Competent

Perfect, en Daan is snel en legt het goed uit. Zou hem graag t.z.t. terug zien.

goed geholpen

op alle vragen een goed antwoord gehad en de problemen gelijk opgelost.

altijd goed werk geleverd prima

Bij een melding voor computer hulp wordt je direct geholpen geen gedoe en zo dus in een woord prima

Kundig en accuraat

Matthijs is kundig en werkt snel door.

Zeer vriendelijk

Tijmen heeft zeker goed zijn best gedaan. Het probleem in Word was snel opgelost. Het probleem in Microsoft Outlook niet helemaal, maar is wel een stuk verbeterd.

De computerstudent was prima op tijd en heeft de computer weer prima in orde gemaakt. Zijn zeer tevreden over hem.

Werkt naar behoren

Goed en tevreden, heeft kennis van zaken en werkt geordend. Wel duur uiteindelijk, en vraag me af hoeveel geld de student krijgt en waar de rest terechtkomt.

Accurate, nette ven!

Bovenstaande zegt genoeg. Hij mag zonodig weer komen.

Prima student goed en snel

Vakkundig

Veel geduld

Snel, effectief en met kennis van zaken.

Zie boven.

Snel, accuraat en ter zake kundig.

SUPER

geweldig geeft goed uitleg erg tevreden

Betrouwbaar en vakkundig

Snelle reactie. Prettige omgangsvorm. Betrouwbaar en vakkundig.

erg vriendelijk en behulpzaam

prettige ervaring goed geholpen

Goede adviezen gehad

Helaas bleek mijn toetsenbord defect wat duidelijkheid gaf en daarnaast goede adviezen gekregen.

Goede interactie gehad met Niek.

Goede interactie gehad met Niek.

Heel goed gedaan

Perfect, alles loopt weer als een tierelier.

De jonge man was vriendelijk, geduldig en deskundig.

Fijne hulp

Is snel en mededeelzaam. Breng alles ondanks zijn snelheid duidelijk over. Een topper!!

Jordy is een aardige Jongen, die verstand heeft van computers e.d.

Jordy heeft mij weer goed geholpen met mijn laptop & printer, en heeft ook goed uitgelegd en opgeschreven hoe ik het de volgende keer zelf kan oplossen als mijn laptop weer vastloopt, dus een dikke 10 waard

prettige samenwerking

Student reageerde snel en adequaat, Deed zijn uiterste best al mijn vragen/wijzigingen goed te activeren.

Snelle reactie, snelle actie, nette student, kennis van zaken, binnen enkele uren meeste en belangrijkste zaken op de rit gezet. Dienstbaar en initiatiefrijk.

zeer goed

hij is zeer vriendelijk en heeft mij goed geholpen

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?