee hij te werk gaat. Daarbij heeft hij begrip voor ouderen, die moeite hebben met computers. Ik ben hem buitengewoon dankbaar en hoop nog eens via uw organisatie een beroep op hem te kunnen doen Gerrit de Boer

Toppie!

Ik kan niet beoordelen of Christian goed is, maar alles doet het, dus wat wil je nog meer.

Plezierige service verlenende student

Hij heeft een uiterste poging gedaan om de adresgegevens van mijn verouderde hetnet account terug te vinden, maar toen dat niet lukte heeft hij een nieuwe mail versie geïnstalleerd die perfect synchroniseert met mijn iphone en i-pad

perfect opgelost

heeft mijn internet weer laten werken wifispots geinstaleerd rustig alles uitgelegt echt top

tim is zeer bekwaam

Vertelt duidelijk en rustig wat er aan de hand is en doet wat hij dan doen moet. Helemaal geen klachten over hem. Gewoon goed. Afgesproken dat ik 1 maal per jaar met computerstudent contact opneem voor een algehele controle. Ik hou dit zelf in de gaten. Jac. Heijnen

Geduldig, uitgebreid, kundig en vriendelijk

Aadige jongen, kwam op tijd en gelijk aan de slag. Dit deed hij uitgebreid en vakkundig en toch zo dat we ons niet vreselijke onhandig vonden. Gaf meerdere tips!

hij herstelt en ruimt de computer op zodat ik er weer een tijd mee kan werken

Ik ben blij met deze studenten,Zij zorgen er voor dat wijweer een tijd door kunnen met onze gebrekkige kennis.

Prettig in de omgang

Duidelijk over wat er moest gebeuren.

Nathan is een leuke, nette en kundige jongen die luisterde naar onze vraag en meteen tot een oplossing kwam. Hij heeft alles goed en snel opgelost.

Geweldig geholpen

Erg kundige en beleefde student. Heeft ons bij al onze vragen vakkundig geholpen en uitleg gegeven.

Hele beleefde competente jongen

Jonathan Kleingeld is een hele beleefde competente IT fan. Geduldig ons geholpen met onze verstrengelde en in de knoop Apple ID’s. Hij heeft ons ook geholpen met de download van software op onze IMac via een Emulator. De moeite om hem in te schakelen! Mvg, Mac

heel tevreden

snel en accuraat! Blij mee!

slecht, komen afspraken niet na.

Donderdag 9 december 2021 jl. assistentie gevraagd met betrekking tot mijn printer welke niet meer via de computer aangestuurd kon worden. Dit was veroorzaakt door internet storing. Nu 19 december 2021, het euvel nog niet opgelost ondanks de vele telefoontjes, e-mails en het definitief door geven van naam van de student die het zou kunnen oplossen. Het verhogen van de voorrijkosten was geen probleem als de student maar gauw langs zou komen. Vanaf donderdag 16 december 2021 wacht ik al op een telefoontje van de student voor een definitieve afspraak. De Slogan binnen 24 uur geholpen is hier niet van toepassing.

Deskundig,enthousiast en vriendelijk.

Yordi reageert snel op een oproep. Hij is sociabel, legt uit wat hij doet en lost het probleem op.

Allemaal goed gelukt, heeft goed zijn best gedaan.

Allemaal goed gelukt, heeft goed zijn best gedaan. Volgende keer wil ik hem weer! Groetjes Nanon

Top.

Josanne heeft al mijn vragen keurig en snel opgelost.

zie onder

Hij kwam wat later, maar netjes gebeld! Begreep dat er in Lansingerland niemand is, vandaar lange wachttijden, vind ik jammer! Hij heeft adequaat uitleg gegeven en probleem opgelost.

Gezellige vriendelijke jongeman

Voor zover ik kan beoordelen heeft hij mijn pc aardig opgeschoond en dat ging in razendtempo. Hij vertelde steeds wat hij aan het doen was. En mijn pc is "beter" dan ervoor.

uitstekend

Prima geholpen

Was zeer terzaken kundig en ook prettig in de omgang.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?